Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Tajland 10250

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 21882recenzija

2 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (21882)
Razvrstati po:
Tihomir K. Solo putnici Thailand, 16. travnja 2016.
ok
6
ok
Prijavi ovu recenziju
Danilo P. Parovi Serbia, 19. rujna 2013.
Dobar i jeftin hotel

jeftin , blizu je voz , dobra lokacija
9
Sve je bilo u redu sem sto treba odabrati sobu koja je sa druge strane od one gde prolazi voz.
Prijavi ovu recenziju
Kia C. Parovi Singapore, 23. svibnja 2016.
Stay present
5,7
Room ok except for sink drainage very bad. It will be good if can provide kettle for boiling hot water n free wifi
Prijavi ovu recenziju
Thomas M. Solo putnici United Kingdom, 23. svibnja 2016.
Mr
5,3
Very good value for.money
Prijavi ovu recenziju
Mr P. Solo putnici Canada, 22. svibnja 2016.
Great hotel!
6,3
It is a nice and clean hotel with a great international breakfast. I stayed only one night there and the staff were very helpful and friendly.
Prijavi ovu recenziju
Viprathas S. Poslovni putnici Sri Lanka, 21. svibnja 2016.
Very kombatterbul
3,3
Good Service
Prijavi ovu recenziju
Wong S. Parovi Hong Kong, 21. svibnja 2016.
Happy Stay
4
Sure will recommend to others. Hotel location is convenient, near to airport rail station.
Prijavi ovu recenziju
Lee J. Solo putnici Malaysia, 21. svibnja 2016.
very near to airport link(railways)
5,3
but the facilities are a bit old.. rate is affortable.
Prijavi ovu recenziju
Kari S. Solo putnici Finland, 19. svibnja 2016.
Ok
4
Easy go to airport
Prijavi ovu recenziju
Hasnat A. Solo putnici Pakistan, 18. svibnja 2016.
good location
5
very near to airport railway track link
Prijavi ovu recenziju
1 - 2 od 2 recenzije
Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RecepcijaNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06