ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Recepcija Nathan Hotel Hong Kong - Posao Centar Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Kafić Nathan Hotel Hong Kong - Restoran Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Nathan Hotel Hong Kong - Interijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 189
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2376recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2376)
Razvrstati po:
Boon C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. studenog 2014.
Happy customer

Convenience, spacious, good staffs
9,3
Pleasently enjoyed my stay with ample space for kids and location is convenient to food shop train....recommend!!! Staff is very helpful.
Gin L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. studenog 2014.
The hotel have bed bugs

Reasonably room size, with access to club floor. Free usage of handset, with unlimited local and overseas call.
5,7
Stayed in many different hotels before, and this is the first time I came across bed bugs. What else can I say about it? Apparently the hotel have cleanliness problems. The hotel lobby and lift hv some kind of unpleasant smell. Other than the bedbugs and the unpleasant smell. Overall, the hotel room is reasonably spacious. My husband says we will not choose to stay in this hotel anymore. Given that hotel have so many other choices.
Prajnasari K. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. studenog 2014.
Pleasant experience

location, location, location
8
It was pleasant... The staff is very friendly, they always try to help us with our question, what I don't like is they always suggest us to use taxi, I don't know why... The nathan grand room is not newly renovated, but it's quite spacious and enough for 3 of us, but the bedding is too soft for our preference... The breakfast is delicious and the try to give different varieties everyday (the same menu will appear every 2 days)
Joao J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 17. studenog 2014.
Not bad but not the best

Near the night market, near shopping areas, near MTR
8,7
It was alright, comfy room but the breakfast wasn't so special. I'd expect them to serve more Chinese food since it is a hotel in HK but they mostly serve an American breakfast so it's not special. The Nathan Cellar was decent. Not all staff are courteous but there are those who are very courteous.
Daniel G. Parovi Singapore, 17. studenog 2014.
2 nights at Nathan

5 mins walk to MTR, Starbucks linked to the lobby, favorite jewellery stall just round the corner
8
The bed was a tad too small for couples. Bathtub was also small. And toilet had a smell.
Yuen P. Grupe Malaysia, 16. studenog 2014.
Good

Spacious room, cleaness and friendly
9,3
Good
Ng T. Parovi Singapore, 13. studenog 2014.
Clean and comfortable. Also good wfif

Clean, lcation, free wifi
8
The hotel is in a good location. The hotel also provided free wifi and make our stay a wonderful one
Thunkamon T. Poslovni putnici Thailand, 8. studenog 2014.
Good hotel and staff also nice.

Staff performance, large room and good location
8,7
When I arrived the hotel. I felt relax with warm welcome from good staff and professional to check in. We booked 5 rooms together and they upgrade for us 2 rooms for free. The location quite good in center area. I can walk around to shopping and enjoys breakfast just by walk behind the hotel.
Thunkamon T. Grupe Thailand, 8. studenog 2014.
Good location and staff are friendly.

The hotel a little old but good location with the professional service.
9
I felt impressed to stay over night at hotel and enjoys shopping around there. It quoted easier to connect to shopping area
Wilson C. Poslovni putnici Philippines, 8. studenog 2014.
Value for money

Location was near the bus to the airport
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - RecepcijaNathan Hotel Hong Kong - Posao CentarNathan Hotel Hong Kong - PredvorjeNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - KafićNathan Hotel Hong Kong - RestoranNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3C06