Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

mini hotel Central

38 Ice House Street, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ice House
mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Eksterijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Kupaonica mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Interijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Interijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Interijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Interijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Interijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Predvorje
mini hotel Central Hong Kong - Predvorje mini hotel Central Hong Kong - Predvorje mini hotel Central Hong Kong - Predvorje mini hotel Central Hong Kong - Eksterijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 183
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 3802recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (3802)
Razvrstati po:
Nicklaus E. Solo putnici Philippines, 24. svibnja 2015.
No-frills hotel.

Location, Lobby, Clean Room.
7,3
I didnt have any issues with the room size, as this was expected. However, the humidity brought by the rain outside made the room inside wet, with moisture all over. This could potentially lead to mold in the future. Other than that, the lobby was great to hangout, bed was comfortable, location was at the heart of lkf.
Gina M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. svibnja 2015.
ingrata hotel

location.clean room
6
not so good
Juliet C. Poslovni putnici Malaysia, 21. svibnja 2015.
Just for one night

Location
5,3
Good for one night.
Urbain S. Solo putnici Canada, 19. svibnja 2015.
Very Bad consideration and comfort

location
2,7
Issah R. Solo putnici Australia, 17. svibnja 2015.
worse room i have ever stayed at
3,3
terrible, staff rude, I was asked to buy an power adaptor when I needed one just for 1 hour, no coffee or tea in the room, side road noise, blinds not working so I had light from outside all night, people vomiting outside I could hear, fan on all night in the corridor, basically I could not sleep
Angie C. Solo putnici Singapore, 16. svibnja 2015.
solo travelers

best for solo travelers, safe, value for money
7
Angie T. Poslovni putnici Malaysia, 15. svibnja 2015.
Small and affordable hotel

Small, Clean and comfortable
5,7
Small room and the toilet is transparent.
Urbain S. Poslovni putnici Canada, 12. svibnja 2015.
They care only about money

Location
3
No considerations for client. I ask for changing 1 wrong booking date for 2 bookings later. They keep all payments for the wrong night and charged full price for the 2 next nights. Paying 3 nights but stay only 2. Rooms are so humid: if you not full blast air-conditioning, you get all mirrors, floor and walls full of water. So you freeze, or you drawn! Rooms are so small and so close from each other you think someone gets inside when neighbors get to their rooms. Do not expect to have any included water, tooth brushes or shampoo...
Tang H. Parovi Malaysia, 12. svibnja 2015.
Nice Location

Location , Price
6,7
Elicia L. Solo putnici Malaysia, 11. svibnja 2015.
See through the toilet mirror

Gd location just behind the lan guai fong
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

mini hotel Central Hong Kongmini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Eksterijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Kupaonicamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Interijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Interijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Interijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Interijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Interijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Predvorjemini hotel Central Hong Kong - Predvorjemini hotel Central Hong Kong - Predvorjemini hotel Central Hong Kong - Predvorjemini hotel Central Hong Kong - Eksterijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba


AM-AGWEB-4F07