ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Recepcija Nathan Hotel Hong Kong - Posao Centar Nathan Hotel Hong Kong - Predvorje Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Pub/salon Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Nathan Hotel Hong Kong - Kafić Nathan Hotel Hong Kong - Restoran Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Nathan Hotel Hong Kong - Interijer hotela Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Kupaonica Nathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Nathan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 189
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2313recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2313)
Razvrstati po:
Deborah L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. listopada 2014.
great stay overall

24hr gym, clean rooms, friendly staff
9
Zachary M. Poslovni putnici United States of America, 22. listopada 2014.
Not bad if you get a deal on the room

Large rooms, great bellmen, good location
6,3
3 star hotel in my opinion. The furniture is very nice and modern but the rooms are outdated. The resturant staff are not very good. Room service barely spoke English and hung up on me multiple times. Breakfast was decent... Wifi works but not very well.
Yeong J. Solo putnici Singapore, 21. listopada 2014.
Thoughts

Location, Service Oriented, Cleanliness
9
Good Staff attitude and offer room upgrade.
Mary A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. listopada 2014.
Upgraded!Superb

Romm is big, clean & comfortable
7,3
Nice!We were upgraded from nathan room to platinum!free usage of phone with internet everywhere in HK.
Anita S. Poslovni putnici Indonesia, 20. listopada 2014.
good hotel

big room l,the staff is friendly and good location
8
I very happy to stay this hotel,the place very near to mtr, and the room very big and comfortable..
Clayton A. Poslovni putnici Australia, 19. listopada 2014.
Value for Money

Staff engagement, Excellent.. Facilities, Very Good. Food and Choice of Wines Very Good.
8,3
Very Restful and enjoyable. After a long 2 weeks travel around 4 cities in China a short and pleasant stay at the Nathan was well needed and received. Good Beds and a Pillow Menu made the stay very much rewarding. Great informed and friendly staff assisted with the process of getting us settled and able to enjoy the weekend before our flight back to Australia. This was my second stay and we will be back.
Siew F. Poslovni putnici Malaysia, 18. listopada 2014.
Cosy

Cosy. Location. Clean
10
Great stay
Johnson C. Parovi Malaysia, 17. listopada 2014.
Spacious Room in HK

Spacious Room, Mobile facility provided by hotel, Location
9
I will return here when in HK
Jin N. Poslovni putnici Malaysia, 16. listopada 2014.
Good location

Good location, polite staff
6,7
Helpful staff, good location,
Lu H. Parovi China, 15. listopada 2014.
Nathan Hotel
2,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - RecepcijaNathan Hotel Hong Kong - Posao CentarNathan Hotel Hong Kong - PredvorjeNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Pub/salonNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNathan Hotel Hong Kong - KafićNathan Hotel Hong Kong - RestoranNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - KupaonicaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNathan Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3B02