Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Tajland 10250 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji Nasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastanke Nasa Vegas Hotel Bangkok - Interijer hotela
Nasa Vegas Hotel Bangkok - Okružje Nasa Vegas Hotel Bangkok - Okružje Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba Nasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Predvorje Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Mjesto: Ratchadaphisek

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 14126recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (14126)
Danilo P. Parovi Serbian, 19. rujna 2013.
Dobar i jeftin hotel

jeftin , blizu je voz , dobra lokacija
9
Sve je bilo u redu sem sto treba odabrati sobu koja je sa druge strane od one gde prolazi voz.
Phat L. Solo putnici Vietnam, 17. travnja 2014.
nice & clean & easy access to city

Value priced - just next to the airport rail link - clean
8,7
I was really enjoy staying at the Nasa Vegas hotel which very good located just next to Ramkhamhaeng airport link & convenience for access to city & variety places. Reasonable price with nice - clean room. Hope u guys will like it as what i felt :)
Martin S. Solo putnici Australia, 17. travnja 2014.
Good value top middle service.

Value location clean
8
Pleasant and good to relax a bit
Ben B. Poslovni putnici Hong Kong, 16. travnja 2014.
Train station just around the corner.

Location is good.
9,7
Close to mrt so gives easy access to airport and to getting around the city.
Uraiwan T. Poslovni putnici Thailand, 16. travnja 2014.
Ambience

Cool
9,3
The staffs are friendly, check-in &out is done pretty quick despite the crowd of travelers. The facilities are nice for usage.The room is compact and tidy. Location is my favourite of everything as it is right beside the Ramkhamhaeng MRT station with abundance of food around the corner.
Saruda J. Parovi Thailand, 16. travnja 2014.
Not pleasant

None
2,7
The hotel is old and the room is very small. The air conditioning was not cold. The hotel is next to the train line and you can hear the train whole night. The hotel is far from everything. It's convenient for someone who want to stay just one night and take the train to airport. Staff are not friendly especially the gym staff.
Paul P. Solo putnici United States of America, 15. travnja 2014.
Average hotel

Great rates on room, easy access to airport, pretty cheap breakfast
6,7
My friend and I stayed here twice. The first time we were on the 7th floor and the room was modern updated had a safe and was overall shockingly good for the price. The second time we stayed on the 17th floor and I quickly realized why NASA Vegas gets a bad reputation for old dirty rooms. The higher floors have not been updated so if the front desk puts you in one ask if you can be placed on a lower floor you will pay the same money. The hotel itself is only good for getting to the airport there is nothing to do in the area ... I mean nothing! That being said it is cheaper than almost any other hotel you will find for Bangkok so if your a budget traveler it's the way to go. Overall it was a pleasant stay. Be prepared to put a 1000 baht deposit for the room and if you take any of the things from the mini bar it will come out of the deposit. Also buy the buffet breakfast it's pretty good and cheaper than what you will find at restaurants
Hoang U. Poslovni putnici Vietnam, 15. travnja 2014.
Not good

Nothing
3,3
Never come back
Thuy D. Grupe Vietnam, 15. travnja 2014.
Not bad hotel

Near Airport Rail Link
6,3
Cheap price but the room & facilities are not clean and hotel's staffs are not friendly
Martin S. Solo putnici Australia, 14. travnja 2014.
great stop over good rates

price clean location
8
Good stay very convenient good service

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Interijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - OkružjeNasa Vegas Hotel Bangkok - OkružjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - PredvorjeNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RestoranNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Soba za sastankeNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNasa Vegas Hotel Bangkok - RecepcijaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNasa Vegas Hotel Bangkok - Predvorje


AS-AGWEB-3B02