Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2939recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2939)
Razvrstati po:
Virginia V. Parovi Philippines, 4. veljače 2016.
A Nice Hotel

The room is clean and comfortable.. Staff are friendly and accomodating. Accessible to many places.
9,7
It was good. We enjoyed a lot and satisfied. We will stay again at the Nathan Hotel.
Prijavi ovu recenziju
Ho C. Parovi Taiwan, 26. siječnja 2016.
Convenient location

Location, location, location
6,7
Prijavi ovu recenziju
Ivy N. Grupe Singapore, 24. siječnja 2016.
standard of their services drop

transportation easily reach, a lot of eatery just next yo the hotel,
6,7
good
Prijavi ovu recenziju
Cindy B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 13. siječnja 2016.
Great location and excellent staff

Location, staff, comfortable beds
8,7
Was very pleased to be given a room upgrade to a family room. We booked through Agoda and reserved a standard room with extra bed as we were travelling with our teenage son. On arrival we found out that 'extra bed' upgrades are not available for this type of room due to space restrictions. Check in staff were very understanding and gave us their family room at no extra cost. Very comfortable and clean room at a fantastic location. Would definitely stay here next time.
Prijavi ovu recenziju
Tan E. Parovi Malaysia, 11. siječnja 2016.
Comfortable stayed

Direct bus from airport stop in front of the hotel, attentive front desk staff, friendly potter at the lobby and good housekeeping staff .
8
We are glad to choose Nathan hotel this time. Would recommend to friends to stay in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Gladys L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. siječnja 2016.
One of the best so far

Best in cleanliness,value of money, staff and food
10
We enjoyed the stay and will definitely book again and recommend to others
Prijavi ovu recenziju
Alexandre R. Grupe France, 2. siječnja 2016.
Good

Spacious room
7,3
Prijavi ovu recenziju
Yuzhen S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 1. siječnja 2016.
Spacious room

Location, price & staffs
7,7
Room was considered spacious compared to other hotels. They have this smartphone that provides free internet & calls, which can be brought out to streets!
Prijavi ovu recenziju
Jeannie S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. prosinca 2015.
Nice Rooms, although a bit small, but enough

clean, adequate space, accessible
7,3
great
Prijavi ovu recenziju
Sindhu T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. prosinca 2015.
Efficient front desk

Fast check in and out. Newly designed smart plus room.
8,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - RecepcijaNathan Hotel Hong Kong - RestoranNathan Hotel Hong Kong - ApartmanNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - ApartmanNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - RestoranNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - RestoranNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - Posao CentarNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01