Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Millennium Resort Patong Phuket

199 Rat-Uthit 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centar Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastanke Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastanke Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Plesna dvorana Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotela Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotela Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salon Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salon Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salon
Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centar Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centar
Područje Patong Broj soba: 418
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 4058recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (4058)
Razvrstati po:
Wang J. Parovi Singapore, 5. srpnja 2015.
Holiday trip with GF

1)Great locations .2)Great hotel Facilities
8
I feel that when we were doing check in The concerige staffs very rude.I always give tips to hotel staff but she show such a manner.i dont even wanted to tips her and she spoilt my first impression
Stephen H. Solo putnici United Kingdom, 4. srpnja 2015.
Great Location, comfortable rooms

Bed comfort, location, breakfast
9,3
A great hotel, excellent location right by the shopping centre and all the nightlife, not too far from the beach. Great buffet breakfast and nice swimming pool and fitness centre.
James F. Parovi United States of America, 30. lipnja 2015.
Security Specialist

room condition, staff and 5* Breakfast
9,7
Excellent! A truly Great Experience! Wonderful Staff Overall Great part of our vacation.... I would recommend this resort to anyone traveling to Phuket.
Shang L. Parovi Singapore, 30. lipnja 2015.
Generic as it Gets

Location is great, connected to the mall, pretty nice poolside area
6,7
For its price, Millenium works but there is nothing special or outstanding in this hotel in a place like Phuket which offer such a wide variety of accomodation. Probably good for business travellers (who goes to Phuket for serious business anyway) or mall dwellers.
Allison T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 28. lipnja 2015.
Average

Clean, Location, Big room
7
Enjoyable
Mina A. Parovi Thailand, 28. lipnja 2015.
Excellent Location and Service

Very close to Bangla road whilst still being quiet. Half price massages because of low season.
10
Peter W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. lipnja 2015.
False advertising- No Spa Package - Dirty & Old

location to shops
3,3
The room given is dirty and smells. The room is dated and old. Not enjoyable. Location close to shops was the only good thing about it.It is not a five star hotel. Breakfast is not 5 star
Man Y. Parovi Hong Kong, 24. lipnja 2015.
We will come back!

Great Staff, great location, great room.
8,7
We love this place, specially the bed is really comfortable. The breakfast is great too, with lots of choices. If we are to come back next time, will try the beachside.
Kashif M. Obitelji sa malom djecom Pakistan, 21. lipnja 2015.
Best location

Location, food
8,3
Had to change our room three times !! First bc they realized their washroom had sanitry prob, second we ask fr it as room was too far wid da baby n it was in some another building anyways breakfast was best compared to other hotels
Hsieh P. Parovi Taiwan, 21. lipnja 2015.
it is worth to stay

breakfast, swimpool, location to anywhere.
9,7
it is a perfect hotel, the price isn't expensive, close to walking street and beach not far. also can go shopping.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Millennium Resort Patong Phuket PhuketMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastankeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastankeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Plesna dvoranaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotelaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotelaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salonMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salonMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salonMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Dvorana za fitnessMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Dvorana za fitnessMillennium Resort Patong Phuket Phuket - OkružjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - OkružjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - OkružjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Karta


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6C08