Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

New London Hostel

Reception at Flat 8,Block D, 11/F, 36-44 Nathan Road, Chung King Mansion, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Kupaonica New London Hostel Hong Kong - Kupaonica New London Hostel Hong Kong - Kupaonica New London Hostel Hong Kong - Kupaonica New London Hostel Hong Kong - Tlocrti
Područje Tsim Sha Tsui

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 235recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,4
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (235)
Razvrstati po:
Supachai J. Grupe Thailand, 3. siječnja 2016.
Extremely horrible stay!! Don't go to this place
2
We have got cheated. We have booked a room and when we checked in the staff said it was fully booked and he asked his friend to take us to somewhere else outside of the property. the room was indeed dirty and dusty with nothing clean even the room wall. terrible toilet and can't be used taking shower. blanket, pillow and bed sheets were like, never been washed for ages, no heater with 18 degree temp outside during my stay. wifi didnt exist as said in the ad. the room was super tiny and smoky and we were allergic to smoke. After all, we decided to move the next day even we have paid for 2 nights stay. I would like to warn all people especially those who like cheap rooms, please avoid this place and it's worth only 1$ a night to be honest. Extremely not recommended for females, the mansion was full with black and Indian who try to push you to buy their stuff like SIM cards, or a hostel room. My friend had already warned me about the bad reputation of a whole Chungking Mansion but I didn't I would face it myself. Agoda, please put this place in a black list!
Prijavi ovu recenziju
Jennifer E. Grupe Philippines, 13. prosinca 2015.
Hostel for backpackers

Location
3,3
Passenger elevators are used as service elevators at the same time which is not good. Shower room smells bad.
Prijavi ovu recenziju
Jennifer E. Grupe Philippines, 13. prosinca 2015.
Backpacker's Hostel

Good location
3,7
Room is very small. Elevators are used for other services such as loading construction debris/materials. Entrance to the building is quite scary. Hostel has different name. Outside the unit we stayed smells bad.
Prijavi ovu recenziju
Samuel C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. studenog 2015.
New London Hostel
2
First of all we arrived at the place(because i cannot call it a hotel) late due to flight cancellations from manila due to APEC so we were expecting a very comfortable and reliable place.we have lots of luggage because we are about 5persons.we went to the place and to our disappointment its not yet the place its just a room. We were transferred to another bldg. which is 1.very small 2.dirty 3.bad smell.the entire bathroom which is small also smells really bad. 4. The person in charge is always sleeping. 5. No cable chanels all chinese how can we understand that chanel. 6. Too many downstairs offering variety of services. We wont be going back here. And i wont use agoda anymore. Because agoda should rechecked all the details of their subscriber. They have earned so much thru this channel its about time to give us something back
Prijavi ovu recenziju
Debbie M. Poslovni putnici United States of America, 14. studenog 2015.
Friendly staff and a great location

good location, and staff are always friendly
10
Great staff. Very friendly and helpful. Clean and comfortable and very spacious
Prijavi ovu recenziju
Erwan J. Solo putnici France, 12. studenog 2015.
Bien pour le prix et hong kong

price, staff, clean
10
verry good, good staff, clean, no problem. i will come back
Prijavi ovu recenziju
Aris M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 12. studenog 2015.
nice for stay with low budget

location, clean and cheap
5,7
Prijavi ovu recenziju
Bryce N. Solo putnici New Zealand, 27. rujna 2015.
Acceptable

Afordability
8,3
It was good for value
Prijavi ovu recenziju
Axcelzepe B. Poslovni putnici Philippines, 19. lipnja 2015.
nice

value of money, friendly staff
9,7
First time,the entry way make us have a little scare. But after first day,we used to the entry way. We are OK and enjoy with i
Prijavi ovu recenziju
Robin S. Poslovni putnici United Kingdom, 12. lipnja 2015.
nice

nice
9,3
New london hotel was staring at me so I gave it a try. Very friendly staff and decent price. Room was very clean and I slept very well that night. Will definitely recommend to friends who need a place to crash for the night.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

New London Hostel Hong KongNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - KupaonicaNew London Hostel Hong Kong - KupaonicaNew London Hostel Hong Kong - KupaonicaNew London Hostel Hong Kong - KupaonicaNew London Hostel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06