Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai

Adjacent to Ibn Battuta Shopping Mall, Jebel Ali, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati 211508 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ibn Battuta Gate Hotel
Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Predvorje Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Bazen Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Kupaonica Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Plaža Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Spa centar Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salon Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Bazen Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Predvorje Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Predvorje Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Restoran Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salon Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Restoran Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Predvorje Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salon Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Spa centar Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Predvorje
Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Predvorje Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Predvorje Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salon Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Luksuzni salon Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Ulaz Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Recepcija Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Recepcija Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Restoran Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Plesna dvorana Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Plaža
Područje Jebel Ali Broj soba: 396
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 145recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (145)
Razvrstati po:
Saffina B. Parovi United Kingdom, 7. lipnja 2015.
it was awesome. i enjoyed my stay

staff performance was brill. food was just the best
10
Rana A. Grupe Saudi Arabia, 30. svibnja 2015.
not bad

food, swimming pool, housekeeping
7
wasn't that bad but the most disappointing thing when i checked-out they left my luggage uncovered and unsecured, hotel location is too far from downtown and they don't offer any free transportation like other hotels.
Abdul H. Solo putnici Pakistan, 23. svibnja 2015.
Nice location away from the City

1- the room 2- the staff the way they take care of the guests3- food
8,3
I arrived in early in the morning on the day of my check in and got the room within no time without any hesitation. The hotel is best for shopping at Ibne batuta Mall. Nice and clean facility and everything is just a call away. Will love to stay during my next visit to Dubai.
Dawood H. Obitelji sa malom djecom Oman, 16. svibnja 2015.
Comfortable And luxury

Staff , site, bathroom
9
Unforgettable stay
Kit H. Parovi Hong Kong, 3. svibnja 2015.
Nice hotel

plenty of space, quiet area and next to shopping mall
7,7
John G. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 4. travnja 2015.
Not suitable for young children

Check in staff, food during brunch, front of house staff
7
No children pool, no baby changing facilities ground floor toilet, with my children at the camel club and the attendance constantly telling kids to tidy up and not playing with some of the toys, the lobby and valet staffs are very good. The bed are very comfortable, the waiters staff are terrible with children.
Rakesh G. Obitelji sa malom djecom India, 4. travnja 2015.
Wonderful stay

Location, value for money,cuisine
9,7
Nice hotel with excellent location near metro and mall.Beautiful complimentary beach resort with free shuttle.
Layla L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 3. travnja 2015.
Love the hotel

Very clean and luxury. So respectful and friendly. Very close to a nice mall.
9,3
I enjoyed so much and They provided the service that was beyond my Expectation.
Seungse L. Obitelji sa malom djecom South Korea, 27. ožujka 2015.
Good

Good
6
Pablo B. Parovi Spain, 23. ožujka 2015.
Disappointed

Breakfast
5
I was disappointed by the experience. 1. The location is far from Marina and you need to take a taxi (or tube) to go everywhere 2. The swimming pool in the hotel is not that big and you fill you are trapped between the walls of the hotel. Also, the beach club infinity (30 min away by shuttle) was closed due to construction works 3. In my last night, there were people partying in the room next door until at least 5:30am (when I had to go to the airport). The hotel staff did not manage to stop the noise despite me calling (first time at 4:00).

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Moevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai DubaiMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - BazenMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - KupaonicaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PlažaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Spa centarMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salonMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - BazenMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - RestoranMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salonMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - RestoranMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salonMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Spa centarMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PredvorjeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Pub/salonMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Luksuzni salonMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - UlazMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - RecepcijaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - RecepcijaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - RestoranMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Plesna dvoranaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - PlažaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Balkon/terasaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Dvorana za fitnessMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Interijer hotelaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - BifeMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Interijer hotelaMoevenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai Dubai - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2H07