Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz

Schoeneberger Street 3, Mitte, Berlin, Njemačka 10963 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Apartman Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Pogled Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Recepcija Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Restoran Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Restoran Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Restoran Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Bife Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Hrana i piće Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Hrana i piće Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Sport i aktivnosti Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Rekreacijski sadržaji Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Ulaz Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Pogled Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Okružje Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Predvorje Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Posao Centar
Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Hrana i piće Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Restoran Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Kupaonica Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska soba
Područje Mitte Broj soba: 243
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 28recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (28)
Razvrstati po:
Gynn L. Parovi Singapore, 15. kolovoza 2015.
Excellent service

The hotel is well situated. The room size is comfortable and it's very clean. Service staff from the hotel and restaurants were very prompt whenever we require any assistance. Overall, good
9
Prijavi ovu recenziju
Sandra N. Parovi Singapore, 2. kolovoza 2015.
Pros and Cons

Location
6,7
Location of the hotel is great, stone's throw from an S Bahne station and walking distance to alot of historical sites. Service from the reception and restaurant staff was also good. However, food quality was inconsistent, i had the same currywurst dish 3 days apart, first it was great and the next it was awful and mushy. Sent it back to the kitchen and they prepared a new one but it was still the same. Housekeeping service is almost non existent, only the beds were made and towels changed, no tidying up done whatsoever. Overall a good hotel but still room for improvement.
Prijavi ovu recenziju
Hamid F. Solo putnici Australia, 21. srpnja 2015.
great

food staff location
8,3
Great.
Prijavi ovu recenziju
Yik P. Parovi Hong Kong, 30. prosinca 2013.
Very comfortable bed with hi speed wifi

Very comfortable bed with hi speed wifi. Enthusiastic attitude towards customer.
8,7
Very comfortable bed with hi speed wifi. Enthusiastic attitude towards customer.
Prijavi ovu recenziju
Kai G. Grupe United Kingdom, 28. srpnja 2013.
lovely hotel

rooms service price
8,7
great rooms, friendly staff but locaion is not so good
Prijavi ovu recenziju
Rosa J. Parovi United States of America, 23. lipnja 2013.
Convenient to Mitte, Potsdammer Platz, Kreuzberg

Hotel is steps from Anhalter station, walking distance from major sights in Mitte, clean/modern design and furniture
8,3
Prijavi ovu recenziju
Benjamin A. Solo putnici Singapore, 19. svibnja 2013.
Excellent for those who want a hassle free stay.

Cleanliness, friendliness & peace
9
Enjoyed it very much, transportation to the Hbf is not difficult (via bus), and its also located 1min from the S-Bahn (underground). Staff are friendly and willing to help if you need directions (touristy places). Wifi is available at the Lobby, with an excellent looking restaurant (didnt try it coz I was on a budget). If you need wifi in the room, you would have to pay extra. There is a restaurant around the corner with good steak and beer!
Prijavi ovu recenziju
Ilan K. Parovi Israel, 1. travnja 2013.
Nice staff, very good breakfast,

Nice hotel, efficient staff, very good breakfast, fitness and spa. there was no wi-fi in the room.
9
Prijavi ovu recenziju
Ilan K. Parovi Israel, 29. ožujka 2013.
Wanderful hotel, good food, friendly staff

Wanderful hotel, good food, friendly staff, loction is great. no wi-fi in the room.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Adrian D. Poslovni putnici Malta, 27. listopada 2012.
Very Quite location but central at the same time.

Very near to U bahn station, clean and quite.
8
Hotel is in a very quite location, very central, clean. There is not a big choice of restaurants in the area. The Italian restaurant across the street was very good. Mexican restaurant next door to hotel was not good.
Restaurant Tip: Try a Supper club while in berlin...
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Moevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz BerlinMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - ApartmanMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - PogledMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - RecepcijaMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - RestoranMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - RestoranMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - RestoranMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - BifeMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Hrana i pićeMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Hrana i pićeMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Sport i aktivnostiMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Rekreacijski sadržajiMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - UlazMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - PogledMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - OkružjeMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - PredvorjeMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Posao CentarMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Hrana i pićeMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - RestoranMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - KupaonicaMoevenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08