Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mira de Polaris Hotel

Ventura St., Brgy. San Francisco,San Nicolas, San Nicolas, Laoag, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mira de Polaris Hotel Laoag - Balkon/terasa Mira de Polaris Hotel Laoag - Kafić Mira de Polaris Hotel Laoag - Gostinjska soba Mira de Polaris Hotel Laoag - Gostinjska soba Mira de Polaris Hotel Laoag - Gostinjska soba Mira de Polaris Hotel Laoag - Gostinjska soba Mira de Polaris Hotel Laoag - Gostinjska soba Mira de Polaris Hotel Laoag - Eksterijer hotela Mira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotela Mira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotela Mira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotela Mira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotela Mira de Polaris Hotel Laoag - Predvorje Mira de Polaris Hotel Laoag - Predvorje Mira de Polaris Hotel Laoag - Predvorje Mira de Polaris Hotel Laoag - Recepcija
Mira de Polaris Hotel Laoag - Restoran Mira de Polaris Hotel Laoag - Rekreacijski sadržaji Mira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotela Mira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotela Mira de Polaris Hotel Laoag - Recepcija Mira de Polaris Hotel Laoag - Predvorje
Područje San Nicolas Broj soba: 11
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 91recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (91)
Razvrstati po:
Theresa M. Grupe Philippines, 7. lipnja 2015.
Thumbs down

Price, location, ease of check in
4,3
No comment
Prijavi ovu recenziju
Celerino E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 7. lipnja 2015.
Value for money

Price, service & location
6,3
Fine
Prijavi ovu recenziju
Josephine C. Parovi Philippines, 22. svibnja 2015.
Nice

Accessible
6
Just an overnight stay. It was an okay experience.
Prijavi ovu recenziju
Midori O. Parovi Japan, 7. svibnja 2015.
Room was okay not that clean but there was no wifi

Good location and helpful stuff
6
Room was okay but there was no wifi even they need to have it. So hopefully they fix and can get better view next time
Prijavi ovu recenziju
Emelita D. Grupe Philippines, 4. svibnja 2015.
Big rooms

Big, clean rooms. Staff polite. Good food.
9,3
Only stayed at the hotel overnight. The rooms are big and well maintained. Breakfast was good. Located near Robinson's Mall.
Prijavi ovu recenziju
Philip E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. ožujka 2015.
A budget friendly hotel

Clean Room, Budget Friendly and Nice Hotel Entrance
6,7
I should say that it was good. The a/c unit is quite new giving us a great night sleep and the bathroom is functional and clean. However, the staff didn't had the courtesy in helping us with our luggages when we check in/out of the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Bernadette M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. veljače 2015.
budget friendly

Good location and friendly staff
8
very good
Prijavi ovu recenziju
Gerard S. Poslovni putnici Philippines, 7. veljače 2015.
Mira and what i saw

1. Food was good 2. Staff were excellent 3. Location was perfect
7,7
It was a pleasant stay, but i found the Showers too small and difficult . I stayed in room 203 the shower is too small. TV too small anfd placed low. Spartan rooms could use better pillows. If you ask me will i return to the hotel, yes i probably will but this time pick a better room . .
Prijavi ovu recenziju
Leilani C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. siječnja 2015.
Dirty restroom

Nice location
4
Dirty restroom.. No hair dryers and complimentAry mineral water...leaking sinks...no shower curtain ...
Prijavi ovu recenziju
Ju C. Grupe Malaysia, 16. siječnja 2015.
Overrated

Quiet environment,
5
Mediocre
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mira de Polaris Hotel LaoagMira de Polaris Hotel Laoag - Balkon/terasaMira de Polaris Hotel Laoag - KafićMira de Polaris Hotel Laoag - Gostinjska sobaMira de Polaris Hotel Laoag - Gostinjska sobaMira de Polaris Hotel Laoag - Gostinjska sobaMira de Polaris Hotel Laoag - Gostinjska sobaMira de Polaris Hotel Laoag - Gostinjska sobaMira de Polaris Hotel Laoag - Eksterijer hotelaMira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotelaMira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotelaMira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotelaMira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotelaMira de Polaris Hotel Laoag - PredvorjeMira de Polaris Hotel Laoag - PredvorjeMira de Polaris Hotel Laoag - PredvorjeMira de Polaris Hotel Laoag - RecepcijaMira de Polaris Hotel Laoag - RestoranMira de Polaris Hotel Laoag - Rekreacijski sadržajiMira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotelaMira de Polaris Hotel Laoag - Interijer hotelaMira de Polaris Hotel Laoag - RecepcijaMira de Polaris Hotel Laoag - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05