ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

mini hotel Causeway Bay

8 Sun Wui Road, , Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje
mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Recepcija mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 208
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1632recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1632)
Razvrstati po:
Kim S. Parovi Singapore, 14. rujna 2014.
Great hotel

Great location, clean and cheap
9,3
I love where the hotel is located and the rooms are very clean. I would love to come back to this hotel again.
Teong S. Poslovni putnici Malaysia, 12. rujna 2014.
Privacy

Clean and nice lobby with cold air condition
5,7
The room seem no privacy on your conversation as either your neighbour or guest room beside u can hear either your conversation or the other guest conversation as the room wall is so thin... Even nighbour flush the toilet is like your room flushing... Means no sound proof at all
Ee L. Grupe Singapore, 8. rujna 2014.
interesting open concept for bathroom.

bathroom, location, reception service
8,3
Good. Will be going back in future.
I-Ting L. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 7. rujna 2014.
Small but lovely place

I love its lobby very much! It's full of creation and art! The location is very convinient.
8
Chi K. Parovi China, 7. rujna 2014.
Not as good as I thought

cheaper than other hotels
5,7
I-Ting L. Grupe Taiwan, 7. rujna 2014.
A small but lovely place

The stuffs are very nice and the location is so convenient for shopping and it's near the MTR and you also can take "Ding Ding" when you want to go to Central.
7,7
It's nice. The room is very small but I think the price is worthy. The lobby is very interesting and full of art. I can stay at the lobby with a book. But the temperature of air conditioner is too low.
Stewart S. Solo putnici United Kingdom, 6. rujna 2014.
Small rooms but acceptable for a short stay

Conveniently located in Causeway Bay, rooms clean and well maintained
7,3
Jia X. Solo putnici Singapore, 5. rujna 2014.
Chic boutique hotel

Vintage atmosphere, room space, location
8,3
Hotel is nice, service is good, location not bad considering the other one in central was up on a hill. Helpful staff, clean roomy space, the vapor needed abit time to evaporate after showering. Overall good
Xiang Y. Solo putnici Singapore, 5. rujna 2014.
Good location

Good location and cozy
8,3
Staff were friendly and accommodating. Location was good as it was just a couple of minutes away from Causeway Bay's Times Square. A fairly comfortable stay, but walls are quite thin (I could hear the entire conversation of my neighbours! But maybe they were just very loud). It did not concern me but I noticed the room I stayed in (Classic Twin) does not come equip with a fridge. Bathroom doors/walls are made entirely of glass; as I was travelling alone, privacy did not matter, but I can imagine it might be awkward if I were travelling with a friend.
Michael C. Solo putnici Canada, 3. rujna 2014.
Like a fancy backpackers Hostel

Good location, Below average service
6,7
The room is tiny but bright, clean and modern. It's a no frills type hotel so if you forget your razor or toothbrush don't expect the hotel to help you out....You'll have to run out to the market for that.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

mini hotel Causeway Bay Hong Kongmini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Recepcijamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorjemini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A02