Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

New Vision Hotel

68C-70 Hang Bo Street, Hoan Kiem District, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Restoran New Vision Hotel Hanoi - Posao Centar New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Interijer hotela New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Interijer hotela New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba
New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Gostinjska soba New Vision Hotel Hanoi - Interijer hotela
Područje Stara četvrt Broj soba: 26

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 197recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (197)
Razvrstati po:
Phung T. Parovi Canada, 21. siječnja 2016.
Perfect Hotel

location .
10
The hotel is in a nice location and is well appointed with great service . The rooms were comfortable and clean , the buffet breakfast and dinner we had was excellent with many options to choose . Thank you very much for your excellent service and for making us feel important during stay here .
Prijavi ovu recenziju
Phung T. Parovi Canada, 19. siječnja 2016.
Very perfect hotel

location
10
This is the second time of my staying in New Vision Hotel . Thank you very much for your excellent service and for making us feel important during staying here .
Prijavi ovu recenziju
Frank W. Parovi Germany, 15. siječnja 2016.
To overpriced tours do not book anything here

location
4,7
Noisy air con rooms are not clean would not recommend to stay here there are plenty more and better hotels in Hanoi in this price category.
Prijavi ovu recenziju
Nguyen V. Solo putnici Vietnam, 2. siječnja 2016.
Good Hotel

Room View , Free Buffet Breakfast
10
Very good hotel for staying
Prijavi ovu recenziju
Tien H. Poslovni putnici Vietnam, 30. prosinca 2015.
Good location, nearby market- restaurants, lake!

Good location, Pleasant staff,
7
Okay!
Prijavi ovu recenziju
Josh B. Grupe United Kingdom, 28. prosinca 2015.
The Heart of the Old Quarter

Location, Price and Kate!
9
We arrived in the early hours at New Visions Hotel and the streets were empty. There was a slight hiccup with our room type but this was swiftly sorted the next day and we were given an extra room. Kate is incredibly helpful and welcoming. The location was ideal, right in the old quarter! Thanks Kate, Josh, Josh, Greg & Jake
Prijavi ovu recenziju
Xinkang D. Parovi Australia, 9. prosinca 2015.
Good

Staff very friendly
8,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Diana T. Grupe Malaysia, 15. studenog 2015.
Affordable with Attentive Services

Affordable Price, Friendly & Attentive Staffs
7
We were greeted by friendly and helpful staff, Kate Ngan. Once we found out the toilet door of our room can't be locked, she instantly requested her colleague to come for repair. She gave us plenty of information about food to try in Hanoi and one of it, A New Day Restaurant which recommended by her is absolutely delicious. Location wise, quite few distance away from Hoen Kien Lake and there is a small convenience store located few steps away. Room is simple and basic.
Prijavi ovu recenziju
Eric P. Obitelji sa malom djecom United States of America, 16. listopada 2015.
The most charming hotel

charming , good view , excellent breakfast
10
As we were travelling with children over 12 years old , it was very difficult to find hotels that would accommodate 2 children in one room . But at New Vision Hotel we were allowed to have w children up to 6 years old in our room . Hotel was easy access to most places of interest . Fantastic view from hotel room .
Prijavi ovu recenziju
Loris B. Parovi United States of America, 9. listopada 2015.
Excellent Hotel

Would highly recommend this hotel
10
This is the second time i stay in this excellent hotel and I will rechoose this hotel whenever in Ha Noi .Would highly recommend this hotel.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

New Vision Hotel HanoiNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - RestoranNew Vision Hotel Hanoi - Posao CentarNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotelaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotelaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Gostinjska sobaNew Vision Hotel Hanoi - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04