Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Tajland 10250 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Predvorje Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Restoran Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Recepcija Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Područje Ratchadaphisek

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 20975recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (20975)
Razvrstati po:
Danilo P. Parovi Serbia, 19. rujna 2013.
Dobar i jeftin hotel

jeftin , blizu je voz , dobra lokacija
9
Sve je bilo u redu sem sto treba odabrati sobu koja je sa druge strane od one gde prolazi voz.
Prijavi ovu recenziju
David M. Parovi United States of America, 10. veljače 2016.
price and location

price. location and large rooms
7,3
Was okay.. A bit a run down hotel but affordable and relax
Prijavi ovu recenziju
John C. Solo putnici United Kingdom, 9. veljače 2016.
The Value Hotel

Value, comfort and clean.
7,7
Great value, with a comfortable room and bed. Also a very clean hotel too. A bit away out, but airport link next door, and worth it for the value alone.
Prijavi ovu recenziju
Festive T. Poslovni putnici Malaysia, 9. veljače 2016.
Good deal given by agoda

Comfort convenience worth
6,3
Prijavi ovu recenziju
Md A. Parovi Bangladesh, 6. veljače 2016.
Not at all good hotel

Location
4
Location and rest was good but room quality, service is very poor
Prijavi ovu recenziju
Sahib N. Solo putnici Australia, 3. veljače 2016.
Hot n Cold
4,3
Not great. The hot water system was either too cold or too hot. It wasn't adjustable and I almost burnt myself. Told the hotel reception about it and I was told that it's the same with all the rooms. It wasn't the same since I asked other people who stayed in the hotel. But they didn't want to change my room. So gave me a crazy first experience.
Prijavi ovu recenziju
Chung C. Parovi France, 3. veljače 2016.
Far fm downtown, expensive Internet, small room

Cleanliness
6,3
Could be better !
Prijavi ovu recenziju
John E. Solo putnici Canada, 2. veljače 2016.
Airport Rail link

location, price and ?
6,3
This hotel is not living up to its full potential as a budget property. The rooms are pretty good but dirty. I'm going to say that the management at this hotel is mediocre at best. The buffet breakfast is horrible and not worth the money. The hotel overall despite the negatives is still pretty good value but could be so much better with proper management.
Prijavi ovu recenziju
Rein S. Solo putnici United States of America, 29. siječnja 2016.
More no than yeah

location, fish tanks in lobby, bathtub
6,7
The convenient location and decent room comfort would've made this a great deal if not for the absurd daily Wi-fi charge and how incredibly noisy and unsoundproofed the room was. I'm used to working night shift and so am pretty inured to lots of normal daytime noise in my sleep -- just about the only thing that really bothers me is pretty loud mechanical noises pretty close by. Even on the 16th floor, /in the middle of the night/, there were odd clanging and buzzing noises from the streets keeping me awake. It wasn't just the screened bathroom window, either; even after closing the bathroom door, there was a lot of noise coming through the normal room window. I don't know if the little light box outside acts as some kind of amplifier or what. Still, some weatherstripping could probably do wonders. The cleaning crew carts were very noisy in the mornings too -- not the crew's fault, the doors are just very thin, too. But maybe this is just a problem on that floor/the cheaper rooms? Going back to the Wi-fi, I couldn't initially get to the login page, and when I approached a woman at the front desk about it, she was very quick and competent at getting me the manual IPv4 entries to finally get me connected. Which was great, if something that should've been unnecessary in the first place. Also I would've thought for how closely the Wi-fi was guarded that it would be more fast or reliable. Not so! I was constantly being booted and having to manually reconnect. Also the check-in took half an hour and I wasn't comfortable with the bellboy's insistence on taking my rolly bag up (and obligating me to a tip). It's not the worst place -- it's relatively clean and comfortable and affordable, but altogether I slept poorly and wrestled with my computer for 3 days. I don't have plans to stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Angela K. Grupe United Arab Emirates, 28. siječnja 2016.
Near the Airport. Good connection to the city

Between the Airport ANd the city. Close to transportation. Good VALUE FOR Money
7,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RestoranNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RecepcijaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Interijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05