ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Millennium Resort Patong Phuket

199 Rat-Uthit 200 Pee Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Apartman Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Apartman Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Plesna dvorana Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastanke Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastanke Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotela Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotela Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje
Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salon Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salon Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salon Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen
Područje Patong Broj soba: 418
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 3626recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (3626)
Razvrstati po:
Mohd A. Parovi Oman, 1. rujna 2014.
Good

Good
8
Good
Dong F. Parovi China, 31. kolovoza 2014.
not bad

comfortable, nice, cheap
10
Radziah N. Grupe Malaysia, 27. kolovoza 2014.
Very good

Good
10
Qingjia P. Parovi China, 27. kolovoza 2014.
worth recommended

location,food,staff
9
Christine G. Parovi Singapore, 26. kolovoza 2014.
Great hotel with excellent service

Good attitude, hotel is in great condition, the buffet is good
7,7
Loving the peacefulness, great location, its just beside a shopping centre. Staff have great attitude
Michael F. Grupe Australia, 25. kolovoza 2014.
Boys tour to Phuket

Location, spacious room, friendliness of staff
9,3
Trouble free. All room appliances worked, second key card was provided. Staff was very attentive and friendly.
Harpreet S. Obitelji sa malom djecom India, 16. kolovoza 2014.
Poor check in receptionist was so rude

The rooms were good, the staff was helpful and swimming pool so nice
6
It was an average stay the first impression we got was really very poor. As we arrived at the hotel the receptionist recommended us to update our room with some additional expenses which I refused because I have already booked my room and already paid for that but she told me that rooms are not ready and our check in delayed to 2:35 noon we had to wait as we went there with kids so it was really very annoying later on they shifted us on another location which was really far from that place although same hotel. It looks dirty and smoking area initially like a mention not a resort. We are provided deluxe room which were good but not cleaned. We request to clean it again and after this incident they were really helpful no doubt about that. The staff was really nice except one 'ms Mam' And we stayed there for two days . The buffet was very nice. The swimming pool and the shopping jungcelone was the heighlight. Overall good stay but not recommending to anyone as there are lot of hotels nearby which can provide better with the same range
Mohamed S. Parovi Maldives, 15. kolovoza 2014.
Fantastic

Location, accommodation, staff
9
It was an excellent stay. The location os perfect as you are right in the center of everything
Nick N. Solo putnici Australia, 12. kolovoza 2014.
great location

location staff cleanliness
9
Alya A. Parovi Oman, 7. kolovoza 2014.
Good

Mall beach
4
It's good hotel near to entertainers and beach shopping

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Millennium Resort Patong Phuket PhuketMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - ApartmanMillennium Resort Patong Phuket Phuket - ApartmanMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Plesna dvoranaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastankeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastankeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotelaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotelaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salonMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salonMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salonMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Dvorana za fitnessMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Dvorana za fitnessMillennium Resort Patong Phuket Phuket - OkružjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - OkružjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Okružje


AS-AGWEB-3B07