ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

My Vigan Home Hotel

14 Plaridel corner Bonifacio Streets, , grad, Vigan, Filipini 2700 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

My Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Trgovine My Vigan Home Hotel Vigan - Recepcija My Vigan Home Hotel Vigan - Predvorje My Vigan Home Hotel Vigan - Predvorje My Vigan Home Hotel Vigan - Vrt My Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasa My Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasa My Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasa My Vigan Home Hotel Vigan - Vrt My Vigan Home Hotel Vigan - Vrt My Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotela
My Vigan Home Hotel Vigan - Apartman My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Apartman My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba
Područje grad Broj soba: 10
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 156recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (156)
Razvrstati po:
Kristine C. Grupe Philippines, 12. travnja 2015.
Perfect location at Vigan!

Nice location, friendly and helpful staff, spacious rooms
9,3
Superb!
Maria C. Parovi Philippines, 12. travnja 2015.
Pleasant stay

Location,nice staff, clean surroundings
6,7
We had a pleasant stay, staff were nice, great location. But I strongly suggest they clean the hotel rooms daily especially if guest are staying for more than 1 day just like any other hotels. The hot/cold shower was not working, bathroom floor always wet because shower curtain too short and floor mat in bathroom soaked with water because again, no daily housekeeping done. Hope management can improve it.
Marilyn M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. travnja 2015.
location,location,location

location and free breakfast
6,7
staff are accomodating,breakfast included,location is perfect:cleanliness not so;
Ernesto A. Parovi Philippines, 1. travnja 2015.
nice place, tourist friendly

nice place, courteous staff, tourist friendly
9,3
enjoyed our stay, very near tourist spots we visited
Michelle D. Parovi Philippines, 21. veljače 2015.
Accommodating Staff

Nice and Kind hotel staff, very clean, comfortable
8,7
Ashley D. Solo putnici United Kingdom, 19. veljače 2015.
Great location and a historical home

Great History, central location, the amazing massage chair!
8,7
I enjoyed it and Vigan is beautiful!
Santos D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. veljače 2015.
improve breafast meal taste and serving pattern

location, cleanliness, antique building
8
its ok
Bella J. Parovi Canada, 11. veljače 2015.
my stay with My Vigan Home Hotel

staff, location, price
8,7
We had a great experience during our stay at the My Vigan Home Hotel. The staff were very friendly and helpful. It is located close to everything. I would recommend the hotel to my friends.
Adrian Z. Parovi Canada, 11. veljače 2015.
Incredibly dark and noisy.

Central location, friendly staff, nice decor
6,7
The initial room that we were given was on a terribly noisy intersection and the soundproofing was close to non existent. On request, we were given a quieter room, but the window shutters would not open, making the room incredibly dark and we could still hear the staff downstairs talking late into the night. Also there was NO hot water (icy cold only).
Moshe B. Parovi Israel, 28. siječnja 2015.
stay away from this place
2
Night mer

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

My Vigan Home Hotel ViganMy Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - TrgovineMy Vigan Home Hotel Vigan - RecepcijaMy Vigan Home Hotel Vigan - PredvorjeMy Vigan Home Hotel Vigan - PredvorjeMy Vigan Home Hotel Vigan - VrtMy Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasaMy Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasaMy Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasaMy Vigan Home Hotel Vigan - VrtMy Vigan Home Hotel Vigan - VrtMy Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - ApartmanMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - ApartmanMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05