Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

NH Berlin Mitte

Leipziger Street 106-111, Mitte, Berlin, Njemačka 10117

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 113recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (113)
Razvrstati po:
Caroline C. Parovi United Kingdom, 13. prosinca 2015.
Location, comfort, great price

Location, price, standards
10
Excellent. Late checkout a wonderful surprise. We'll be back.
Prijavi ovu recenziju
George A. Parovi Australia, 11. rujna 2015.
Lovely hotel

The breakfast, location, cleanliness
9
Wonderful we would stay here again
Prijavi ovu recenziju
Kerryn T. Parovi Australia, 11. rujna 2015.
Great hotel in a great position

Position, Rooms & breakfast
9,7
Really enjoyed our stay. Hotel is in a great position, within walking distance to most attractions. Rooms were very nice, clean & the staff friendly & helpful. Breakfast was fantastic. We would certainly stay at this hotel again!
Prijavi ovu recenziju
Soniviel W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. srpnja 2015.
Recommended

Nice and tidy room, great location
9,3
The room was nice clean and tidy...location is good too bad no free parking for hotel guest and customer service just average
Prijavi ovu recenziju
Soniviel W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. srpnja 2015.
nice room, great location

great room, very nice staff, located few minutes from tourist attraction
8
It was very2 good with just few minutes walking distances to cafes...restaurants and tourist attractions...and very nice and helpfull staff
Prijavi ovu recenziju
Vanessa B. Parovi Canada, 13. srpnja 2015.
Great!

Location, security and cleanliness
9
Great!
Prijavi ovu recenziju
David L. Solo putnici United Kingdom, 7. lipnja 2015.
Location and rooms

Location, room and staff
8,3
Berlin is a huge city so nowhere is central as such but this is a is as good as it gets as very close to Stadmitte location. Nice breakfast and staff dealyt very well with a minor room probblem.
Prijavi ovu recenziju
Sipho Z. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 4. lipnja 2015.
The cleaning staff needs some supervision.

Front desk Staff & their information desk
8,7
I enjoyed my stay
Prijavi ovu recenziju
Le H. Parovi Vietnam, 22. svibnja 2015.
A pleasant stay

Comfortness, food, location
8,3
Great
Prijavi ovu recenziju
Fani V. Parovi Greece, 6. travnja 2015.
Very nice hotel,hrwat location

Clean,good location next to underground station in
9,3
Nice, comfortable stay,I would highly reconendef for a city trip in Berlin.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
NH Berlin Mitte BerlinNH Berlin Mitte Berlin - RecepcijaNH Berlin Mitte Berlin - Posao CentarNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - KupaonicaNH Berlin Mitte Berlin - KupaonicaNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Pub/salonNH Berlin Mitte Berlin - Pub/salonNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - Interijer hotelaNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - Hrana i pićeNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - Hrana i pićeNH Berlin Mitte Berlin - Hrana i pićeNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Dvorana za fitnessNH Berlin Mitte Berlin - PogledNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Interijer hotelaNH Berlin Mitte Berlin - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05