Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

My Vigan Home Hotel

14 Plaridel corner Bonifacio Streets, , grad, Vigan, Filipini 2700 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

My Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Trgovine My Vigan Home Hotel Vigan - Recepcija My Vigan Home Hotel Vigan - Predvorje My Vigan Home Hotel Vigan - Predvorje My Vigan Home Hotel Vigan - Vrt My Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasa My Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasa My Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasa My Vigan Home Hotel Vigan - Vrt My Vigan Home Hotel Vigan - Vrt My Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotela
My Vigan Home Hotel Vigan - Apartman My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Apartman My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba
Područje grad Broj soba: 10
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 166recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (166)
Razvrstati po:
Vanessa S. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 24. svibnja 2015.
Vigan

CentralLocation, fast wifi, complimentary water, clean, Vigan feel
8
Angelika F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. svibnja 2015.
Location. Comfort. Ambience.

Location. Comfort. Ambience.
9,3
I think this hotel should be rated as three stars. If you're a traveler like me, who enjoys rustic and local foods that would match the ambience, this is the type of hotel you're looking for. The best yet I have stayed in Vigan City! You get to feel how it was like back in the days! The once was conquered by Spanish, colonial time, was kept for the purpose of tourism. I highly recommend this hotel!
Angelika F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. svibnja 2015.
Location. Comfort. Ambience.

Location. Comfort. Ambience.
9,3
I would rate this hotel with 3 stars! A must to stay if you like rustic and old-fashioned hotels. It's like going back in time! The Colonial times has left the place looking realistic with its ambience and façade. Massive and comfortable rooms with huge dining and lounge areas. Highly recommend this hotel!
Russell R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. travnja 2015.
Location good, facilities dated

Location, service
5,7
Location very good-very near the heritage route. However, facilities are very dated- bathrooms have to be updated and need more convenience outlets.
Ellen R. Grupe Philippines, 13. travnja 2015.
not impressed with the receptionist...

location and the bell boys
4,3
i had reserved a family room for six, and when we arrived i learned that what i booked is just for single person only. they asked to pay for the other 5 persons who are with me. they' re blaming the AGODA for it! well this might be the last time to visit that hotel....
James W. Parovi United States of America, 13. travnja 2015.
Presidential Suite?How so?

Great Location, Friendly Staff
5,3
there was nothing Presidential about the Presidential Suite. Period. No toiletries. limited hot water. mold in the Shower and very very slow WiFi connection. as for Breakfast? No fruit and you can forget about Brewed Coffee All Instant in Packets OUCH !
Ellen R. Grupe Philippines, 13. travnja 2015.
somewhat disappointed this time.

location
5
Kristine C. Grupe Philippines, 12. travnja 2015.
Perfect location at Vigan!

Nice location, friendly and helpful staff, spacious rooms
9,3
Superb!
Maria C. Parovi Philippines, 12. travnja 2015.
Pleasant stay

Location,nice staff, clean surroundings
6,7
We had a pleasant stay, staff were nice, great location. But I strongly suggest they clean the hotel rooms daily especially if guest are staying for more than 1 day just like any other hotels. The hot/cold shower was not working, bathroom floor always wet because shower curtain too short and floor mat in bathroom soaked with water because again, no daily housekeeping done. Hope management can improve it.
Marilyn M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. travnja 2015.
location,location,location

location and free breakfast
6,7
staff are accomodating,breakfast included,location is perfect:cleanliness not so;

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

My Vigan Home Hotel ViganMy Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - TrgovineMy Vigan Home Hotel Vigan - RecepcijaMy Vigan Home Hotel Vigan - PredvorjeMy Vigan Home Hotel Vigan - PredvorjeMy Vigan Home Hotel Vigan - VrtMy Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasaMy Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasaMy Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasaMy Vigan Home Hotel Vigan - VrtMy Vigan Home Hotel Vigan - VrtMy Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - ApartmanMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - ApartmanMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07