ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

mini hotel Central

38 Ice House Street, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ice House
mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Eksterijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Kupaonica mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Interijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Interijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Interijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Interijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Interijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Predvorje
mini hotel Central Hong Kong - Predvorje mini hotel Central Hong Kong - Predvorje mini hotel Central Hong Kong - Predvorje mini hotel Central Hong Kong - Eksterijer hotela mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba mini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 183
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 3527recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (3527)
Razvrstati po:
Bo H. Solo putnici Taiwan, 22. veljače 2015.
Acceptable

Perfect location, nice staff and clean. However for single bed room it cannot be smaller.
6,7
Ha L. Solo putnici Vietnam, 22. veljače 2015.
Good

My friend stay here
8
Comfortable
Robert R. Solo putnici Philippines, 21. veljače 2015.
Nice hotel at a good location but small restroom

Nice, clean hotel, good location
7
I liked the hotel especially because of its location. However, the restroom was too small. I had a hard time moving around inside it.
Lau C. Parovi Hong Kong, 21. veljače 2015.
A bargain for a hotel in Central

Proximity to attractions, bars and restaurants; fair price; good connection to public transport
6,7
The location was good in the sense that you could easily find good restaurants in the neighbourhood, and enjoy the vibrant night life in the area. Bear in mind that you have to walk up the stairs on Wyndham Street to reach the hotel. For those with larger pieces of luggage, going up through the alley of Zetland Street or the slope of Ice House Street can be easier options (as you can avoid some stairs). The room that we were being assigned was small, but pretty neat in general. The bathroom was installed with glass wall, meaning that we could see it through from the room. The sound proofing was not so satisfactory as we could hear noises from the room next door at times. Free wifi connection was provided and it worked pretty well.
Renato P. Parovi Philippines, 17. veljače 2015.
3 stars

Close to mall restaurants and bars
6,7
I enjoy my stay its geat
Clint H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. veljače 2015.
Room too small

cleanliness, location...
6,3
i felt the room was too small , there was no chair you have to always be on d bed when ur in the room.
Franciscus S. Parovi Indonesia, 12. veljače 2015.
crampy hotel

newer hotel,WiFi and elevator
6
The room was so small hardly even moved around in the room,it so cramped, other word the room is only fit for bed.
Elena A. Solo putnici Philippines, 10. veljače 2015.
i undetstand why it is called mini .

location is accessible. clean and peaceful
7,7
Satisfied although I cant understand why we need to give a deposit although they said refundable. wherein we paid it through credit card Before our travel.
Yap Y. Parovi Malaysia, 9. veljače 2015.
centrally location

Convenient , restaurant nearby , 5 min to mtr
8
Eric P. Grupe Australia, 9. veljače 2015.
Mini Hotel

Proximity, price,
5,7
It was fine

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

mini hotel Central Hong Kongmini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Eksterijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Kupaonicamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Interijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Interijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Interijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Interijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Interijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Predvorjemini hotel Central Hong Kong - Predvorjemini hotel Central Hong Kong - Predvorjemini hotel Central Hong Kong - Predvorjemini hotel Central Hong Kong - Eksterijer hotelamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska sobamini hotel Central Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C07