ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

NH Berlin Mitte

Leipziger Street 106-111, Mitte, Berlin, Njemačka 10117 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Kupaonica NH Berlin Mitte Berlin - Kupaonica NH Berlin Mitte Berlin - Recepcija NH Berlin Mitte Berlin - Interijer hotela NH Berlin Mitte Berlin - Predvorje NH Berlin Mitte Berlin - Predvorje NH Berlin Mitte Berlin - Predvorje NH Berlin Mitte Berlin - Eksterijer hotela NH Berlin Mitte Berlin - Restoran
NH Berlin Mitte Berlin - Restoran NH Berlin Mitte Berlin - Pub/salon NH Berlin Mitte Berlin - Restoran NH Berlin Mitte Berlin - Restoran NH Berlin Mitte Berlin - Hrana i piće NH Berlin Mitte Berlin - Hrana i piće NH Berlin Mitte Berlin - Hrana i piće NH Berlin Mitte Berlin - Predvorje NH Berlin Mitte Berlin - Spa centar NH Berlin Mitte Berlin - Spa centar NH Berlin Mitte Berlin - Spa centar NH Berlin Mitte Berlin - Spa centar
Područje Mitte Broj soba: 392
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 75recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (75)
Razvrstati po:
Wai C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. lipnja 2014.
Very pleasant except for the wet weather.

Good location, close to public transport and central.
7,3
Good! Hotel staff friendly and helpful, gave good directions and advice.
Yair M. Obitelji sa malom djecom Israel, 22. lipnja 2014.
pleasantful, nice and knit

location, clean, high quality
8
it was pretty joyful and sufficient. we needed a baby's cot and they prepared a good one in advance. the staff was helpful and kind.
Kian A. Parovi Malaysia, 7. lipnja 2014.
That's fantastic! !

location, staff, clean and tidy.
8
very satisfied and happy, because of the great location, nice staff.
Kai N. Poslovni putnici Singapore, 3. lipnja 2014.
Good stay

Good stay
6
Good stay.........................................
Marc P. Grupe Sweden, 3. svibnja 2014.
Great night life and good restaurants.

The service, breakfast and the location
8
Michelle S. Grupe Sweden, 10. studenog 2013.
Clean hotel

Clean rooms Nice location
7
Eugene T. Poslovni putnici Singapore, 17. listopada 2013.
Great location reasonably price

Location, price, comfort
8
It was a fantastic place to stay with a convenient location. They made a mistake of giving us a single bed although we specifically requested for two. However this matter was quickly rectified with a call to the reception. It was an enjoyable stay.
Wen-Hsin H. Poslovni putnici Taiwan, 16. listopada 2013.
Excellent!

Close to subway station
8
Acceptable service and dinner. The location is quite convenient for travelers. But, the regular wifi service is slow and interrupted often. Customers need to pay if using more high speed and stable service.
George A. Solo putnici United States of America, 17. rujna 2013.
Good location

Good location to City center, Convenient to public transportation, close to sights
7,7
I enjoyed my stay at NH Berlin Mitte, The hotel is in a good central location close to public transportation.
Fabrice R. Parovi Belgium, 1. kolovoza 2013.
Good hotel with clean room, quiet enviranement

Clean, quiet, spatious.
8
The NH Berlin Mitte hotel is a luxuary hotel with clean and big rooms, very big hotel, quiet rooms. The staf is there when needed and is friendly. There is no service such as personel who will help for the lugage and show the room at the check in, such as there is in most asian countries. The hotel is a good value for money as long as there is discount!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

NH Berlin Mitte BerlinNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - KupaonicaNH Berlin Mitte Berlin - KupaonicaNH Berlin Mitte Berlin - RecepcijaNH Berlin Mitte Berlin - Interijer hotelaNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - Eksterijer hotelaNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - Pub/salonNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - Hrana i pićeNH Berlin Mitte Berlin - Hrana i pićeNH Berlin Mitte Berlin - Hrana i pićeNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Dvorana za fitnessNH Berlin Mitte Berlin - PogledNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03