ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Recepcija Nathan Hotel Hong Kong - Posao Centar Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Kafić Nathan Hotel Hong Kong - Restoran Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Nathan Hotel Hong Kong - Interijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 189
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2194recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2194)
Razvrstati po:
Sally M. Grupe United Kingdom, 17. srpnja 2014.
comfortable and in a great location for shops

Friendly staff who spoke English. Comfortable rooms. Central location.
7,7
Very comfortable. Wonderful staff who helped me in any way they could when I had to get home quickly because my father was dying.
Shea L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 12. srpnja 2014.
Pleasant stay

Easy access to public transport, big and spacious hotel room, close to shopping area
8
Joseph A. Grupe Philippines, 10. srpnja 2014.
Great location

Great upgraded our room. Bed bugs are visible in our first room. Breakfast was not that bad. Near mtr and shopping area.
7,7
Rooms are clean and relaxing. Breakfast was good.
Elizabeth D. Parovi United Kingdom, 4. srpnja 2014.
Well designed modern hotel

We were given an upgrade so had a very comfortable and spacious suite. It was close to where we wanted to go in Kowloon. very good English spoken.
9,7
Only there two nights but we were very favourably impressed by the standard in all aspects of the hotel. good international breakfast menu. basement bar quiet but good food & drinks. Bedroom large, especially for Hong Kong. Beds comfortable. Only downside was having to walk up a floor to the main dining room or down one floor to the bar. No problem for most people but not so good for the failing knees & hips of the older generation.
Wei S. Poslovni putnici Malaysia, 3. srpnja 2014.
Good Location hotel

clean room, comfort bed, good location
6,3
clean room, comfort bed, good location
Ming C. Parovi Taiwan, 1. srpnja 2014.
Great and comfort

comfort, great location, convenience
7,7
Pretty good and nice location to everywhere
Sally Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 30. lipnja 2014.
good, nice

clean, service is good and local near the shopping area and mrt station
9,3
Yeo W. Poslovni putnici Singapore, 26. lipnja 2014.
Overall pleasant and clean

Fast room service, attentive staff, excellent location.
6,3
I received a free upgrade which made my stay pretty pleasant. However, one point to improve would be the air-conditioning temperature in the room. It is too cold, despite adjusting it a couple of times.
Saad A. Solo putnici Kuwait, 24. lipnja 2014.
Less than nomlly

Freindly staff ... Good location in Kolwoon ... Shopping area
6,7
I will not stay in Nathan again ... Cheap gym ... Old furnituhy ... Hotel Photos much better
Julie O. Grupe Singapore, 24. lipnja 2014.
The room was too small although location is good.

Free wifi, clean room n good service staff.
4,3
Disappointed that the room was small so nt value for $.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - RecepcijaNathan Hotel Hong Kong - Posao CentarNathan Hotel Hong Kong - PredvorjeNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - KafićNathan Hotel Hong Kong - RestoranNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3A05