Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Moalboal Beach Resort

Sitio Kalingking,Barangay Saavedra, Moalboal, Moalboal, Filipini 6032 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Moalboal Beach Resort Moalboal - Bazen Moalboal Beach Resort Moalboal - Vrt Moalboal Beach Resort Moalboal - Vrt Moalboal Beach Resort Moalboal - Plaža Moalboal Beach Resort Moalboal - Plaža Moalboal Beach Resort Moalboal - Plaža Moalboal Beach Resort Moalboal - Restoran Moalboal Beach Resort Moalboal - Eksterijer hotela Moalboal Beach Resort Moalboal - Recepcija Moalboal Beach Resort Moalboal - Restoran Moalboal Beach Resort Moalboal - Restoran Moalboal Beach Resort Moalboal - Restoran Moalboal Beach Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Moalboal Beach Resort Moalboal - Restoran Moalboal Beach Resort Moalboal - Plaža Moalboal Beach Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji
Moalboal Beach Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Moalboal Beach Resort Moalboal - Okružje Moalboal Beach Resort Moalboal - Pogled Moalboal Beach Resort Moalboal - Okružje Moalboal Beach Resort Moalboal - Okružje Moalboal Beach Resort Moalboal - Okružje Moalboal Beach Resort Moalboal - Pogled Moalboal Beach Resort Moalboal - Recepcija Moalboal Beach Resort Moalboal - Recepcija Moalboal Beach Resort Moalboal - Restoran Moalboal Beach Resort Moalboal - Restoran Moalboal Beach Resort Moalboal - Bazen
Područje Moalboal Broj soba: 8

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 126recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (126)
Razvrstati po:
Molly P. Parovi United Kingdom, 8. kolovoza 2015.
Not a beach resort

The dogs, the pool
4,3
Our stay was okay, however we were expecting to be near a beach and we were met with a swamp.
Prijavi ovu recenziju
Waleed A. Parovi Saudi Arabia, 19. srpnja 2015.
Good resort

Clean good location helpful
8
Clean good location helpful
Prijavi ovu recenziju
Nathaniel R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. lipnja 2015.
Relaxing stay

Nice big rooms, breeze, cleanliness
8,7
Have a good relaxing stay. Accomodates me well for my dive schedule. They let me extend for couple of hours without fee, case to case maybe.
Prijavi ovu recenziju
Rolando C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. lipnja 2015.
This is for agoda: your online price is higher.

Your pictures doesn't match the hotels place. not resorts fault since in their website they only show the actual.
7,3
Generally it is good since the owner and staff are very accommodating. Expect no white Sands. Good pool though.
Prijavi ovu recenziju
Jaroslav K. Parovi Czech Republic, 2. lipnja 2015.
Out season

Pool
6
Wifi not working, pool better maintenance, rental motorbike was horrible condition
Prijavi ovu recenziju
Aisling P. Solo putnici Ireland, 30. ožujka 2015.
beatiful, very far from the town, but great staff

Staff were amazing, super helpful. Coffee and food was good. Place is beautiful
6,7
To get there is a 20 minute trike ride over a really really bumpy road and you have to take this trip to go to any restaurants or shops. No signal in the TVs in the rooms. But the staff are really helpful, and it's beautiful!
Prijavi ovu recenziju
Declan P. Solo putnici Canada, 27. veljače 2015.
Pleasant and Relaxing

Friendly and Helpful Staff; Pleasant and Quiet Environment; Value
8,3
Prijavi ovu recenziju
Danielle C. Solo putnici United States of America, 31. siječnja 2015.
Solo travelers - do not stay here!

the pool was nice but that's it
4
TL;DR uncomfortable beds, loud animals making sounds 24/7, impossible to sleep, nothing to do either at the hotel or in town. If you're alone, stay somewhere else! I stayed here for three nights and it was the worst place I stayed out of 6 hotels on my trip. First off, there were only two other guests and they were together meaning the entire place (only about 6 rooms as far as I could tell) only had two occupied rooms. Where did they put me? In the room right next to the only other guests on the property. The walls are paper thin to the point that the staff told the other guests to be quiet when they went to bed so as not to disturb me. Why didn't they just put me in one of the other cottages? Secondly, the fact that they told them to be quiet was a joke because the four dogs that live there barked throughout the night. Then the roosters started crowing around 5 am, then the cow started bellowing. And the dogs kept barking. On top of the hard mattress and flat pillows it was the worst sleep I'd gotten my whole trip including some noisy hostels. Unfortunately, I'd pre-booked and paid for three nights so I couldn't go elsewhere. Thirdly, there is nothing to do at the actual resort besides lounge by the pool, which was the only good thing about the place. If you're alone, don't stay here. You have to take a trike into town (about 20mins drive down a horribly bumpy road) and when you get to town there's nothing to do or see. I hired a trike for 500P for the day and after two hours and only three stops I asked the driver, "What else is there to see?" and he said, "Nothing," and took me back to the 'resort'. White Beach was disgusting and covered in garbage, and dirty diapers. A nightmare after Alona Beach on Panglao. Cebu in general was a major let down after Bohol/Panglao. I wouldn't not recommend spending anytime on the island, let alone at this hotel, if you can avoid it!
Prijavi ovu recenziju
Geoffrey R. Parovi Australia, 26. siječnja 2015.
Nice pool, gardens and environment

Facilities, Value, Environment
6
This is quite an adequate establishment with basic facilities but close set in a gorgeous, relaxing sednic environment. Room was clean and reasonably equipped.
Prijavi ovu recenziju
Davide C. Solo putnici Italy, 6. siječnja 2015.
Moalboal Beach Resort
2,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Moalboal Beach Resort MoalboalMoalboal Beach Resort Moalboal - BazenMoalboal Beach Resort Moalboal - VrtMoalboal Beach Resort Moalboal - VrtMoalboal Beach Resort Moalboal - PlažaMoalboal Beach Resort Moalboal - PlažaMoalboal Beach Resort Moalboal - PlažaMoalboal Beach Resort Moalboal - RestoranMoalboal Beach Resort Moalboal - Eksterijer hotelaMoalboal Beach Resort Moalboal - RecepcijaMoalboal Beach Resort Moalboal - RestoranMoalboal Beach Resort Moalboal - RestoranMoalboal Beach Resort Moalboal - RestoranMoalboal Beach Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiMoalboal Beach Resort Moalboal - RestoranMoalboal Beach Resort Moalboal - PlažaMoalboal Beach Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiMoalboal Beach Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiMoalboal Beach Resort Moalboal - OkružjeMoalboal Beach Resort Moalboal - PogledMoalboal Beach Resort Moalboal - OkružjeMoalboal Beach Resort Moalboal - OkružjeMoalboal Beach Resort Moalboal - OkružjeMoalboal Beach Resort Moalboal - PogledMoalboal Beach Resort Moalboal - RecepcijaMoalboal Beach Resort Moalboal - RecepcijaMoalboal Beach Resort Moalboal - RestoranMoalboal Beach Resort Moalboal - RestoranMoalboal Beach Resort Moalboal - BazenMoalboal Beach Resort Moalboal - PlažaMoalboal Beach Resort Moalboal - VrtMoalboal Beach Resort Moalboal - VrtMoalboal Beach Resort Moalboal - OkružjeMoalboal Beach Resort Moalboal - BazenMoalboal Beach Resort Moalboal - VrtMoalboal Beach Resort Moalboal - BazenMoalboal Beach Resort Moalboal - OkružjeMoalboal Beach Resort Moalboal - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07