ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

My Vigan Home Hotel

14 Plaridel corner Bonifacio Streets, , Town Proper, Vigan, Filipini 2700 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

My Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Trgovine My Vigan Home Hotel Vigan - Recepcija My Vigan Home Hotel Vigan - Predvorje My Vigan Home Hotel Vigan - Predvorje My Vigan Home Hotel Vigan - Vrt My Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasa My Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasa My Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotela My Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasa My Vigan Home Hotel Vigan - Vrt My Vigan Home Hotel Vigan - Vrt My Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotela
My Vigan Home Hotel Vigan - Apartman My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Apartman My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba My Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba
Područje Town Proper Broj soba: 10
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 146recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (146)
Razvrstati po:
Michelle D. Parovi Philippines, 21. veljače 2015.
Accommodating Staff

Nice and Kind hotel staff, very clean, comfortable
8,7
Ashley D. Solo putnici United Kingdom, 19. veljače 2015.
Great location and a historical home

Great History, central location, the amazing massage chair!
8,7
I enjoyed it and Vigan is beautiful!
Santos D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. veljače 2015.
improve breafast meal taste and serving pattern

location, cleanliness, antique building
8
its ok
Adrian Z. Parovi Canada, 11. veljače 2015.
Incredibly dark and noisy.

Central location, friendly staff, nice decor
6,7
The initial room that we were given was on a terribly noisy intersection and the soundproofing was close to non existent. On request, we were given a quieter room, but the window shutters would not open, making the room incredibly dark and we could still hear the staff downstairs talking late into the night. Also there was NO hot water (icy cold only).
Moshe B. Parovi Israel, 28. siječnja 2015.
stay away from this place
2
Night mer
Nenia M. Parovi Philippines, 25. siječnja 2015.
Good but no daily cleaning

location, the hotel itself (it's old) and staff
5,7
our stay was good.we stayed there for 3 nights.the staff are nice and really approachable.the hotel's location is good and it's also clean. However, there was no daily housekeeping:( all throughout our stay, we used the same bath mat (very dirty!) and towels. The AC controls didn't work on our first nyt and we were shivering bec there was no blanket provided (only a thin bed slip).
Natalia P. Parovi Poland, 23. siječnja 2015.
Nice colonial house, good location, helpful staff,

Locatian, staff, room, owner
9,3
We had a clean big room and were happy with it. Staff very helpful. Room is cleaned on request. Possible to eat your food in the garden. Location is very centre. The interior is beautiful.
Jenny P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. siječnja 2015.
Good location

Good location
4,7
so so..
Reagan U. Poslovni putnici Philippines, 11. siječnja 2015.
Value For Money

Location, Room Size and Friendly Staff
8,3
It was a very pleasant stay. The staff were all very courteous and helpful.
Ellen R. Grupe Philippines, 6. siječnja 2015.
nice stay

location, staff and price
7
we had a nice time staying at the hotel,

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

My Vigan Home Hotel ViganMy Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - TrgovineMy Vigan Home Hotel Vigan - RecepcijaMy Vigan Home Hotel Vigan - PredvorjeMy Vigan Home Hotel Vigan - PredvorjeMy Vigan Home Hotel Vigan - VrtMy Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasaMy Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasaMy Vigan Home Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - Balkon/terasaMy Vigan Home Hotel Vigan - VrtMy Vigan Home Hotel Vigan - VrtMy Vigan Home Hotel Vigan - Interijer hotelaMy Vigan Home Hotel Vigan - ApartmanMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - ApartmanMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska sobaMy Vigan Home Hotel Vigan - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B06