ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Tajland 10250 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Predvorje Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Restoran Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela
Područje Ratchadaphisek

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 17375recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (17375)
Razvrstati po:
Danilo P. Parovi Serbian, 19. rujna 2013.
Dobar i jeftin hotel

jeftin , blizu je voz , dobra lokacija
9
Sve je bilo u redu sem sto treba odabrati sobu koja je sa druge strane od one gde prolazi voz.
Edence P. Parovi Malaysia, 24. prosinca 2014.
Normal

Just normal
6,7
James S. Solo putnici United Kingdom, 23. prosinca 2014.
Very good

Location
9,3
Naomi T. Solo putnici United Kingdom, 22. prosinca 2014.
Great for the airport

Right next to the sky train which goes straight to airport and is really cheap! Hot showers! And comfy bed
5,7
Good location. Right next to The sky train which you can use to get around bNgkok or to go straight to airport. Hotel rooms nice and cleAn, with hot shower. And onsite restaurant is convenient
Gi C. Solo putnici Singapore, 22. prosinca 2014.
Fine Hotel

Comfortable room, bath tub and clean.
7,3
Sohail J. Solo putnici Pakistan, 22. prosinca 2014.
In my point of view my stay in NASA VEGAS was too

Cleanliness, Staff's behaviour, Food
9,7
I feel that I am in my family, because the staff cared me a lot, it is easy to access to visit the diiferent locations. I just want to say big thanks for everything for my care by the wonderfull staff of NASA.
Mardianto H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. prosinca 2014.
Nasa Vegas Hotel is located in the very good place

Nasa Vegas Hotel is located in the very good place.
8,3
We really enjoyed to stay at Nasa Vegas Hotel. We do hope next time the wi-fi will be free of charges.
George D. Solo putnici United Kingdom, 21. prosinca 2014.
a hotel in the wrong place for the right reasons

reception, room,ease of getting there
5
On arrival the reception was very organized and I was quickly allocated my room. This was little compact for a 12 day stay, so the next day I asked for a larger room, this was quickly given. If I have any reserves about the Nasa Vegas, it would be it's location ideal for the airport, but rubbish for entertainment or night life. The one saving grace is A Line street market especially Friday night cocktail wagon. Would I stay there again? Only on route to or from the airport with a early flight.
Wee K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. prosinca 2014.
Value for money

The cheapest rooms I can get after few check...
6,3
The rooms for my booking is quite small. And since it is located near the train station, so certain rooms will be noisy when the train pass by. Wifi is not free even in the lobby. If U need hot water, it is going to charge U 30 Baht. The guest crowd is big when certain tour group arrived. Taxi driver always said this area is having heavy traffic jam in the morning and evening so they will want to charge extra. Anyway, the price I get worth the stay. TQ
Tatsu N. Poslovni putnici Japan, 20. prosinca 2014.
Good Location

Good location, good breakfast and good staff
7,7
Near to the station, good breakfast but not many restaurants around.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RestoranNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RecepcijaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Interijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3C06