Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Recepcija Nathan Hotel Hong Kong - Posao Centar Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Kafić Nathan Hotel Hong Kong - Restoran Nathan Hotel Hong Kong - Apartman Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Apartman Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 189
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2699recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2699)
Razvrstati po:
Sarah G. Solo putnici Australia, 26. kolovoza 2015.
Nice spot at Nathan

The room was spacious, good variety for breakfast. Great access to transport.
9
Relaxing, my favourite part was the bath. The gym is a bit primitive but ok.
Prijavi ovu recenziju
Cheewanan R. Parovi Thailand, 25. kolovoza 2015.
Great hotel in town

Convenience of location, Comfortable and, clean
10
I was so impress with this stay.
Prijavi ovu recenziju
Yong L. Grupe Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Good

Big room friendly staff love the handy phone
8,7
great experience ..definitely will come back
Prijavi ovu recenziju
Carlos A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. kolovoza 2015.
Great 4 nights

The room (we upgraded to a Nathan Suite because our room wasn't ready when we got there). The location. The helpful staff.
8
Everything was excellent except for the way the maids cleaned the room everytime we were out for the day. I specially like the helpful people at the tour center and the reception.
Prijavi ovu recenziju
Chaiyaboon P. Poslovni putnici Thailand, 16. kolovoza 2015.
Nice hotel

Good location
10
Prijavi ovu recenziju
Soo F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. kolovoza 2015.
Great stay

Location, value for money during promo and esp wit the handy smart phone in the room .
8,3
Satisfied. I basically stay in this hotel every once a year in Aug. Thank to Leo from concierge for his extra length of service. In general all staffs are friendly n helpful.
Prijavi ovu recenziju
Nantida A. Parovi Thailand, 14. kolovoza 2015.
Good location

Location, Shopping, Breakfast
8
Good lication where is about two blocks from MTR Jordan. There are many shops around. Good breakfast and staying on Nathan Floor, you can enjoy the free juice&coffee at Nathan Lounge.
Prijavi ovu recenziju
Bin W. Poslovni putnici China, 12. kolovoza 2015.
move

Wi-Fi。
6,3
when I came here,the second day,free to update to super grant room,but after the the first booking,If I want to stay further,I have to book the same room with high price.if not,I Have to move back to the standard room with my lots of luggage.Damn!
Prijavi ovu recenziju
Joyce L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. kolovoza 2015.
Good service and location

Location, service, free mobile wifi
8,7
All the staff are very friendly and approachable with special compliment to Leo who helped with our luggages and patiently explain to us the free mobile wifi usage. On the day we checked out, he helped us call a cab and bringing our luggages to the cab.
Prijavi ovu recenziju
Shaun C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. kolovoza 2015.
Comfortable and Easy to move around

The mobile phone provided, Center of place of interest, Bus stop from airport at door step.
7,7
My stay was not too bad at the hotel, Air-Con was not too cold but doable. Comfortable level was good and easy access to trains, bus.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - RecepcijaNathan Hotel Hong Kong - Posao CentarNathan Hotel Hong Kong - PredvorjeNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - KafićNathan Hotel Hong Kong - RestoranNathan Hotel Hong Kong - ApartmanNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - ApartmanNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08