ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

New World Millennium Hong Kong Hotel

72 Mody Road, Tsimshatsui East, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Nikko Hongkong
New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica
New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 464
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1759recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (1759)
Razvrstati po:
Hitoshi U. Poslovni putnici Japan, 28. siječnja 2015.
Clean & Comfortable Room

Location (In front of Victoria Harbor)/Comfortable Room
9,7
Ka C. Parovi Hong Kong, 25. siječnja 2015.
very good

very big room, nice bathroom and cheap
10
Tze K. Poslovni putnici Hong Kong, 25. siječnja 2015.
I do not like those staff,do not present!

the washroom , the ocean view , the toliet !
8
i think is good at all, if there staff can nice to me, i think i will go to there again and may be is the last time if there staff do not present again, not a one staff , so let see the future ! thanks
Chong M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 7. siječnja 2015.
Good value holiday and business hotel

Good location, helpful and friendly staff, good size room
7,3
It was a good experience after staying next door at Grand Stanford in the last few occasions. Room size is good. Lounge at 15th floor is nice to chill after a tired day. Good fitness center.
Melissa E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. prosinca 2014.
Good place to stay in

Room
8
Gregorius S. Poslovni putnici Canada, 22. prosinca 2014.
Busy day and relaxing evening

Location, comfort, caring.
9,3
Great location.Easy to shop and dine. Very nice executive room which I received from being upgraded. Caring personnel, especially the room attendants and bell boys. I will come back to stay at New World Millenium Hong Kong.
Lee K. Parovi Hong Kong, 16. prosinca 2014.
Great Location

good location, nice staff and early check-in
7,7
It's a good stay with very nice staff which got me an early check-in. Good location as well.
Chin I. Poslovni putnici Malaysia, 14. prosinca 2014.
Room is clean

Free internet
6,3
Comfort and easy access to shopping mall.
Kelvin T. Poslovni putnici Singapore, 8. prosinca 2014.
value for money

good location , excellent service , clean room
9
very good location, value for money . would be one of my choice for my next visit to hongkong
Kevin M. Poslovni putnici Ireland, 26. studenog 2014.
Hong Kong

Location, price, room
8
nice hotel but it looks a little run down. Needs a lick of paint

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

New World Millennium Hong Kong Hotel Hong KongNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - KupaonicaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - KupaonicaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - KupaonicaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3C06