ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Miramar Bangkok Hotel

Miramar Hotel 777 Mahachai Road, Wangburaphapirom, Phanakorn, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10200 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restoran Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Soba za sastanke Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Predvorje Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pogled Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Ulaz Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Kupaonica Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Interijer hotela Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restoran Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restoran Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restoran Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Soba za sastanke Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Interijer hotela Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Predvorje Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Plesna dvorana Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restoran Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Soba za sastanke Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restoran Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 127
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 687recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (687)
Razvrstati po:
Lisa P. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 30. prosinca 2014.
Great hotel for the price

Staff, 24 hr room service, nice atmosphere
9
Samuel Y. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 25. prosinca 2014.
Budget hotel in chinatown

Budget bigroom old design
6
Frans S. Grupe Indonesia, 23. prosinca 2014.
Old Hotel at the end of the road.

Location only
6,7
We were here because the offer of the junior suite cheap price for 4 of us. Location is good for people willing to walk far and long distance. Yes it still in China town but at the end of the famous area, surrounding is dusty, small pedestrian, with busy high speed cars on the big road. Difficult to cross the road to get taxi, but tuk tuk always stand by at the front. 80 bath to Khao San area, for 4 of us. Breakfast better not to buy, but no option, all rooms included. very basic and not a good chef hired. For dinner go to a night spot food street at the big cross road near by, turn right from hotel entrance and just walk straight ahead. If you after shopping then turn left go to direction to famous river of Bangkok, pass the small shopping mall, at the left look for the sign "walking street China Town " and go inside the market. this is real Chinatown of Bangkok. Staff is good, and one man, speak Chinese, the concierge is very helpful. One tour operator and taxi service, is very helpful. Room is standard, not like a hotel, we took junior suite, 4 bed and dusty, not really prepared for guest. Bathroom outdated, should renovated. But overall everything still function. If you want to taste the Chinatown of Bangkok I recommend to stay outside the area and take tuk tuk to come here, no point to stay at the area. Night life is not "life" and the atmosphere is not cherish and happy.
Ebrahim N. Poslovni putnici India, 1. prosinca 2014.
Good for Business

Location, Staff Performance, Value for Money
8,7
Stay was good. But I always hav a problem with early check in. My flight arrives in morning. I reached hotel at 10 am. But they didnt give room. I had given a request too through agoda about early check in. We also had an experience last trip which the staff people of nighty duty knows about. Regarding a theft from outside. And we had logged a complaint about him. Even the theif was recognised on CCTV which the staff knows about. Hope that dosent get repeated Again
Tan B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 1. prosinca 2014.
Big room clean hotel

Clean hotel big room and massage
6
We stay at a family room ,the room is big and clean .will back in my next trip in China town.
Chan E. Solo putnici United States of America, 16. studenog 2014.
So so..... not bad at this price

nothing
6,3
Not good, not bad....
Krishna M. Poslovni putnici Malaysia, 5. studenog 2014.
BEST FOR BUSINESSSSSS

EASY, FAST TO TRAVEL ABOUT, EASY TO GET FOOD
10
GOOD, EASY FOR MY BUSINESS,
Ekasith R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 31. listopada 2014.
Average hotel not fantastic but Average.

Fish pond, Car park and lobby.
5,7
George S. Parovi Australia, 28. listopada 2014.
Worst Service I have ever experienced
2,3
The Staff, hotel, accommodation and food were absolutely shocking. I would recommend not to stay in this hotel.
Joob J. Obitelji sa malom djecom Thailand, 21. listopada 2014.
Miramar Bangkok Hotel

good
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Miramar Bangkok Hotel BangkokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska sobaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestoranMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Soba za sastankeMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska sobaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - PredvorjeMiramar Bangkok Hotel Bangkok - PogledMiramar Bangkok Hotel Bangkok - UlazMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska sobaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - KupaonicaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska sobaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Interijer hotelaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestoranMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestoranMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestoranMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Soba za sastankeMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska sobaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Interijer hotelaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska sobaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska sobaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - PredvorjeMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska sobaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Plesna dvoranaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestoranMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska sobaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska sobaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Soba za sastankeMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestoranMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska sobaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - PredvorjeMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestoranMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Soba za sastankeMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07