Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

New London Hostel

Reception at Flat 8,Block D, 11/F, 36-44 Nathan Road, Chung King Mansion, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
New London Hostel Hong Kong - Gostinjska soba New London Hostel Hong Kong - Kupaonica New London Hostel Hong Kong - Kupaonica New London Hostel Hong Kong - Kupaonica New London Hostel Hong Kong - Kupaonica New London Hostel Hong Kong - Tlocrti
Područje Tsim Sha Tsui
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 221recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,4
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (221)
Razvrstati po:
Axcelzepe B. Poslovni putnici Philippines, 19. lipnja 2015.
nice

value of money, friendly staff
9,7
First time,the entry way make us have a little scare. But after first day,we used to the entry way. We are OK and enjoy with i
Robin S. Poslovni putnici United Kingdom, 12. lipnja 2015.
nice

nice
9,3
New london hotel was staring at me so I gave it a try. Very friendly staff and decent price. Room was very clean and I slept very well that night. Will definitely recommend to friends who need a place to crash for the night.
Dong H. Poslovni putnici China, 11. lipnja 2015.
Budget

clean chep staff
10
The room clean Friendly staff location
Kai J. Grupe Malaysia, 23. travnja 2015.
Suitable for backpacker

The staff is helpful and the location is very convenience
7,3
There's few blocks in that particular building. And new london is actually located in block A which is the nearest to the entrance. The room is extremely small but just nice for those backpackers like me - for refreshing and sleep. The bathroom is small but clean. Walking distance to the mtr station and food court. Very convenience. The room rate is reasonable.
Emy S. Grupe Malaysia, 24. ožujka 2015.
bad experience
2
staff rude,room scary..very bad experience
Gert T. Solo putnici Belgium, 12. siječnja 2015.
Smallest room I ever stayed in

value for money
6,7
1 bed room was 2mx1.6m small bed, own toilet /shower. Reception is a bit difficult to find. You need to go in the mall and find the 4th elevator. Room itself was located using the 1st elevator(16th floor). On the 16th floor you still need to go up the stairs (building/repair in progress). They way to the room can be difficult to find due to a maze of hallways. Don't expect more than 1 star. Overall satisfied
Hooi L. Parovi Malaysia, 16. prosinca 2014.
my stay with New London Histek

its clean, affordable n good location
8
fastastic n the place is extremely in a good location. worth the amt paid.
Juderita P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. studenog 2014.
Good

Location & the staff
8
Good, the hotel is accessible to the public transportation. The room is clean and the staff are very accommodating. For a budget hotel I think this one is good enough.
Dale M. Parovi Canada, 27. listopada 2014.
Chungking mansion

Location for victoria harbour
7
Hong Kong is an expensive city in Asia, so you pay a bit more for accommodations. Good place to stay for cheap if you don't plan on spending much time in the room.
Junho L. Poslovni putnici South Korea, 21. listopada 2014.
Just for sleep

Budget, location, staff
6,3
Umm... This is just for your short stay. Room is very small and is difficult to find. But a staff's role is very helpful for you to trip.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

New London Hostel Hong KongNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaNew London Hostel Hong Kong - KupaonicaNew London Hostel Hong Kong - KupaonicaNew London Hostel Hong Kong - KupaonicaNew London Hostel Hong Kong - KupaonicaNew London Hostel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07