ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Recepcija Nathan Hotel Hong Kong - Posao Centar Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Kafić Nathan Hotel Hong Kong - Restoran Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Nathan Hotel Hong Kong - Interijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 189
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2412recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2412)
Razvrstati po:
Chun S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. prosinca 2014.
Comfortable stay

Connecting rooms, accommodating staff, helpful info
9,3
Comfortable and nice. The breakfast could do with more variety... Rooms were clean and spacious Hotel was within walking distance to mtr
Jacqueline S. Grupe Malaysia, 14. prosinca 2014.
Excellent stay, love the service

location, nice room, complimentary mobile during our stay
9,7
Great staffs services and we were greeted upon arrival. Breakfast was good. Room got upgraded and was surprised when we were given a free android cell phone that we can carry everywhere in Hong Kong during our stay. Free unlimited local call and surfing. That saved us lots of roaming money!
Chin H. Parovi Malaysia, 12. prosinca 2014.
my experience with Nathan hotel

location, reception staff attitude
7,3
i am happy with my choice staying with Nathan Hotel
Valentine H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 11. prosinca 2014.
Fantastic Service!

Service, Service & Location
10
Nothing short of fantastic! Had a great stay as usual (being my regular hotel when in HK) especially with Mr David Chan, the Front Office Manager rearrangement of one of our rooms. Made sure we (booked 3 rooms) were all comfortable and happy. All staff at this hotel were genuinely helpful and always happy to assist; from the front desk to the restaurant staff...very highly recommended to stay here. Other advantage of staying here is the location which is on Nathan Road, a main street with shopping and food outlets all along the street. Opposite the hotel is Temple Street , another famous street to visit. Great location...
Radhiah M. Grupe Singapore, 10. prosinca 2014.
Bad service.

1) Hotel condition is nice and clean.
4,7
Jacqueline W. Poslovni putnici Malaysia, 10. prosinca 2014.
location good

location good, comfort room and clean
7
Chong W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. prosinca 2014.
nice and clean hotel

friendly staff, good location, clean and big room
9
overall have a pleasant stay. hotel staff are friendly, near to MRT Station, room is clean and nice, near to shopping area
Kok F. Poslovni putnici Singapore, 6. prosinca 2014.
Location Location Location

Location, Convenience, Service
7
Convenient stay at Nathan Hotel with easy access to MTR and shopping centers...
Khoo C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 4. prosinca 2014.
Room Clean and good location

Nice Room, Good location
7,7
Good, friendly staff and nice room. :)
Suwendy H. Poslovni putnici Indonesia, 4. prosinca 2014.
Good hotel

Nice room, average breakfast, clean
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - RecepcijaNathan Hotel Hong Kong - Posao CentarNathan Hotel Hong Kong - PredvorjeNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - KafićNathan Hotel Hong Kong - RestoranNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3A08