Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai

Adjacent to Ibn Battuta Shopping Mall, Jebel Ali, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati 211508

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 150recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (150)
Razvrstati po:
Jennifer T. Solo putnici China, 29. kolovoza 2015.
Good service

Comfy room, good pool service, next to the battuta shopping centre, value for money
9
Good hospitality, worth for value, very good interior design
Prijavi ovu recenziju
Feras N. Obitelji sa odraslom djecom Kuwait, 27. kolovoza 2015.
greet hotel

the resturant and the swiming pool and tha lapy
9,3
Is greet
Prijavi ovu recenziju
Saffina B. Parovi United Kingdom, 7. lipnja 2015.
it was awesome. i enjoyed my stay

staff performance was brill. food was just the best
10
Prijavi ovu recenziju
Rana A. Grupe Saudi Arabia, 30. svibnja 2015.
not bad

food, swimming pool, housekeeping
7
wasn't that bad but the most disappointing thing when i checked-out they left my luggage uncovered and unsecured, hotel location is too far from downtown and they don't offer any free transportation like other hotels.
Prijavi ovu recenziju
Abdul H. Solo putnici Pakistan, 23. svibnja 2015.
Nice location away from the City

1- the room 2- the staff the way they take care of the guests3- food
8,3
I arrived in early in the morning on the day of my check in and got the room within no time without any hesitation. The hotel is best for shopping at Ibne batuta Mall. Nice and clean facility and everything is just a call away. Will love to stay during my next visit to Dubai.
Prijavi ovu recenziju
Dawood H. Obitelji sa malom djecom Oman, 16. svibnja 2015.
Comfortable And luxury

Staff , site, bathroom
9
Unforgettable stay
Prijavi ovu recenziju
Justyna D. Parovi Poland, 11. svibnja 2015.
Impressive Hotel

Design Standard Cleanliness
7,7
We have enjoyed staying at Moevenpick Hotel a lot because it felt luxurious. It is a beautifully designed hotel but perhaps not in the best location as it feels a bit out of the way. There are shuttles to the beach and a shopping mall is right beside it. The swimming pool is quite sheltered so there is not much sun during the day, still nice to chill as it's on top of the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Kit H. Parovi Hong Kong, 3. svibnja 2015.
Nice hotel

plenty of space, quiet area and next to shopping mall
7,7
Prijavi ovu recenziju
John G. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 4. travnja 2015.
Not suitable for young children

Check in staff, food during brunch, front of house staff
7
No children pool, no baby changing facilities ground floor toilet, with my children at the camel club and the attendance constantly telling kids to tidy up and not playing with some of the toys, the lobby and valet staffs are very good. The bed are very comfortable, the waiters staff are terrible with children.
Prijavi ovu recenziju
Rakesh G. Obitelji sa malom djecom India, 4. travnja 2015.
Wonderful stay

Location, value for money,cuisine
9,7
Nice hotel with excellent location near metro and mall.Beautiful complimentary beach resort with free shuttle.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai DubaiMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - BazenMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - KupaonicaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PlažaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Spa centarMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salonMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - BazenMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - RestoranMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salonMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - RestoranMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salonMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Spa centarMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salonMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Luksuzni salonMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - UlazMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - RecepcijaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - RecepcijaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Plesna dvoranaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PlažaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Balkon/terasaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Dvorana za fitnessMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Interijer hotelaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - BifeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Interijer hotelaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05