ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu

Punta Engano Lapu-Lapu, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pogled Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Noćni klub Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restoran Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Predvorje Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Eksterijer hotela Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Kupaonica Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sadržaji Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Predvorje Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restoran Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Vrt Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Spa centar Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sadržaji Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Vrt
Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Sadržaji Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interijer hotela Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Vrt Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Bazen Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastanke Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interijer hotela Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restoran Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 731recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (731)
Razvrstati po:
Carolyn L. Solo putnici United States of America, 17. travnja 2015.
stay in april

it has it's own beach, they are able to get taxis easily, housekeeping is nice
3,7
Everything is overpriced. Food isn't very good, and the room is like a two star standard. A bit dirty and old. If you want to relax this is not the place...
Claire B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. travnja 2015.
Superb stay with my family.

Amenities, staffs and ibiza beach club
8,3
Our vacation was definitely worth it beacuse of this hotel. Great staff, all are very accomodating. Amenities. No need to go out of the hotel. So many activities to do. Will definitely be back with my family again
Dionne W. Parovi Singapore, 13. travnja 2015.
Expensive hotel with insufficient staffing

Food, Day pass for club floor, massage
4,7
The hotel is grossly understaffed for the capacity of the hotel, only 3 reception desk and there is no segregation between cashier, checkin or general enquiry. They tried their best to handle all their guest but you can tell they were stressed up. We inform front desk that our room doesnt have toilet roll holder and the safe is not working on our 1st day but no one came to fixed it during our stay. The spa was good but it was facing the live band and you get all the noise from the band if you go in the evening. The Movenpick is built beside a pier and it is pretty noisy throughout the day, so although you get a good view of the sea, in general, it is noisy through the hotel and our stay is not tranquil.
Jose M. Parovi Philippines, 12. travnja 2015.
has potential but needs some improvement

facilities
6,3
nice place but not nice experience. if they want to charge those prices they should deliver the same level of service.
Tracy G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 12. travnja 2015.
Modern design, convenient lay out

The updated modern design was great. Easy access to pool and beachfront. Fast check-in/check out process
8,3
Merie C. Grupe Philippines, 12. travnja 2015.
The Resort is accessible from the city.

(1) Exquisite Resort, (2) Good shows during weekends, (3) Great amenities
8,7
It was an impeccable experienced! Will difinitely go back and bring my family.
Ann R. Parovi Philippines, 11. travnja 2015.
Impressive architecture and great vistas

Interiors, facilities, staff
9
Comfortable and luxurious stay
Songhee K. Solo putnici South Korea, 11. travnja 2015.
Not bad hotel

Club, Location, hospitality
5,7
our room was little bit old. so, i couldn't use any wifi only lobby. but, the Club was fantastic
Louise W. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 5. travnja 2015.
Nice

Decor, Staff, Sea
7,7
We enjoyed our 5 day stay at the Movenpick Hotel. The kids had activities to do, there were lots of fish and coral just off the beach to snorkel around and the Food was of a very good standard (My husband wanted more ice cream choices being a Moevenpick hotel!). I think I would have enjoyed it more as a couple without kids though. The room was cramped for a family and we were told there were no kids menu at the Ibiza Restaurant area which meant we had the Italian Buffet every night! There were, however, lots of kids there during the day so our kids were very happy!
Bobby G. Poslovni putnici Philippines, 5. travnja 2015.
NIGHT LIFE ROCKS!

Ibiza Bar is a must. Good food but quite pricey. Suite room is spacious.
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu CebuMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - PogledMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Noćni klubMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestoranMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - PredvorjeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Eksterijer hotelaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - KupaonicaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - SadržajiMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - PredvorjeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestoranMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - VrtMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Spa centarMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - SadržajiMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - VrtMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - SadržajiMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interijer hotelaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - VrtMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - BazenMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Soba za sastankeMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interijer hotelaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestoranMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska sobaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B06