ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

mini hotel Causeway Bay

8 Sun Wui Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje
mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Recepcija mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 208
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2100recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (2100)
Razvrstati po:
Maggie T. Parovi Hong Kong, 28. veljače 2015.
Ok

Location, price, location
7
Very convenience, but not sound proofed and we can smell the people at next room smoking....
L L. Solo putnici China, 25. veljače 2015.
Ok

Location, budget,
6,7
No table, you can't even find a place for a cup full of water
San S. Parovi Malaysia, 20. veljače 2015.
3 star??? can't believe it.

only good location
4
Too bad, so so so so so small. Breathe oso feel difficult.
Nguyen C. Parovi Vietnam, 20. veljače 2015.
Tiny room

Staffs are great, good location and good food around.
7,7
Rooms are rather small with not much walking space. But with good location and food. Worth to come back again. For single and couple travellers are good enough...
Cristina C. Solo putnici Philippines, 17. veljače 2015.
Perfect for short stays

Location, cleanliness, accessibility
7
Chee M. Solo putnici Malaysia, 16. veljače 2015.
Pleasant Stay

Location, comfort and cleanliness
7,7
Location of the hotel was really good. 5mins walk from Causeway Bay MTR Station and the main shopping areas. However, the see through glass toilet was a surprise. Thankfully this time around i was travelling alone. :D Overall a very pleasant stay.
Adrian S. Poslovni putnici United Kingdom, 15. veljače 2015.
Another happy stay

Location, price and customer service
9
Another nice stay and I would recommend
Cherry K. Solo putnici Canada, 14. veljače 2015.
Fair price in Hong Kong

price is ok, good location
7
The receptionist who did our check-in had a strong smell of smoke which was a bit unpleasant. We had a room with a see-thru bathroom which we find weird. The place is small but it is all relative to the price. Basics were in the room. The only thing i would have wished for is bath towels in the room.
Francesco R. Parovi Italy, 14. veljače 2015.
really disappointed

very small room for price
6,3
really disappointed! AVOID the room without windows!!! i payed 65 € and there now space even to lay even a phone or keys, there's only 1 bed and bathroom in front of it. not possible close/open from inside glass sliding door between bed and wc… hotel give only 2 50x35 cm towels. to get out from bed out room need cross luggage. check out 1 hours before others hotel's time (11:00)
Pan O. Parovi Hong Kong, 12. veljače 2015.
Location is oerfect

Small room, good location, minimal hotel
6
its ok... For the price and re location. But no tooth brush, no slipper suapplied. Also I stay there for 6 night. They only change bed sheet on request

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

mini hotel Causeway Bay Hong Kongmini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Recepcijamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02