Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Natura Vista

G. Hornijas St. Barangay San Pedro, Bingag, Dauis, Panglao Island, Dauis - otok Panglao, Bohol, Filipini 6339 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Natura Vista Bohol - Interijer hotela Natura Vista Bohol - Interijer hotela Natura Vista Bohol - Plaža Natura Vista Bohol - Plaža Natura Vista Bohol - Interijer hotela Natura Vista Bohol - Plaža Natura Vista Bohol - Bazen Natura Vista Bohol - Rekreacijski sadržaji Natura Vista Bohol - Eksterijer hotela Natura Vista Bohol - Vrt Natura Vista Bohol - Vrt Natura Vista Bohol - Vrt Natura Vista Bohol - Okružje Natura Vista Bohol - Okružje Natura Vista Bohol - Bazen Natura Vista Bohol - Gostinjska soba
Natura Vista Bohol - Gostinjska soba Natura Vista Bohol - Eksterijer hotela Natura Vista Bohol - Okružje Natura Vista Bohol - Vrt Natura Vista Bohol - Eksterijer hotela
Područje Dauis - otok Panglao Broj soba: 6

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 26recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (26)
Razvrstati po:
Liz M. Grupe Philippines, 29. svibnja 2015.
charming place to stay in for a relaxing vacation

very friendly staff, lovely ambience and comfortable and clean rooms
9,3
My friends and I had a very nice and relaxing stay at Natura Vista.
Rachel E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. travnja 2015.
nice place and rooms but a bit far from city

nice staff, rooms and facilities
7,3
Vincent R. Parovi France, 6. travnja 2015.
Nice place

location, nice decoration, friendly staff
7,3
Very nice stay, there is a public beach 5min walk from the hotel. Very convenient to go to the pier or airport.
Yvonne V. Parovi Canada, 2. ožujka 2015.
Natural Vista

Staff, ambience, price
7
Pleasant surprise after driving down dirt road. The staff were great. Like a little oasis.
Shelley V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. srpnja 2014.
Great place to stay

Food, Service, Tranquility
9,3
Great place, greater service. A lil out of the way but worth it. Not beach front but there is a beach 2mins away (by walking). Staff was excellent, food was great (ingredients from their own garden)
Anthony A. Obitelji sa odraslom djecom Switzerland, 23. travnja 2014.
Can't get better!

Staff, Location and a personal Experience
9,7
We enjoyed our stay so much that if we ever visit Bohol again then we'll definately stay at Natuta Vista again!
Ariana A. Obitelji sa odraslom djecom Switzerland, 17. travnja 2014.
great stay, good food, very friendly people

the service was excellent, very attentive and friendly personnel. simple, but very good food. very peaceful surroundings, great to relax.
8,3
There was a mix up with our room when we arrived. The manager was very understanding and we were reimbursed the same day. The personnel was very friendly, the rooms simple but well-kept and clean, the food excellent. The resort next to Natura Vista is perfect to go for the day. The pools are nice and the private beach is wonderful. The excursions can end up being quite pricy, especially the island hopping one. We definitely recommend this place to people who want to spend time in nature and enjoy the laid back atmosphere. great for kids!
Christina N. Grupe United States of America, 28. prosinca 2013.
Really comfortable with a great staff

Staff, Location, Charm
9,7
My stay at Natura Vista was great! The staff was very warm and welcoming and always made sure we were happy. Natura Vista is a really cute place for a great price. Some of our drivers had some difficulty finding it because it's quite hidden but it's location is part of what made our stay so great. Would definitely stay here again if visiting Panglao Island again.
Vernice M. Grupe Philippines, 25. lipnja 2013.
A home away from home.

Budget-friendly, nice staff, comfortable room
7,7
Miguel P. Grupe Philippines, 1. svibnja 2013.
my stay was very upleasant,location incovenient

nothing!!!
2
food and service sucks, the location is very inconvenient. far from the airport and the room is very untidy. what a waste of money. will never recommend to anyone.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Natura Vista BoholNatura Vista Bohol - Interijer hotelaNatura Vista Bohol - Interijer hotelaNatura Vista Bohol - PlažaNatura Vista Bohol - PlažaNatura Vista Bohol - Interijer hotelaNatura Vista Bohol - PlažaNatura Vista Bohol - BazenNatura Vista Bohol - Rekreacijski sadržajiNatura Vista Bohol - Eksterijer hotelaNatura Vista Bohol - VrtNatura Vista Bohol - VrtNatura Vista Bohol - VrtNatura Vista Bohol - OkružjeNatura Vista Bohol - OkružjeNatura Vista Bohol - BazenNatura Vista Bohol - Gostinjska sobaNatura Vista Bohol - Gostinjska sobaNatura Vista Bohol - Eksterijer hotelaNatura Vista Bohol - OkružjeNatura Vista Bohol - VrtNatura Vista Bohol - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05