ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Tajland 10250 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Predvorje Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Restoran Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela
Područje Ratchadaphisek

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 17306recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (17306)
Razvrstati po:
Danilo P. Parovi Serbian, 19. rujna 2013.
Dobar i jeftin hotel

jeftin , blizu je voz , dobra lokacija
9
Sve je bilo u redu sem sto treba odabrati sobu koja je sa druge strane od one gde prolazi voz.
Lindsay N. Parovi United Kingdom, 20. prosinca 2014.
goog stay at Nasa hotel

Location,quick service,decent breakfast.
9
The hotel has a good location for access to the airport link and city centre shopping areas. We found the hotel to be good for our airport stopover. Would definitely use it again.
Michael W. Solo putnici United States of America, 20. prosinca 2014.
Nasa Vegas 8 Dec - 19 Dec

Location, Buffet Breakfast, Price
8,7
I always try to stay here when I visit Thailand, the location is great for my needs.
Dortiala M. Solo putnici Indonesia, 19. prosinca 2014.
Enjoy your holiday in this hotel

Location, clean, and comfortable bed
8
If you still confuse to choose hotel to stay in Bangkok, I recommend this hotel. Easy to find, goog location, I like it
William K. Parovi United States of America, 19. prosinca 2014.
Worn down

price, location, train
6,3
Room was pretty gross, smelled like smoke, mold in shower, stains on carpet... Location is great, easy access to everything
Chin K. Parovi Malaysia, 18. prosinca 2014.
No free wifi and drinking water

Good location easy for transportation
3,7
Normal
Stephen E. Parovi Australia, 18. prosinca 2014.
Bangkok Vegas

Airport link ,walkway to hotel Room was good for what we wanted and price of special
8,3
Good
Fung W. Solo putnici Hong Kong, 17. prosinca 2014.
Value for Money

Location, price and convenient
7
Joerg W. Parovi Germany, 17. prosinca 2014.
convenient and good value

convenient and good value, great location
8
a good stopover coming or leaving BKK as linked to Airport-Link. Very good value for the money but internet charges apply.
Sonya N. Parovi Malaysia, 17. prosinca 2014.
It was excellent!

price , location and staffs
9
It was excellent! The hotel was very clean and comfortable,the location was perfect. worth for my money that we have paid warning in weekend should booked early this hotel full every weekends . Hotel staffs are friendly and helpful .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RestoranNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RecepcijaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Interijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3A03