ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket

509 Patak Road, Karon Beach, Karon, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Bazen Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kupaonica Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kupaonica Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kupaonica Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restoran Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Bazen Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pub/salon Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Spa centar Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Predvorje Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restoran
Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Okružje Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pub/salon Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Plesna dvorana Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pub/salon Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Dječji klub Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Dječji klub Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restoran Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restoran Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restoran Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restoran Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Bazen Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Spa centar
Područje Karon Broj soba: 158
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 40recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (40)
Razvrstati po:
Wing F. Parovi Hong Kong, 7. rujna 2014.
excellent room

the plunge pool villa is excellent, nice lagoon view, large living room, staffs are all very nice
8,7
Chihchung T. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 4. svibnja 2014.
it should be the best hotel in Kata beach

Friend receiption
9
The Villa garden on the first is too wet to stay, unless turn on the air condition whole day but it would be too cold for child, then we moved and upgraded to apartment nearly beach. The apartment is realy good for family, easy to reach beach and local restaurant, I stong recommend that to stay in apartment if you are family tour
Ching M. Grupe Hong Kong, 23. veljače 2014.
Relax, Comfy, Delightful stay

Room is very clean and beautiful ,
8,7
Mohammam I. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 24. kolovoza 2013.
Not bad at Punket

Nothing good in this hotel.
4,3
Not recommended for arab people, far away of beach, bad location, like 3 star.
Osman H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. kolovoza 2013.
Moevenpick = Beach + Sun + Lazying

Good services, beach, pool
8,7
excellent property management & services. room is old. location to patong is 20 minutes. kids club is all paid services for most of the activities. gloomy hall.
Pieter O. Parovi South Africa, 28. srpnja 2013.
Expensive, overrated, small rooms, family friendly

Gardens, pool and breakfast
6
Compared to other hotels, the Movenpick is over rated. The beach is not clean and small. The rooms are small with no views.Would not pay the amount again. Boutique hotels in area offer much more. Loads of families. Restaurant refused to serve us food at 10:00pm even though it states till 11.
Chia L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. lipnja 2013.
Great size room for family of 4

Room service in 30 mins, just across the beach, beautiful clean room
9
Hiroko H. Grupe Japan, 13. lipnja 2013.
great stay in villa

staff,rooms,beach
8,7
William B. Parovi United Kingdom, 19. svibnja 2013.
Not 5 star quality and not worth the money we paid

Beside the beach.
4
Having stayed here 4 years ago there we were very disappointed in the now poor standard of the hotel. Rooms are badly in need of maintenance. We had an overflow plunge pool which dripped water noisily down the main window. The room was running with ants. The room needs painted and upgraded. The price we paid for this accommodation was far too high. We got a second villa after an hour and a half which was cleaner but still poor quality. This is NOT a 5 star resort in my opinion. We complained whilst we were there and have since received a standard patronising letter about our comments. Not good enough. We saved our hard earned cash for this trip. We will never go back .
Daniel A. Parovi Australia, 16. travnja 2013.
Great villa room

Beach location, large bathroom, large open gardens
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Moevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket PhuketMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BazenMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KupaonicaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KupaonicaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KupaonicaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestoranMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BazenMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pub/salonMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Spa centarMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PredvorjeMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestoranMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - OkružjeMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pub/salonMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Plesna dvoranaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pub/salonMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Dječji klubMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Dječji klubMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestoranMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestoranMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestoranMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestoranMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BazenMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Spa centarMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestoranMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Dječji klubMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BazenMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PlažaMoevenpick Villas & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Okružje


AS-AGWEB-3A04