ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Recepcija Nathan Hotel Hong Kong - Posao Centar Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Kafić Nathan Hotel Hong Kong - Restoran Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Nathan Hotel Hong Kong - Interijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 189
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2476recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2476)
Razvrstati po:
Frances L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. siječnja 2015.
Great hotel..

First, the staff are friendly. Second, comfortable and great ambiance. Third, we are satisfied of your services especially the celphone with free call and wifi..
8,7
Very much satisfied i would love to go back to hongkong and stay at Nathan Hotel next time...
Nassir A. Poslovni putnici Oman, 23. siječnja 2015.
Best hotel best location

clean room best location best service
9,3
i hope to return back to this hotel , very good service,location and value of money
Pipat B. Obitelji sa malom djecom Thailand, 19. siječnja 2015.
Exellent hotel

Closed to everythings
9
What can I say , loved it
Pui L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. siječnja 2015.
spacious room. friendky staff and clean room

big room available. clean hotel. friendly staff
8,7
Chaiyot S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 18. siječnja 2015.
Amazing hotel

room comfort, cleanliness, location
8,7
My mom and I stayed here for a night during our recent trip tp Hong Kong and we absolutely loved it. We arrived around noon and they have the room ready for us, which is quite unusual, and they also upgraded us to the Platinum floor! The room is very nicely designed and decorated. I liked the free 'Handy' phone that they lent us because the free unlimited 3g internet really helped when we were out in the city. The fitness room, which opens 24 hour, is also well equipped and practical. The staff are all nice and helpful. The location is good. It's not far from MTR Jordan and Yau Ma Tei, and there's a bus stop almost right in front of the hotel. In short, we're very impressed and will definitely come back again next time!
Jiayi Z. Obitelji sa odraslom djecom China, 17. siječnja 2015.
pretty good

provide free mobile phones, helpful housekeeping, breakfast
9,3
The hotel is considerate to provide free mobile phones and comfortable room. They provide really nice and helpful housekeeping, although the bathroom facilities are a bit old. Expect reception staff may smile or say hi next time
Keng H. Grupe Singapore, 16. siječnja 2015.
Handy Phone provided

Handy phone, attentive hotel staff, clean room.
7,7
Hotel provided each room with a handy phone. We could carry the phone with us wherever we went, comp local calls and data access as well as comp IDD calls back to Singapore. Well done!
Ng T. Parovi Singapore, 16. siječnja 2015.
comfortable and good hotel

price comfort convenient
8
The hotel is in a good location and is comfortable and clean.
Phylicia H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 12. siječnja 2015.
Home Away From Home

Service from staff, Location & Relatively large rooms by HK standards
8,7
Roy L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 11. siječnja 2015.
value for money!

excellent staff - helpful and friendly. good location. cleanliness.
7,7
Excellent. ...good location with easy access to transportation and places of interest....excellent service from hotel staff makes the difference.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - RecepcijaNathan Hotel Hong Kong - Posao CentarNathan Hotel Hong Kong - PredvorjeNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - KafićNathan Hotel Hong Kong - RestoranNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3C01