ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Recepcija Nathan Hotel Hong Kong - Posao Centar Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Kafić Nathan Hotel Hong Kong - Restoran Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Nathan Hotel Hong Kong - Interijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 189
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2321recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2321)
Razvrstati po:
Erhan K. Poslovni putnici Turkey, 30. listopada 2014.
nathan hotel so so this time

very central , near good places and so so breakfast
6,3
this time room was old , maybe higher floors are better
Erhan K. Poslovni putnici Turkey, 29. listopada 2014.
central location , our rooms was dnot so clean

central location , upper floors suit rroms good , and breafast ok
6
I stayed old and a little not clean room , I like location of this hotel , it is close to important locations
Chan Y. Parovi Malaysia, 27. listopada 2014.
best experience

mattress, bathroom and service.
7
Best location in Jordon, located in between yao ma tei mtr and jordon mtr. The room environment also best, very comfortable. Staff are very nice also. Overall is very good to stay.
Leo C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. listopada 2014.
The room is smelly other than that eveything is ok

Location, staff & lobby condition
6,7
Average only
Richard J. Solo putnici Canada, 23. listopada 2014.
My current stay

great value for the price. Rooms were very clean and the all the staff including most at breakfast time were very warm and helpful.
9
Great stay and would do so again. Only complaint was service at breakfast. Only being critical to improve already favourets hotel whenever in Hong Kong. People were jumping the line and sitting where they wanted(maybe due to the different guest form other countries). The omellette guy looked a bit grumpy. The outside section should be cleaned thoroughly as i spotted empty beer bottles on the floor and cigarett wrappers on the floor. The cushions should be cleaned and replaced regulary as they looked very dirty with stains and to tell you the truth gross. I really don't want tell everybody how I enjoy the stay here cause this will increase their occupancy and they will eventually increase their prices. Thank for everything Nathan Hotel. See you again next year.
Deborah L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. listopada 2014.
great stay overall

24hr gym, clean rooms, friendly staff
9
Zachary M. Poslovni putnici United States of America, 22. listopada 2014.
Not bad if you get a deal on the room

Large rooms, great bellmen, good location
6,3
3 star hotel in my opinion. The furniture is very nice and modern but the rooms are outdated. The resturant staff are not very good. Room service barely spoke English and hung up on me multiple times. Breakfast was decent... Wifi works but not very well.
Yeong J. Solo putnici Singapore, 21. listopada 2014.
Thoughts

Location, Service Oriented, Cleanliness
9
Good Staff attitude and offer room upgrade.
Mary A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. listopada 2014.
Upgraded!Superb

Romm is big, clean & comfortable
7,3
Nice!We were upgraded from nathan room to platinum!free usage of phone with internet everywhere in HK.
Anita S. Poslovni putnici Indonesia, 20. listopada 2014.
good hotel

big room l,the staff is friendly and good location
8
I very happy to stay this hotel,the place very near to mtr, and the room very big and comfortable..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - RecepcijaNathan Hotel Hong Kong - Posao CentarNathan Hotel Hong Kong - PredvorjeNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - KafićNathan Hotel Hong Kong - RestoranNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3C01