Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

My Hotel Phuket

13 Rat-Uthid 200 Pee Soi 1, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : My Hotel
My Hotel Phuket Phuket - Kupaonica My Hotel Phuket Phuket - Predvorje My Hotel Phuket Phuket - Sadržaji My Hotel Phuket Phuket - Sadržaji My Hotel Phuket Phuket - Sadržaji My Hotel Phuket Phuket - Sadržaji My Hotel Phuket Phuket - Sadržaji My Hotel Phuket Phuket - Predvorje My Hotel Phuket Phuket - Sadržaji My Hotel Phuket Phuket - Predvorje My Hotel Phuket Phuket - Predvorje My Hotel Phuket Phuket - Predvorje My Hotel Phuket Phuket - Predvorje My Hotel Phuket Phuket - Restoran My Hotel Phuket Phuket - Predvorje My Hotel Phuket Phuket - Predvorje
My Hotel Phuket Phuket - Sadržaji My Hotel Phuket Phuket - Predvorje My Hotel Phuket Phuket - Sadržaji My Hotel Phuket Phuket - Ulaz My Hotel Phuket Phuket - Predvorje My Hotel Phuket Phuket - Predvorje My Hotel Phuket Phuket - Predvorje My Hotel Phuket Phuket - Restoran My Hotel Phuket Phuket - Restoran My Hotel Phuket Phuket - Restoran My Hotel Phuket Phuket - Ulaz My Hotel Phuket Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 65
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 446recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (446)
Razvrstati po:
William T. Solo putnici Australia, 29. srpnja 2015.
Repeat customer

Back for another stay. Short easy walk to Bangla Rd,Jungceylon Shopping Centre and beach. Clean and quiet hotel with great staff
9,3
Always an enjoyable stay in Phuket,it's what you make of it
Prijavi ovu recenziju
Tony K. Solo putnici Australia, 29. srpnja 2015.
Hidden gem

Close to all amenities, good service,price is right
9
My stay was good as usual, this is the tenth time I stayed here,never disappointed, good service and close to amenities.
Prijavi ovu recenziju
Daniel T. Solo putnici Australia, 18. srpnja 2015.
Great hotel. Good value for money and excellent lo

Clean room. Location price
9
Stayed many times. Always go back
Prijavi ovu recenziju
Vi K. Grupe Australia, 17. srpnja 2015.
My Hotel

Value for money. Good location. Staff friendly.
8,7
Staff always greeted us with a smile. Room was clean and comfortable with safe. 5 min walking distance to the beach. Good value for the price paid. The only bad thing was that the curtains let light through (wasn't dense enough) in the morning and interrupted my sleep.
Prijavi ovu recenziju
Erik L. Solo putnici Germany, 18. svibnja 2015.
Quite well kept and with modern standard

Room & bath, Value
6,7
Value was good. Easy place to stay. Vietnamese receptionist a little anoying and money-driven. They have 2 hotels and their superior standard not clear. Had to complain about my first room, after little dealing a got a good one without many problems. Dont book your tours there! Nice but too expensive when you donr know...
Prijavi ovu recenziju
Cheryl C. Solo putnici Malaysia, 8. svibnja 2015.

housekeeping everyday
8
Prijavi ovu recenziju
Robert L. Solo putnici Australia, 9. travnja 2015.
Good value for money hotel

Friendly staff, good restaurant, clean large room
9
Pleasant stay with hotel in good location easy walk to shopping,beach and nightlife
Prijavi ovu recenziju
Yong L. Solo putnici Singapore, 11. ožujka 2015.
Good location

Location, Location, Location
8
Prijavi ovu recenziju
Ephrem C. Solo putnici Canada, 25. veljače 2015.
good three star hotel

large room, close to restaurants and bars, close to shopping
7,7
Comfortable bed, good location, good travel agent for booking side trips
Prijavi ovu recenziju
Toomas R. Parovi Estonia, 20. veljače 2015.
Nice stay in good location

Bed, location (to beach, to Bangla, nice cheap restaurant just over street), big room
8,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

My Hotel Phuket PhuketMy Hotel Phuket Phuket - KupaonicaMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - SadržajiMy Hotel Phuket Phuket - SadržajiMy Hotel Phuket Phuket - SadržajiMy Hotel Phuket Phuket - SadržajiMy Hotel Phuket Phuket - SadržajiMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - SadržajiMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - RestoranMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - SadržajiMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - SadržajiMy Hotel Phuket Phuket - UlazMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - RestoranMy Hotel Phuket Phuket - RestoranMy Hotel Phuket Phuket - RestoranMy Hotel Phuket Phuket - UlazMy Hotel Phuket Phuket - RestoranMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - RestoranMy Hotel Phuket Phuket - UlazMy Hotel Phuket Phuket - PredvorjeMy Hotel Phuket Phuket - RestoranMy Hotel Phuket Phuket - UlazMy Hotel Phuket Phuket - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06