ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

New Vision Hotel

68C-70 Hang Bo Street, Hoan Kiem District, Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Eksterijer hotela New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Apartman New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba
New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Kupaonica New Vision Hotel Hanoi - Kupaonica New Vision Hotel Hanoi - Restoran New Vision Hotel Hanoi - Kupaonica New Vision Hotel Hanoi - Posao Centar New Vision Hotel Hanoi - Posao Centar New Vision Hotel Hanoi - Posao Centar New Vision Hotel Hanoi - Restoran New Vision Hotel Hanoi - Pub/salon
Područje Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 148recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (148)
Razvrstati po:
Sirikorn S. Grupe Thailand, 24. studenog 2014.
Excellent staff

excellent staff, good location, good breakfast
9,7
good breakfast, very very friendly staff, and good location.
John G. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 5. studenog 2014.
great location with very helpful staff

location, staff
5,7
we had a good stay but mainly due to the location of the hotel and staff, food and room quality was not very good considering the price
John G. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 4. studenog 2014.
Great location with very helpful staff

location, staff
6
Our stay was good but that was due to the location of the hotel mainly, the room was out dated and not very comfortable for the price
Dennis C. Poslovni putnici Singapore, 1. studenog 2014.
A Stay with Pleasant Dreams

It has a nice entrance, there are lots of local eateries nearby and the staff is eager to please
9,7
Without doubt I will stay again to receive the good service from the staff
Dennis C. Poslovni putnici Singapore, 31. listopada 2014.
A Hotel with 5 Stars service

The deluxe rooms are very comfortable, clean and the service excellent
9,7
Will come back again for another 5 star experience
Shary K. Grupe Philippines, 7. listopada 2014.
Great!

Service
9,7
Anthony S. Parovi United States of America, 28. rujna 2014.
Okay...

Convenient
7,3
New Vision Hotel was helpful, though they charge very high rates if you do not book in advance. We arrived and booked in person for a rate that was twice as high as advertised online. Determined not to make the same mistake again after learning of this, we booked for another night, but only got a one-person room. They charged us 4x the price difference online because they had to change the booking in-person. We were not amused, though indeed the mistakes were ours.
Hai D. Solo putnici Vietnam, 20. rujna 2014.
good service, clean and comfortable

near downtown, good service and comfotable
7,3
Borworaphon K. Solo putnici Thailand, 7. rujna 2014.
Staff here are the best!

Staff, room, location
9,3
Great time here! I really admire staff performance. Linh returned me my Mobile after i fotgot it on sofa. Leanh is very helpful and friendly as well as Dat.
Gabriel T. Solo putnici Singapore, 9. kolovoza 2014.
Value for Money stay

Cheap, convenient and clean
7,7
Simple and good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

New Vision Hotel HanoiNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - ApartmanNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - KupaonicaNew Vision Hotel Hanoi - KupaonicaNew Vision Hotel Hanoi - RestoranNew Vision Hotel Hanoi - KupaonicaNew Vision Hotel Hanoi - Posao CentarNew Vision Hotel Hanoi - Posao CentarNew Vision Hotel Hanoi - Posao CentarNew Vision Hotel Hanoi - RestoranNew Vision Hotel Hanoi - Pub/salonNew Vision Hotel Hanoi - RestoranNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotelaNew Vision Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiNew Vision Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiNew Vision Hotel Hanoi - Prijevoz u bliziniNew Vision Hotel Hanoi - Prijevoz u bliziniNew Vision Hotel Hanoi - Prijevoz u bliziniNew Vision Hotel Hanoi - Prijevoz u bliziniNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C07