Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

New World Millennium Hong Kong Hotel

72 Mody Road, Tsimshatsui East, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Nikko Hongkong
New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica
New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 464
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1841recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (1841)
Razvrstati po:
Antonio R. Poslovni putnici Italy, 23. kolovoza 2015.
Excellent hotel

staff, food, comfort
9,7
I stayed 4 weeks in this hotel and I did not have any problem despite there were renovation works at the reception. The room was very comfortable with fast LAN and Wi-fi. Location is pretty good, particularly if you know how to use buses in HK. They have a very famous japanese restaurant. Overall, great stay.
Prijavi ovu recenziju
Shiraj D. Poslovni putnici Sri Lanka, 23. kolovoza 2015.
Accommodated my needs

Friendly Staff, Good Location, Excellent Club Floor.
8
I have stayed at the NWM many times & even before when it was called the Nikko hotel. I have had great experiences here & my stay's are very comfortable. I enjoy the club floor privileges very much.
Prijavi ovu recenziju
Jon N. Poslovni putnici United States of America, 6. kolovoza 2015.
Kowloon experience

Location to shipping TST
9,3
Good staff. Good location
Prijavi ovu recenziju
Raymond W. Poslovni putnici Hong Kong, 19. srpnja 2015.
Good

Shopping
4,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Chu B. Poslovni putnici Hong Kong, 19. srpnja 2015.
A full service hotel for the business traveller

location, customer service and fine dining
10
i give full credit to this hotel . The customer service was fantastic including the cleaners. Everybody working at this hotel must be given full credit for their loyalty to the customer. The dining facility was fine and the hotel is in a great location.
Prijavi ovu recenziju
Yolanda B. Parovi Indonesia, 18. srpnja 2015.
near downtown. easy access

clean. clubs room are good. dining is okai.
7,3
Its was good. Near downtown. Have shuttle bus goin lots places. Near harbour or ferry.
Prijavi ovu recenziju
Ameen A. Obitelji sa odraslom djecom Saudi Arabia, 17. srpnja 2015.
Good range

It is ok but old
8,7
It is ok but old
Prijavi ovu recenziju
Louise R. Solo putnici Australia, 17. srpnja 2015.
Brilliant

Great communication, I felt extremely welcomed, The staff were exceptional
10
This is the second time I have stayed at the New World Millennium. I selected the residence club rooms and cannot praise the Hotel enough for its attention to detail, the communication and commitment of the staff to make your stay an exceptional one, and the room comfort. I would recommend this hotel to any single female traveler, especially if you upgrade to the Residence club. The staff are extremely attentive and friendly. The hotel is situated on Mody Road very close to Hung Hom station if you need to go into main land China, and within walking distance to the main shopping strip Nathan Road. Try out the Japanese Restaurant within the hotel complex, Sagano's, exquisite food. Highly recommend.
Prijavi ovu recenziju
Chu B. Poslovni putnici Hong Kong, 16. srpnja 2015.
A great hotel for the business traveller

location, employee sevice and dining facility
9,7
overall, I am very pleased with my stay. Customer service is great, dining facility we excellent and its location to all transportation facilities ad fastastic. I am really very satisfied with this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Chu B. Poslovni putnici Hong Kong, 13. srpnja 2015.
Great hotel for the business traveller

location, dining and entertainment spots
10
overall it is ok. The hotel does not have all the amenities for a five star hotel. There is a lot ofmrenovation going on and the lounge is not well equipped. On the other side, the location is great as it is on the entertainment spots, a lot of dining areas and closeness to mtr services
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

New World Millennium Hong Kong Hotel Hong KongNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - KupaonicaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - KupaonicaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - KupaonicaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03