ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

New Vision Hotel

68C-70 Hang Bo Street, Hoan Kiem District, Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Eksterijer hotela New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Apartman New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba
New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Kupaonica New Vision Hotel Hanoi - Kupaonica New Vision Hotel Hanoi - Restoran New Vision Hotel Hanoi - Kupaonica New Vision Hotel Hanoi - Posao Centar New Vision Hotel Hanoi - Posao Centar New Vision Hotel Hanoi - Posao Centar
Područje Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 137recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (137)
Razvrstati po:
Borworaphon K. Solo putnici Thailand, 7. rujna 2014.
Staff here are the best!

Staff, room, location
9,3
Great time here! I really admire staff performance. Linh returned me my Mobile after i fotgot it on sofa. Leanh is very helpful and friendly as well as Dat.
Gabriel T. Solo putnici Singapore, 9. kolovoza 2014.
Value for Money stay

Cheap, convenient and clean
7,7
Simple and good.
Yunsil O. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 1. kolovoza 2014.
value for money

close to city..value for money..welcoming fruits
7,7
It is good for backpackers.. Generally all things are not bad
Helen F. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. srpnja 2014.
It was ok but air con didn't work

Clean bed , location , and staff
5,7
Well I wouldn't use them again .
Nial W. Parovi United Kingdom, 12. srpnja 2014.
this hotel was poor

location
4
poor stay hotel bed was made of sponge and hotel staff ripped us off asking for more money for our stay had to pay it to get passport back. Also got charged for things from mini bar we had not used
Alessa K. Parovi Germany, 28. lipnja 2014.
great hotel

Staff, bathroom, breakfast
9,7
Very nice staff. The have a normal shower and not the typical vietnamese shower,toilet,combinatin. breakfast buffet was included.
Kenneth W. Poslovni putnici Malaysia, 19. lipnja 2014.
Excellent Hotel For Travellers on a Budget

Friendly staff; Clean room and Great Breakfast
10
Overall a very pleasant experience and would recommend this hotel to all travelers on a budget.
Jason S. Solo putnici Australia, 30. svibnja 2014.
Huge room, great staff, great location

Comfortable bed, awesome staff, gorgeous area
9
Had an excellent overnight stay to catch up with some friends in the old quarter. The staff at this hotel are fantastic, the room was huge & very comfortable. Great place to stay in a beautiful part of the city.
Silvy C. Grupe Indonesia, 30. svibnja 2014.
good location and affordable hotel

good location, affordable, attentive staffs
6,3
The staffs were very nice and friendly. We sent emails several times for some enquiries and they replied fast. They even upgraded our rooms! At the end of our stay, we got complimentary stay for our next visit. :) The hotel's located in Old Quarter which made it easier for us to get around for some shopping and sightseeing in the lake and the temple nearby (10 mins walking). There are a lot of delicious local food around. The breakfast was very good for a backpacker hotel with various choices of local and international food. When we left for Ha Long Bay, they allowed us to put our big backpacks in the hotel. However, be ready to climb up stairs when you get rooms upstairs because they have no lift. Too bad that the room was a bit dusty.
Georgia P. Solo putnici Australia, 9. svibnja 2014.
The staff at new vision were incredible!

The staff were amazing, the hotel was centrally located in the old quarter within walking distance of markets, eating and attractions.
8
Excellent stay. The friendly staff were so helpful and we were given a free airport taxi for staying 3 consecutive nights.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

New Vision Hotel HanoiNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - ApartmanNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - KupaonicaNew Vision Hotel Hanoi - KupaonicaNew Vision Hotel Hanoi - RestoranNew Vision Hotel Hanoi - KupaonicaNew Vision Hotel Hanoi - Posao CentarNew Vision Hotel Hanoi - Posao CentarNew Vision Hotel Hanoi - Posao CentarNew Vision Hotel Hanoi - RestoranNew Vision Hotel Hanoi - Pub/salonNew Vision Hotel Hanoi - RestoranNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotelaNew Vision Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiNew Vision Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiNew Vision Hotel Hanoi - Prijevoz u bliziniNew Vision Hotel Hanoi - Prijevoz u bliziniNew Vision Hotel Hanoi - Prijevoz u bliziniNew Vision Hotel Hanoi - Prijevoz u blizini


AS-AGWEB-3C04