Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Kineska četvrt, Singapur 168727 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nostalgia Hotel Singapur - Kafić Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Kupaonica Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji
Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Pub/salon Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Predvorje Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Kineska četvrt Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 445recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (445)
Razvrstati po:
Sue M. Parovi Malaysia, 21. lipnja 2015.
Strategic location

Location, Service, Cleanliness
9
Comfortable, near to MRT stations and bus stop. Finding food is easy as there is a food court in Tiong Bahru Marker behind the hotel. Service is friendly and efficient.
Yao L. Parovi China, 12. lipnja 2015.
welcome, nice staff and service

location, near Tiong bahru Market, clean
8
nice
Aik B. Parovi Singapore, 31. svibnja 2015.
nice place to stay

Cosy, nice, public transport on hand.
6
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and luckily we do not have any suitcase There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean.
Hana K. Parovi Australia, 30. svibnja 2015.
Nice little hotel with the pool.

Cosy, staff, public transport on hand.
8,7
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and we had a suitcase each and there was hardly any space for them. Also we had one little window close to the ceiling so no day light. There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean. Breakfast was good too.
Chong H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. svibnja 2015.
Pleasant Stay

Clean, comfortable and friendly
8,7
Sophea N. Grupe Cambodia, 20. svibnja 2015.
nice place to stay

bed is very comfortable, staffs are friendly, convenient location to restaurants, public transportation, and a local market
8,3
Liked it, room a bit small but arranged in a way that is comfortable to stay in. It's clean and reasonable priced.
Faith R. Parovi Philippines, 10. svibnja 2015.
Satisfied

Cleanliness, value for money, practicality
8
Overall I am very satisfied in this hotel. You get for what you paid.
Peter H. Solo putnici United Kingdom, 9. svibnja 2015.
Friendliest Staff I have met

The staff, The location, The room
9,3
I enjoyed my stay at the Nostalgia Hotel. I have never met such friendly,helpful staff. Nothing was too much trouble. Very conveniently located with buses every few minutes.
Henny B. Parovi Indonesia, 30. travnja 2015.
Nostalgia Hotel

Hotel staff, Cleanliness, location
7
Just okay
Pham D. Parovi Vietnam, 28. travnja 2015.
wonderful locaton

service, location, price
8
we've stayed here for 3 days and I could say I could not complain anything about this hotel. Wonderful location, next to wet market so you could find many food stalls, 2 bus stop to Tiong Bahru MRT. Free and strong wifi, great staffs to help anytime. Definitely we will come back here.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nostalgia Hotel SingapurNostalgia Hotel Singapur - KafićNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Pub/salonNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - PredvorjeNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07