ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Recepcija Nathan Hotel Hong Kong - Posao Centar Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Kafić Nathan Hotel Hong Kong - Restoran Nathan Hotel Hong Kong - Apartman Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Apartman Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 189
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2563recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2563)
Razvrstati po:
Jennifer C. Poslovni putnici United States of America, 21. travnja 2015.
Good hotel for business or visit

Location, ambiance, friendly staff
9,3
My stay was pleasant. Comfortable room and friendly staff. The location is good for dining and entertainment. I stay here for business and I will stay here again.
Jun J. Parovi Singapore, 21. travnja 2015.
Great location. great benefits.

The free handy phone. location. good hist.
8
stay was pleasant. Good host. Good service provided.
Clarke B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. travnja 2015.
Great Value for money

Best location , Best hotel Service, Best hotel
9,3
It was a memorable stay. The good thing about this hotel is that they have this handy mobile which you can use during your stay with access to the internet with local and international calls(USA, Singapore, UK, ) free of charge. You can bring it with you outside the hotel while you are having a tour around the city. For me it was a perfect location which is near to Jordan station (4 -5 mins walk) and near to the malls and easy access to public transport.
Suravut B. Obitelji sa malom djecom Thailand, 15. travnja 2015.
Value for money

service,location
8,3
Very good service and free mobile phone bring to outside
Shi J. Parovi Malaysia, 12. travnja 2015.
Great Experience in Hong Kong Nathan Hotel

Strategic location, friendly staff, affordable price
9,3
Billee B. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 7. travnja 2015.
More like a 3 star

accommodations for a family of 5, good value, very helpful staff
7
Our stay at the Nathan Hotel was adequate. It was conveniently located and had a very helpful and friendly staff. The room was comfortable but the air quality was not so good. It was a bit stuffy, musty and smoky smelling. It was clean, though and accommodated my family of 5. That is very hard to find in Asia! We spent most of the day out seeing the sights of Hong Kong and we were only in the room to sleep. It suited our purposes just fine and we would recommend the Nathan Hotel to any larger families on a budget.
Emily T. Parovi Malaysia, 7. travnja 2015.
great location and clean hotel

location, cleanliness, size
9,3
very happy and satisfied with service given. convenient location and great service. huge room compared to other hotels.
Drahoslava K. Obitelji sa malom djecom Slovakia, 6. travnja 2015.
Satisfied

Room comfort, good location, wifi
8,3
Anita R. Solo putnici Indonesia, 6. travnja 2015.
convenient hotel at Jordan

the location
9,3
Stayed here for 3 nights and it was a nice experience, it's really closed to the famous dimsum restaurant (one dimsum and dimdim sum) and the night markets (temple street night market and ladies night market). And it's walking distance to the ferry station so we just walked there and catch the ferry ride to the mainland.
Wanhsun L. Solo putnici Taiwan, 5. travnja 2015.
good

good
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - RecepcijaNathan Hotel Hong Kong - Posao CentarNathan Hotel Hong Kong - PredvorjeNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - KafićNathan Hotel Hong Kong - RestoranNathan Hotel Hong Kong - ApartmanNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - ApartmanNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3B07