ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Naiyang Beach Hotel

80/30-38 Moo 1 Sakuu, Zračna luka Phuket, Phuket, Tajland 83140 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Naiyang Beach Hotel Phuket - Kupaonica Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Bazen Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Bazen Naiyang Beach Hotel Phuket - Interijer hotela Naiyang Beach Hotel Phuket - Kupaonica Naiyang Beach Hotel Phuket - Kupaonica Naiyang Beach Hotel Phuket - Kupaonica
Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Naiyang Beach Hotel Phuket - Restoran Naiyang Beach Hotel Phuket - Spa centar Naiyang Beach Hotel Phuket - Trgovine Naiyang Beach Hotel Phuket - Interijer hotela Naiyang Beach Hotel Phuket - Restoran
Područje Zračna luka Phuket Broj soba: 56

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 396recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (396)
Razvrstati po:
Azrein A. Parovi Malaysia, 20. srpnja 2014.
Good Hotel

Close to where I want to be. Near the beach and also near the hotel
6
My stay was satisfactory. Was very disappointed that my request for a king bed was not provided during my stay. I have been staying at this hotel off and on since it opened, so was disappointed the staff of the hotel could not provide what I requested.
Leanne K. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 18. srpnja 2014.
Close to hotel

Clean hot water any time Short walk to beach
6,3
Good
Ruzza S. Parovi Switzerland, 14. lipnja 2014.
nice if you need a bed near the airport

approximately to airport, cheap, no questions asked
7
very basic. Had no electricity all night, water run out, air-condition was not working due to the lack of electricity but was doing a beepy noisy sound all night long. Upon complaining we were told sorry, thats it.
Miu K. Parovi Hong Kong, 10. lipnja 2014.
normall

easy to get to airport
4,7
Salina A. Grupe Malaysia, 4. lipnja 2014.
Nice & comfy

Direct access from room to pool Near airport Near beach
7
Even though I had to top up for connecting room, but it's worth it as we got the room with direct access to the pool.
Phongsak K. Grupe Thailand, 28. svibnja 2014.
Great hotel

Good location Good service New looking
9,7
Junjira K. Parovi Thailand, 5. svibnja 2014.
good

beach room pool
8
beach room pool
Bernd M. Obitelji sa malom djecom Germany, 5. svibnja 2014.
close to airport

good for transit to airport
6,7
simple rooms, big pool, food in restaurant good
Roberta J. Parovi United States of America, 22. travnja 2014.
We spent out last night in Phuket here..

CLose to airport, friendly staff, close to beach
8
Nice stay , although our room was mosquito infested. Very close to beautiful beach, Good restaurants nearby.
Albino B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. ožujka 2014.
Excellent budget hotel

Value for money, excellent service, good breakfast
9,7
Room is big. Beach is accessible to the hotel. They have nice swimming pool

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Naiyang Beach Hotel PhuketNaiyang Beach Hotel Phuket - KupaonicaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - BazenNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - BazenNaiyang Beach Hotel Phuket - Interijer hotelaNaiyang Beach Hotel Phuket - KupaonicaNaiyang Beach Hotel Phuket - KupaonicaNaiyang Beach Hotel Phuket - KupaonicaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaNaiyang Beach Hotel Phuket - RestoranNaiyang Beach Hotel Phuket - Spa centarNaiyang Beach Hotel Phuket - TrgovineNaiyang Beach Hotel Phuket - Interijer hotelaNaiyang Beach Hotel Phuket - RestoranNaiyang Beach Hotel Phuket - Restoran


AS-AGWEB-3A07