ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

NH Berlin Mitte

Leipziger Street 106-111, Mitte, Berlin, Njemačka 10117 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

NH Berlin Mitte Berlin - Kupaonica NH Berlin Mitte Berlin - Recepcija NH Berlin Mitte Berlin - Restoran NH Berlin Mitte Berlin - Restoran NH Berlin Mitte Berlin - Spa centar NH Berlin Mitte Berlin - Pub/salon NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Kupaonica NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba
NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Spa centar NH Berlin Mitte Berlin - Interijer hotela NH Berlin Mitte Berlin - Kupaonica NH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba NH Berlin Mitte Berlin - Restoran NH Berlin Mitte Berlin - Hrana i piće NH Berlin Mitte Berlin - Restoran NH Berlin Mitte Berlin - Hrana i piće NH Berlin Mitte Berlin - Hrana i piće NH Berlin Mitte Berlin - Predvorje NH Berlin Mitte Berlin - Predvorje
Područje Mitte Broj soba: 392
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 86recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (86)
Razvrstati po:
Joseph R. Parovi United Kingdom, 13. prosinca 2014.
lovely hotel, great location and comfortable room

very clean and comfortable room. very friendly helpful staff, great location
9,7
Really nice stay. Great hotel
Christine M. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 30. studenog 2014.
Nah Berlin Mitte

Location
6,3
The tools could have been cleaner. I bumped into a side light and got covered in dust. I dropped something on the floor and it fell under the bed- wished I hadn't looked under when I retrieved it - filthy. If the rooms got cleaned up a bit it would be a really lovely hotel in a great location.
Christine C. Obitelji sa malom djecom Australia, 25. studenog 2014.
First visit to Berlin

Fantastic location, reception staff very efficient
6,7
Greeted by friendly and efficient reception staff. Spacious suite, comfortable bed, aircon kept turning off so we had to continously turn it back on, dusty floor. Wifi internet slow.
Anne E. Grupe Ireland, 24. studenog 2014.
Great hotel!

Location. Helpful staff. Comfortable room.
9,7
We enjoyed our stay at the NH Berlin Mitte in November 2014. Hotel has a great location, convenient to getting around easily. The staff were friendly and helpful. Room was spacious and comfortable. Would highly recommend it for a city break to Berlin. We ate one evening at Maximillian restaurant close to the hotel. A really nice German restaurant, would recommend that too.
Julia B. Poslovni putnici Canada, 19. studenog 2014.
Excellent Starting Point in Berlin

staff, rooms, restaurant
9,7
The location was ideal for exploring the city - the underground, busses and trains, shopping very close. The staff was very helpful and spent the time necessary to answer all questions. The room was spacious, bed comfortable. Absolutely no complaints. I would recommend this hotel highly.
Wayne S. Parovi United States of America, 28. listopada 2014.
Excellent Location and Staff

Location, Moritz at the Conceire and Staff
9,3
The location could not be better! Also, any of our sightseeing needs were coordinated thru Moritz at the Conceire Desk....he is Excellent. The Bar was also nice to come home after a long day and relax to a nice quiet drink.
Cindie C. Parovi Denmark, 3. listopada 2014.
Great location

Location/great service
9,7
Friendly professional staff, great location, clean room. Will stay at NH Mitte again!
Charles S. Parovi United States of America, 15. rujna 2014.
NJ Berlin mitte

location, clean, staff
7,7
Chun H. Parovi Malaysia, 10. rujna 2014.
Business Traveler

Strategic location, attached to great malls and comfortable.
7,7
Good experience.
Wai C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. lipnja 2014.
Very pleasant except for the wet weather.

Good location, close to public transport and central.
7,3
Good! Hotel staff friendly and helpful, gave good directions and advice.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

NH Berlin Mitte BerlinNH Berlin Mitte Berlin - KupaonicaNH Berlin Mitte Berlin - RecepcijaNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Pub/salonNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - KupaonicaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Interijer hotelaNH Berlin Mitte Berlin - KupaonicaNH Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - Hrana i pićeNH Berlin Mitte Berlin - RestoranNH Berlin Mitte Berlin - Hrana i pićeNH Berlin Mitte Berlin - Hrana i pićeNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - PredvorjeNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Spa centarNH Berlin Mitte Berlin - Dvorana za fitnessNH Berlin Mitte Berlin - PogledNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeNH Berlin Mitte Berlin - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C06