Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

New Mitrapap Hotel

94-96 Ratchawong Rd., Chang Moi, Chiang Mai, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Recepcija New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba
Područje Chang Moi Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 1742recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (1742)
Razvrstati po:
Prapha I. Solo putnici Thailand, 26. kolovoza 2015.
NEAR MARKET AND TRANSPORTATION

BUSINESS, NEAR MARKET AND TRANSPORTATION
6
IT IS SUITABLE FOR SALESMAN AND JUST OVER NIGHT.
Prijavi ovu recenziju
Harti W. Poslovni putnici Indonesia, 11. kolovoza 2015.
best location.good strategiest location.

Location near market. side of the main road. crowded area.
8,3
its good.i love the location of the hotel because its near the market. and also the hotel is on a crowded area. i have a little suggestion for the hotel. - please prepare the scales/or weigher to scale the suitcase in the suitcase storage. because it is very needed.
Prijavi ovu recenziju
Rashed A. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 30. srpnja 2015.
Good economy money

Near china town
6,7
It's was good ..
Prijavi ovu recenziju
Wayne C. Solo putnici United Kingdom, 13. srpnja 2015.
It's a low budget hotel

Location ok
2,7
There are no comforts. No investment into the property. Not that I've been in a prison but it looks like one. It has rooms each side of the building with a central atrium from the top floor through to the ground. The staff were friendly.
Prijavi ovu recenziju
David C. Solo putnici New Zealand, 17. svibnja 2015.
Convenient

Location, prices and room layout
8,3
Close to everything I needed, staff were ok, easy to find transport from the hotel and lots of things close enough to walk to
Prijavi ovu recenziju
David C. Solo putnici New Zealand, 15. svibnja 2015.
Convenient

Location, price and room
8,3
No complaints.
Prijavi ovu recenziju
Graham C. Solo putnici United Kingdom, 29. travnja 2015.
You get what you pay for

The room rate. Location. Room was clean
5
My booking included a notification that I would arrive early in the morning on the day after my booked check in day. This was ignored and at 7 am after traveling through the night I had to fight to get the room I had already paid for
Prijavi ovu recenziju
Katherine P. Parovi Australia, 21. ožujka 2015.
Fantastic location. Location was the best thing

Location was great very close to centre of town
5
The location was great. Reception staff were not friendly or helpful. The rooms were clean but very old and the toilet didn't flush properly. It was ok but no kettle or toaster in room and no restaurant. Ok for sleeping.
Prijavi ovu recenziju
Beatrice M. Parovi Italy, 2. ožujka 2015.
The hotel is old and the toilet was so smelly.

Location, good staff, elevator
5,7
Not a good experience because the room was dirty, the toilet was a mess and no one has flush it
Prijavi ovu recenziju
Greg C. Solo putnici United States of America, 12. veljače 2015.
As advertised

Location, Price an Value
6
No complaints.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

New Mitrapap Hotel Chiang MaiNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - RecepcijaNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01