Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Kineska četvrt, Singapur 168727 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nostalgia Hotel Singapur - Kafić Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Kupaonica Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji
Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Pub/salon Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Predvorje Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Kineska četvrt Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 453recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (453)
Razvrstati po:
Clive C. Parovi Mauritius, 26. srpnja 2015.
just what you want

reasonable price, good location, clean room
9,3
Very good
Prijavi ovu recenziju
Jen C. Parovi Taiwan, 26. srpnja 2015.
Not so clean, check-in takes too long

Location, Location, Promotional rate
3,7
1. there is a bad smell when we opened the door. 2. check-in takes too long 3. air-conditioner reacts slowly 4. stains on bed sheet
Prijavi ovu recenziju
Dennis B. Parovi Netherlands, 8. srpnja 2015.
little ripper

personel, comfort,room.
8,3
Great stay , staff was awesome and very helpfull , allthough not next door to MRT , there is a bus almost in front of hotel that can save you the 8 min walk or take you to city straight away. Staff member Jeffrey deserves an extra mention because of his kindness and helpfullness , small but nice little pool on 3rd floor.
Prijavi ovu recenziju
Mardi S. Parovi Australia, 4. srpnja 2015.
Tiny room but great staff and very clean

Staff, late check out allowed, very clean
7,7
Good stay but too much distance from attractions for us. Decent walk to metro either way. Tiny room and bathroom with hand basin in the shower area. Pool has glass halfway up the sides felt a bit on show and no cushions as it had been raining. Good hawker market and plenty of different sorts of food nearby. Felt like a safe area to walk at night. The staff were amazingly friendly and helpful and allowed a checkout at 4pm as we flew out at 8pm. If I needed to be in this area and if I was traveling alone I would stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Christine B. Parovi Australia, 3. srpnja 2015.
Small but lovely

location, older style, helpful
8,3
We were a bit apprehensive as we had read the rooms were small (and they are). That aside we enjoyed our stay at Nostalgia. The hotel was an older style with lots of character and friendly staff with great service. We would definitely stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Sue M. Parovi Malaysia, 21. lipnja 2015.
Strategic location

Location, Service, Cleanliness
9
Comfortable, near to MRT stations and bus stop. Finding food is easy as there is a food court in Tiong Bahru Marker behind the hotel. Service is friendly and efficient.
Prijavi ovu recenziju
Yao L. Parovi China, 12. lipnja 2015.
welcome, nice staff and service

location, near Tiong bahru Market, clean
8
nice
Prijavi ovu recenziju
Aik B. Parovi Singapore, 31. svibnja 2015.
nice place to stay

Cosy, nice, public transport on hand.
6
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and luckily we do not have any suitcase There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean.
Prijavi ovu recenziju
Hana K. Parovi Australia, 30. svibnja 2015.
Nice little hotel with the pool.

Cosy, staff, public transport on hand.
8,7
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and we had a suitcase each and there was hardly any space for them. Also we had one little window close to the ceiling so no day light. There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean. Breakfast was good too.
Prijavi ovu recenziju
Chong H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. svibnja 2015.
Pleasant Stay

Clean, comfortable and friendly
8,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nostalgia Hotel SingapurNostalgia Hotel Singapur - KafićNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Pub/salonNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - PredvorjeNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08