Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nordic Hotel Berlin-Mitte

Invalidenstrasse 98, Mitte, Berlin, Njemačka 10115 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Eksterijer hotela Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Interijer hotela Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Interijer hotela Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska soba Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska soba Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska soba Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska soba Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska soba Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Restoran Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska soba Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska soba Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Recepcija Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Restoran Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska soba Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Eksterijer hotela Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Pub/salon
Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Kupaonica Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska soba Nordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Restoran
Područje Mitte Broj soba: 59
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 25recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (25)
Razvrstati po:
Nino G. Grupe Georgia, 4. siječnja 2015.
Nice hotel

It was clean, location is good and view from the room was very nice.
8
Prijavi ovu recenziju
Marta R. Solo putnici United Kingdom, 14. srpnja 2014.
easy, comfortable, super clean, very pleasant

clean and comfortable
8,7
Very easy and nice
Prijavi ovu recenziju
Serena C. Poslovni putnici Singapore, 4. rujna 2013.
It provide the sleeping area needed

toilet clean
5
OK- nothing to brag about. Staff was not very efficient in English & were not aware of the festivities that were happening in Berlin!
Prijavi ovu recenziju
Peter S. Parovi Australia, 23. kolovoza 2013.
Good short term stay

Clean. Quiet good location
9,3
The roadworks at the time of stay was the problem. It prevented easy access to the hotel. Taxi company reluctant to drive us through the road works.
Prijavi ovu recenziju
Lip W. Solo putnici Singapore, 28. srpnja 2013.
Holiday for a weekend getaway

Away from the crowded shopping. Quiet, comfortable
6,3
My stay is so-so. Maybe it's because it's summer as my room is a standard room without air con. The window cannot be closed as it will automatically close by itself. Glad that the staff taught me a primitive way to keep the window open. Or else I will be stuffed to death. The hotel is not that close to the main railway station although some reviews mentioned how close it is. It's a long way especially walking in the heat, it is terrible. I would suggest taking the bus number 245 and 147 from the main train station and drop at the first bus stop. In that way, you will be more happier.
Prijavi ovu recenziju
Janissardhar S. Solo putnici Thailand, 24. ožujka 2013.
valuable

centrally-located
7,3
Prijavi ovu recenziju
Leanne M. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 7. veljače 2013.
Great room but bad location due to roadworks

Room was large and very comfortable
7
I can't believe that with all the road works going on around the hotel we where given a room overlooking the road work. Surely in winter and not peak season there would have been another room available!
Sightseeing/Attractions Tip: Straight across the road from the Natural History Museum which is definitely worth a visit to.
Prijavi ovu recenziju
Wong A. Solo putnici Hong Kong, 8. prosinca 2012.
Modern boutique hotel

Clean room, nice view from hotel room, very convenient to U-bahn and Berlin hbf
8,7
The hotel is 15min walk from Berlin hbf. If you go sightseeing, you can take the U-bahn from the museum station which is 10min walk from the hotel. The hotel is modern, clean and tidy. The view from the room is beautiful. The staffs are young and energetic. They are friendly to introduce you the tourist attraction points
Prijavi ovu recenziju
Cheung K. Parovi Hong Kong, 24. listopada 2012.
excellent hotel design and facility

good location and outside environment
8,3
i had a very good experience in living in this hotel. the facilities are great, pillows and the bed are very comfortable. location is good. just the construction site near to the hotel created some noise at the very early morning which will wake you up.
Prijavi ovu recenziju
Warapon W. Parovi Australia, 4. listopada 2012.
Short walk to main statio hbf, no minibar fridge

Clean, close to public transport
9
Room was comfortable and 24hour reception open day and night. Close to public transport but not many resteraunts nearby
Sightseeing/Attractions Tip: Get a railpass before you go, cheaper and easier to travel all day without worrying what zones youre in
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nordic Hotel Berlin-Mitte BerlinNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Eksterijer hotelaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Interijer hotelaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Interijer hotelaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska sobaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska sobaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska sobaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska sobaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska sobaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - RestoranNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska sobaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska sobaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - RecepcijaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - RestoranNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska sobaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Eksterijer hotelaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Pub/salonNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - KupaonicaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Gostinjska sobaNordic Hotel Berlin-Mitte Berlin - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01