Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Tajland 10250 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Predvorje Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Restoran
Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Područje Ratchadaphisek

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 15154recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (15154)
Razvrstati po:
Danilo P. Parovi Serbian, 19. rujna 2013.
Dobar i jeftin hotel

jeftin , blizu je voz , dobra lokacija
9
Sve je bilo u redu sem sto treba odabrati sobu koja je sa druge strane od one gde prolazi voz.
Mark F. Solo putnici United States of America, 10. srpnja 2014.
ok for money

close city line, price ok for hotel
6
the price is ok for the hotel because it is close to the city line so you can get quit fast to the airport or to bkk city. The sauna is not available anymore and nobody could answer if it will every be open again.
Brent K. Solo putnici United States of America, 10. srpnja 2014.
excelent for money

clean affordable friendly
9
excellent staff...clean room...ac works...best budget hotel
Suthat S. Grupe Thailand, 10. srpnja 2014.
Great.

Nice local place. Great view. Comfort traveling.
7,3
Every thing is okay except a bed is too old. See there next time.
Satinder S. Grupe India, 9. srpnja 2014.
Good location budget hotel easy to move around

Location shoping near airport and every body can afford
6,7
Good no complaint service was good friendly staff.
Ajchara R. Poslovni putnici Thailand, 8. srpnja 2014.
normally

normally
6
normally
Kevin S. Solo putnici Australia, 8. srpnja 2014.
Always enjoyable and comfortable stay at Nasa Vega

Location, Comfort and Buffet Breakfast
8
Comfortable, easy access to airport and wonderful breakfast buffet
Mikio M. Grupe Japan, 7. srpnja 2014.
Very bad ! Old room and dirty
3,7
Flea or mite bites me all over my body I asked change the room
Suda V. Parovi Hong Kong, 7. srpnja 2014.
Great room with budget price

Location , staffs and price
9,3
Such a Good hotel with cheapest price that had a good location and hotel staffs quite helpful I booked standard room they are upgraded me to Deluxe premuim room I really enjoy here .
Mati K. Solo putnici Thailand, 7. srpnja 2014.
Comfort & Cheap

Cheap, comfort & cool
6,7
Location just steps away from Ramkamhaeng Airport Link with convenience stores nearby. Toilet and room amenities and facilities are not bad.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RestoranNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RecepcijaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Interijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3C08