ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

New Vision Hotel

68C-70 Hang Bo Street, Hoan Kiem District, Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Restoran New Vision Hotel Hanoi - Posao Centar New Vision Hotel Hanoi - Restoran New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Interijer hotela New Vision Hotel Hanoi - Interijer hotela New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba
New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Interijer hotela New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 159recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (159)
Razvrstati po:
Derek T. Solo putnici Australia, 2. ožujka 2015.
new vision hanoi

locatation, large rooms , cost
6,7
I was sick for first days but shops pharmacy all close within walking distance and they will do all your tours taxi pick up and drop off I recommend this because the taxi will try rip you off.
Wee P. Solo putnici Singapore, 16. veljače 2015.
Great stay

location, value for money, friendly staff
9,7
Had a great stayed at New Vision Hotel, location was good and near to night market. Staff are friendly and helpful, my room was auto upgraded to deluxe room. Great services.
Rachel H. Solo putnici United Kingdom, 21. siječnja 2015.
very good value

location, staff, big room
8
I was staying one night after trip to halong bay. Hotel is run down but very good value. I was upgraded to huge room with bath and balcony. Very happy. Lady on reception was excellent. Very good value considering it was only slightly more expensive than a 12 person dorm I stayed in previously in hanoi! I think some of the rooms don't have windows and breakfast a bit ropey but you get what you pay for. Fingers crossed for an upgrade!
Lye C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 13. prosinca 2014.
good staff performance, but tour halong off .

staff performance v good
8,7
They also arrange tours to Sapa and Halong but this is sub contract to main tour agent. This is subjected to weather condition.
Wim S. Poslovni putnici Netherlands, 10. prosinca 2014.
Good Value for money

Service, location, value for money
9
Great. The location is ideally located in the center of the city. Real good value for the money. The staff was very helpful and gave very nice and good support and service
Gracia T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 9. prosinca 2014.
location and value for money

location, staff
6,7
Value for money
Wim S. Poslovni putnici Netherlands, 9. prosinca 2014.
Good value for money

Location, service and price
8,7
I enjoyed again this visit. Great location. Good value for money and very nice staff. Very helpful and very correct.
Gracia T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 3. prosinca 2014.
location, value for money

location
6,7
Value for money
Sirikorn S. Grupe Thailand, 24. studenog 2014.
Excellent staff

excellent staff, good location, good breakfast
9,7
good breakfast, very very friendly staff, and good location.
John G. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 5. studenog 2014.
great location with very helpful staff

location, staff
5,7
we had a good stay but mainly due to the location of the hotel and staff, food and room quality was not very good considering the price

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

New Vision Hotel HanoiNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - RestoranNew Vision Hotel Hanoi - Posao CentarNew Vision Hotel Hanoi - RestoranNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotelaNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotelaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotelaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B08