Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Tajland 10250 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Predvorje Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Restoran Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela
Područje Ratchadaphisek

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 18867recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (18867)
Razvrstati po:
Danilo P. Parovi Serbian, 19. rujna 2013.
Dobar i jeftin hotel

jeftin , blizu je voz , dobra lokacija
9
Sve je bilo u redu sem sto treba odabrati sobu koja je sa druge strane od one gde prolazi voz.
Hanlue C. Poslovni putnici China, 26. svibnja 2015.
Just ok

Just ok
7,7
Location's good, service just ok
Nathan S. Grupe Hong Kong, 25. svibnja 2015.
The staff, breakfast and location

price , price , price
8,3
The staff, breakfast and location, staff was super friendly, knowledgeable and always helpful. Room service got is extra pillows and a needed humidifier all with a smile.
Sanma D. Obitelji sa malom djecom Thailand, 25. svibnja 2015.
The comfortable bed

Comfy bed , location , hotel services
8,7
The comfortable bed,The friendliness of the staff.Easy of access and ability to visit with friends around Bangkok by sky train.
Steven V. Solo putnici United States of America, 25. svibnja 2015.
Convenience over everything

Near the airport rail line, good value for money, a decent night's sleep
7,7
I've stayed here on many occasions. It's only 20 minutes from the airport by rail line. The hotel is clean and very convenient. It's easy to get to other parts of Bangkok via the metro system. Very good value for the money you pay, but you get no extras--no free internet, no complimentary water. Anything extra you have to pay for, but for what the room cost is, it's still a good deal.
Chonthicha M. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 23. svibnja 2015.
Horible

Only next to airport link train
2,7
Horrible experience. Low quality of customer service. Don't provide service in room, no complimentary drink or coffee or even hair dryer. You can find much better hotel in Bangkok at the same price. I will never go back here ever again!
Suresh S. Poslovni putnici India, 23. svibnja 2015.
Value for money

Good location
8,3
Very nice location , I stay hear every time coz good hotel 1 leg in hotel and 1 leg in airport link so good for go any where
Stephen L. Solo putnici United Kingdom, 23. svibnja 2015.
good location

location. price. friendly
7,3
Very impressive for price and give me larger room for free
Martin S. Solo putnici Australia, 23. svibnja 2015.
Handy Hotel

Location standard value
8
Upgrade room was really good.
Leonardo G. Parovi Singapore, 23. svibnja 2015.
Do not deceive by their photo
3,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RestoranNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RecepcijaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Interijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness


AM-AGWEB-4D01