ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Tajland 10250 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Predvorje Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Restoran Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela
Područje Ratchadaphisek

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 17257recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (17257)
Razvrstati po:
Danilo P. Parovi Serbian, 19. rujna 2013.
Dobar i jeftin hotel

jeftin , blizu je voz , dobra lokacija
9
Sve je bilo u redu sem sto treba odabrati sobu koja je sa druge strane od one gde prolazi voz.
Joerg W. Parovi Germany, 17. prosinca 2014.
convenient and good value

convenient and good value, great location
8
a good stopover coming or leaving BKK as linked to Airport-Link. Very good value for the money but internet charges apply.
Joerg W. Parovi Germany, 16. prosinca 2014.
good location and value

great value, clean rooms and good connection to airport
8
great value, clean rooms and good connection to airport as the Hotel is right at City-Link station. Rooms are clean but can be a bit noisy (proximity to railways).
Yuttapoom T. Solo putnici Thailand, 16. prosinca 2014.
Nice and comfortable

location, service, food
8
Close to Airport rail link, good service and good food.
Leigh M. Poslovni putnici Australia, 15. prosinca 2014.
Stay just fair

price access clean
4,3
poor restaurant and poor gym access.
Janny J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. prosinca 2014.
Quality of room are reasonable

impresive , great location and good price
9
Quality of room are reasonable with the price , Nice location and staffs.Good budget hotel that nearby sky train and great breakfast with deal on Agoda. highly recommended .
David P. Parovi United States of America, 15. prosinca 2014.
Great price and Nice stayed

location , staffs and price
9
Great price and Nice stayed . All staffs are friendly and helpful. My room was comfortable and clean by house keeping came and clean every day .Really nice new hotel in a great location, can get meals very close by, 24 hr shop accros the road, only 5 mins to Sky train ( airport link )
Silarat C. Grupe Thailand, 15. prosinca 2014.
great location and facilities

Great price , clean room and location
8,7
I accidentally booked the wrong day on agoda and when I arrived the staff were great and happily changed it for me. great location and facilities, nice people working there. The room were clean free gym tickets and 24 Taxi standby .
Ouamporn R. Solo putnici Thailand, 15. prosinca 2014.
clean room and comfy bed

impresive , great location and good price
9
Totally Happy this time in front desk they are free up graded for me on 6 floor with new renovated nice room with flat screen TV , clean room and comfy bed.I am really appreciated my stayed and in evening they some activities front door that I can drinking and chill out seem like got a lot of improving.
Lo K. Poslovni putnici Hong Kong, 14. prosinca 2014.
Convenient & Cheap to stay

Transportation, Location & Not Crowdy
7,7
It is fantastic and thus I have repeatedly chosen this hotel for lodging during all my business trip there in Bangkok. Excellant, Comfortable and Convenient !

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RestoranNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RecepcijaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Interijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3A01