ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

North Zen Hotel

Sobrecary Street (near corner Lapu Lapu Street), Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

North Zen Hotel Davao - Gostinjska soba North Zen Hotel Davao - Recepcija North Zen Hotel Davao - Interijer hotela North Zen Hotel Davao - Interijer hotela North Zen Hotel Davao - Interijer hotela North Zen Hotel Davao - Interijer hotela North Zen Hotel Davao - Interijer hotela North Zen Hotel Davao - Interijer hotela North Zen Hotel Davao - Kupaonica North Zen Hotel Davao - Kupaonica North Zen Hotel Davao - Restoran North Zen Hotel Davao - Soba za sastanke
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 583recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (583)
Razvrstati po:
Mohamadou B. Solo putnici Burkina Faso, 10. rujna 2014.
Acceptable stay

Reception, room service, and safety
7
Average
Jevie M. Solo putnici Philippines, 24. kolovoza 2014.
North Zen

Clean room; strategic location - very near the city center; Great value for money
7,3
Pleasant!
Jyro T. Solo putnici Philippines, 23. kolovoza 2014.
Perfect Location

Cleanliness, ambiance and location
9
It was perfect. The room was neat and clean.
Giovie L. Poslovni putnici Philippines, 22. kolovoza 2014.
Affordable yet uncomfortable

Price, beds, location
5,7
I was at the 3rd floor and they have no elevator. No good food around the vicinity of the hotel.
Christian V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 17. kolovoza 2014.
reasonably priced

near G Mall, affordable, nice hotel
7,3
only stayed there for a few hours so didn't really get to enjoy the room/place that much. only comment is that they have no elevator. i was with my mom and she easily gets tired from walking up and down the stairs. it was such an inconvenience on her part :-(
Christina C. Poslovni putnici Philippines, 13. kolovoza 2014.
Value for Money Accommodation

Clean rooms, affordable rates, Friendly Staff
5,7
Sam L. Poslovni putnici United States of America, 3. kolovoza 2014.
VERY NICE

Inexpensive, Friendly Staff, Close to shopping mall
9
The hotel and staff was great...but the wifi needs to be upgraded...my room was near the lower lobby and i had to go out of my room just to get a slow connection...my advice: don't count on using your internet ...unless you want to be frustrated
Joanna M. Solo putnici Philippines, 27. srpnja 2014.
Friendly bellhops

Friendly bellboys, affordability, location
8
Not very accommodating receptionists, so much room for improvement in the room service dept
Benmarc J. Solo putnici Philippines, 27. srpnja 2014.
Great budget hotel

Good staff, fast WiFi, Near mall
9,3
Good and comfortable. Will stay there again.
Andrea R. Solo putnici Philippines, 18. srpnja 2014.
Good

Location, Price, Service
8
Very good. will go back

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

North Zen Hotel DavaoNorth Zen Hotel Davao - Gostinjska sobaNorth Zen Hotel Davao - RecepcijaNorth Zen Hotel Davao - Interijer hotelaNorth Zen Hotel Davao - Interijer hotelaNorth Zen Hotel Davao - Interijer hotelaNorth Zen Hotel Davao - Interijer hotelaNorth Zen Hotel Davao - Interijer hotelaNorth Zen Hotel Davao - Interijer hotelaNorth Zen Hotel Davao - KupaonicaNorth Zen Hotel Davao - KupaonicaNorth Zen Hotel Davao - RestoranNorth Zen Hotel Davao - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C01