Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

New Vision Hotel

68C-70 Hang Bo Street, Hoan Kiem District, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 213recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (213)
Razvrstati po:
Satya S. Parovi India, 28. travnja 2016.
good
6,7
good
Prijavi ovu recenziju
Shirley L. Solo putnici Canada, 27. travnja 2016.
Great stay at bargain rate!
6,3
It's a great way to visit Hanoi. Right in the middle of the old quarter, with comfortable beds, and helpful staff, this hotel is an excellent choice.
Prijavi ovu recenziju
Satya S. Parovi India, 26. travnja 2016.
ok
5,3
ok
Prijavi ovu recenziju
Jörgen D. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 18. travnja 2016.
A very good budget hotel
6
Very god value for money. Friendly and very helpful staff Clean room The hotel is located in the center of Hoan kiem (old town) The hotel is a little bit old, but I can recommended New vision hotel Jörgen D from sweden
Prijavi ovu recenziju
Sutin B. Obitelji sa malom djecom Thailand, 28. ožujka 2016.
Good hotel & staffs very friendly and helpful, ver
5,3
-
Prijavi ovu recenziju
Lyndsay M. Parovi United States of America, 18. ožujka 2016.
Best Value for the Price!

hospitality, price, location
8,7
Staff were attentive and helpful, the price cannot be beat and it is in a great location to see the Old Quarter of Hanoi.
Prijavi ovu recenziju
Paul C. Solo putnici Canada, 28. veljače 2016.
All I could ask for.
6,3
On arrival I was upgraded to a larger room for free. It was about 3 times the size of the room I was staying in at a nearby hotel and it was more expensive. The location is great in the heart of the old quarter. The staff was very professional, friendly and helpful. The hotel is a bit older but has a lot of character and everything worked. They arranged for a private car to take me to the airport 38 km away at 6am for us $15.
Prijavi ovu recenziju
Rachel B. Parovi Australia, 26. veljače 2016.
Lovely hotel

Balcony, welcome treats, room.
8
We loved this hotel. Great value if you get an online deal. Hotel gave us some welcome food and drink treats. Great staff. Amazing and grand room.
Prijavi ovu recenziju
Nguyen T. Poslovni putnici Vietnam, 21. veljače 2016.
Excellent staff , nice hotel and good location
6,7
Love my staying
Prijavi ovu recenziju
Nguyen T. Poslovni putnici Vietnam, 18. veljače 2016.
Second time staying here
6,7
I love this hotel
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
New Vision Hotel HanoiNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - RestoranNew Vision Hotel Hanoi - Posao CentarNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotelaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotelaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05