Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

mini hotel Causeway Bay

8 Sun Wui Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje
mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Recepcija mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 208
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2324recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (2324)
Razvrstati po:
Poh H. Parovi Australia, 18. svibnja 2015.
Basic tool brushed For 3 star is s must

Clean , value for money To stay ,
7
For 2 day stay here we feel ok .will be back next time .cheers
Michelle C. Parovi Australia, 18. svibnja 2015.
Worst hotel ever

mini hotel Causeway Bay
2,7
We had the worst customer service from the staff there at reception. They were not helpful and very rude. They renovated the rooms and now it's a size of a shoe box. There's no room to move and the toilet is in the same confined space as the shower. Worst experience ever and I do not recommend this hotel to any travellers.Never again. So disappointed.
Matthew D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. svibnja 2015.
nice location

good location
7
aircon is ok. our room next door is noisy, but manageable 11pm
Hayley L. Grupe Hong Kong, 17. svibnja 2015.
Small but good value of money

good location, friendly staff, good value of money
8,7
the room was small but cannot explain much for the price of the room. Staff are friendly and room was clean.
Hendra T. Parovi Indonesia, 17. svibnja 2015.
small room

small room
4,3
the room is so small. i choose a queen bed but it's just like 2 single bed combined together. (still the bed is so small). no place to put ur luggage and no table. whatever we talk the neighbour can hear it so there's no privacy at all. suggested just for a solo traveller
Haidah A. Parovi Singapore, 15. svibnja 2015.
Value for money

Perfect location, value for money, convenient
9,3
Wilson C. Parovi Philippines, 12. svibnja 2015.
Quaint Living Experience

Cleanliness, Location was within manageable walking distance to shopping areas
6,3
Except for the size of the room & the lack of a table... the hotel is very nicely decorated with clean sheets
Yeojin Y. Solo putnici South Korea, 11. svibnja 2015.
Superb Stay!

GREAT LOCATION, cozy room, reasonable price
8,7
I was staying here by myself. The stay, I should say, was fabulous. Although small, the room was very clean and cozy. The interior was designed very cleanly. The location is FANTASTIC, it is so close from the Lee Garden and the MTR station. You seriously can't ask for a better location. Considering its price, you can't complain although there is no restaurant or the room is a bit small. I would definitely stay here again if I go back to Hong Kong. Thank you Mini Hotel for making my stay a pleasure.
Evonne L. Poslovni putnici Taiwan, 10. svibnja 2015.
Nice,though small

near subway,good location
8
Marc T. Parovi Portugal, 10. svibnja 2015.
nice price

good location...easy find... service ok
6,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

mini hotel Causeway Bay Hong Kongmini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Recepcijamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Sadržaji


AS-AGWEB-3C02