Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Tajland 10250 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Predvorje Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Restoran Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Recepcija Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Područje Ratchadaphisek

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 20989recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (20989)
Razvrstati po:
Danilo P. Parovi Serbia, 19. rujna 2013.
Dobar i jeftin hotel

jeftin , blizu je voz , dobra lokacija
9
Sve je bilo u redu sem sto treba odabrati sobu koja je sa druge strane od one gde prolazi voz.
Prijavi ovu recenziju
Keith H. Solo putnici United Kingdom, 12. veljače 2016.
Good location

Good location. Excellent transport. Clean room.
8
Get what you pay for clean,convenient good value for money
Prijavi ovu recenziju
Richardf J. Solo putnici Australia, 11. veljače 2016.
handy to airport link is the best thing good weste

food airportlink
7,7
ok
Prijavi ovu recenziju
Oliver A. Solo putnici United Kingdom, 11. veljače 2016.
NASA Vegas review

Location, transportation connections and cheap
6,3
It was a very cheap booking however you have to pay extra for wifi. My room was quite dirty especially in the bathroom, with the shower being covered in body grease. It was in an excellent location to get in and out of town and to/from suvarnabhumi airport
Prijavi ovu recenziju
Donna P. Parovi Indonesia, 10. veljače 2016.
The best hotel !

location , room is clean, comfortable
7,3
We stay abt 3 nights and booked for executive deluxe room which was very comfortable, and they gave free wifi aswell for this type of room. So far everything is good, room was so clean and location very close to rakhamkhaeng BTS to connect you all around BKK city. The worst is just a bad attitude from receptionist staffs i think bcs they were too busy handling guests. But i may coming back to this hotel. Thanks.
Prijavi ovu recenziju
David M. Parovi United States of America, 10. veljače 2016.
price and location

price. location and large rooms
7,3
Was okay.. A bit a run down hotel but affordable and relax
Prijavi ovu recenziju
Choong H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 10. veljače 2016.
It's ok with the price i paid

Near bts,clean up everyday,hotel easy to find
6,7
Something inside the room make us itchy, it's not insect but you can see it on the surface of the table. I think it's the tiny fur from the bed n blanket or towel flying all over the room, you can't see it with your own eye but you will when u clean up the black glass table n wait for awhile n you can saw it on the surface or wait till morning when you wake up, there's even more. Tq.
Prijavi ovu recenziju
John C. Solo putnici United Kingdom, 9. veljače 2016.
The Value Hotel

Value, comfort and clean.
7,7
Great value, with a comfortable room and bed. Also a very clean hotel too. A bit away out, but airport link next door, and worth it for the value alone.
Prijavi ovu recenziju
Festive T. Poslovni putnici Malaysia, 9. veljače 2016.
Good deal given by agoda

Comfort convenience worth
6,3
Prijavi ovu recenziju
Steven H. Parovi United Kingdom, 9. veljače 2016.
fab location for train station

location for transfers to airport. friendly staff.
7,7
Perfect for transfer from hotel the staff were very nice. The room was basic but clean with a little mould added. On booking it included breakfast but asked if we wanted to upgrade which we did but it didn't say it dropped the breakfast, which worked expensive but a subway over the road
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RestoranNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RecepcijaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Interijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04