Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Kineska četvrt, Singapur 168727 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nostalgia Hotel Singapur - Kafić Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Kupaonica Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji
Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Pub/salon Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Predvorje Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Kineska četvrt Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 433recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (433)
Razvrstati po:
Chong H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. svibnja 2015.
Pleasant Stay

Clean, comfortable and friendly
8,7
Sophea N. Grupe Cambodia, 20. svibnja 2015.
nice place to stay

bed is very comfortable, staffs are friendly, convenient location to restaurants, public transportation, and a local market
8,3
Liked it, room a bit small but arranged in a way that is comfortable to stay in. It's clean and reasonable priced.
Faith R. Parovi Philippines, 10. svibnja 2015.
Satisfied

Cleanliness, value for money, practicality
8
Overall I am very satisfied in this hotel. You get for what you paid.
Peter H. Solo putnici United Kingdom, 9. svibnja 2015.
Friendliest Staff I have met

The staff, The location, The room
9,3
I enjoyed my stay at the Nostalgia Hotel. I have never met such friendly,helpful staff. Nothing was too much trouble. Very conveniently located with buses every few minutes.
Henny B. Parovi Indonesia, 30. travnja 2015.
Nostalgia Hotel

Hotel staff, Cleanliness, location
7
Just okay
Pham D. Parovi Vietnam, 28. travnja 2015.
wonderful locaton

service, location, price
8
we've stayed here for 3 days and I could say I could not complain anything about this hotel. Wonderful location, next to wet market so you could find many food stalls, 2 bus stop to Tiong Bahru MRT. Free and strong wifi, great staffs to help anytime. Definitely we will come back here.
Mark S. Parovi United Kingdom, 25. travnja 2015.
good value hotel

friendly staff, rooftop pool, air conditioned
6
very good
Andy S. Parovi Australia, 17. travnja 2015.
Nice little hotel

Clean ,location and staff
8
Our stay at Nostalgia was fine we were only there for two nights so the location and the hotel suited us well.We had a balcony room so our space was a little bigger than most , but as for the room size it was very small but clean ,we had two suitcases that took up most of the spare room . all in all we enjoyed our stay
Lee K. Parovi Hong Kong, 8. travnja 2015.
Good accomodation

All the staff are friendly and helpful. The location is not very close to MRT station but to numberous bus stops. The hotel is also nearby Tiong Bahru Market and Tiong Bahru Cafe.
8
Yong J. Parovi Singapore, 28. ožujka 2015.
Good location

Comfortable, good location, friendly
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nostalgia Hotel SingapurNostalgia Hotel Singapur - KafićNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Pub/salonNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - PredvorjeNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Kupaonica


AS-AGWEB-3A07