ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu

Punta Engano Lapu-Lapu, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pogled Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Noćni klub Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restoran Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Predvorje Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Eksterijer hotela Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Kupaonica Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sadržaji Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Predvorje Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restoran Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Vrt Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Spa centar Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sadržaji Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Vrt
Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sadržaji Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interijer hotela Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Vrt Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Bazen Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interijer hotela Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restoran Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 643recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (643)
Razvrstati po:
Maureen T. Grupe Philippines, 21. prosinca 2014.
Wonderful stay with my best friends

Food, design and architecture, service
9,3
Awesome stay! Great customer service, amazing food, excellent amenities. Would come back in a heartbeat!
Freddie P. Obitelji sa malom djecom United States of America, 16. prosinca 2014.
Quiet place

The staff are friendly, beautiful beach, Clean nice pool.
7,3
Staying at this hotel is okay really quiet if you want to stay away from city noise. Pool and beach is beautiful hotel staff are friendly. Just the room that we stayed in need lot of repair, electrical outlet are not safe for kids because of exposed wires and missing covers. I think if the room is checked before they sale it to the guest to make sure it is safe, it will be really good.
Marynor V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. prosinca 2014.
Wonderful place

-webll trained & courteous staffs ; -amazing facilities. ; great location/clean
9,3
We had a wonderful stay in this hotel, my 4-yr old nephew enjoyed a lot, the view is amazing thus everything are just picture perfect! We'll definitely recommend Moevenpick and we'll try to comeback and stay longer!
Simon P. Parovi Australia, 11. prosinca 2014.
Top class

Private Beach, relax, service
9,7
It is the 2nd time for me stating there and enjoyed it once again the beach is beautiful and the hotel is so nice, the staff r so friendly and always there to help, only thing I wish the price of drinks were cheaper, but I will be back again.
Burton C. Parovi United States of America, 2. prosinca 2014.
Great views, great water, great service,

Service, Rooms, Amenities
10
Jeffrey B. Grupe Philippines, 30. studenog 2014.
friendly staff and very nice place

staff events place
9,7
Id like to go back again, and this time with my girlfriend. Really, there's no place i can think of better than this.
Michelle C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. studenog 2014.
The Best

Staff, View and Ambiance
10
It was very relaxing.
Ian C. Poslovni putnici Philippines, 25. studenog 2014.
A bit too expensive in my opinion.

Comfort room, location, and food
7,3
The stay was fine. Amenities were complete however the price was too steep for the quality of service they provided. There is a lot of room for improvement.
Hoondraj B. Parovi Singapore, 24. studenog 2014.
Beautiful view & wonderful service

Service crew, breathtaking view and unbelievable breakfast spread
8,3
Ian R. Parovi Philippines, 23. studenog 2014.
Good stay. Nothing spectacular.

Friendly staff, nice beach, good food (but will cost you an arm and a leg)
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu CebuMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - PogledMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Noćni klubMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestoranMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - PredvorjeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Eksterijer hotelaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - KupaonicaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - SadržajiMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - PredvorjeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestoranMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - VrtMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Spa centarMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - SadržajiMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - VrtMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - SadržajiMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interijer hotelaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - VrtMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - BazenMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interijer hotelaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestoranMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07