ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur 168727 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nostalgia Hotel Singapur - Kafić Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Kupaonica Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji
Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Pub/salon Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Predvorje Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 408recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (408)
Razvrstati po:
Siau J. Solo putnici Malaysia, 3. ožujka 2015.
Great Stay!

Comfortable bed, good concept, great service from the staff
9
Natalie T. Parovi United Kingdom, 28. veljače 2015.
Old Charm Boutique Hotel

Location, design, value for money
9,3
I am a frequent visitor of the Nostalgia Hotel and it never disappoints. Set in the charming neighborhood of Tiong Bahru, it offers old world charm with a fresh and modern appeal.
Sandy B. Parovi Australia, 25. veljače 2015.
Neat clean modern hotel

clean, good location and modern
9,3
Very good stay as the room was very clean and very good service and friendly staff. Good location as close to many eateries and china town. We had a bed issue on our first night and notified staff. So next night we were upgraded to a better room.
Andrew K. Solo putnici Australia, 24. veljače 2015.
2 night stays

fast wifi, clean, modern
8
very modern, clean and worth the money WIFI speed is good
Shi R. Parovi Singapore, 21. veljače 2015.
A Pleasant Stay!

Location, Comfort, Value
9,3
Nina T. Parovi Australia, 19. veljače 2015.
Relaxed and enjoyable stay!

Very friendly staff, quiet room and good location.
8,7
We had upgraded our room due to comments on size and found although small it was comfortable and very clean. The staff were very friendly and helpful with our enquiries in accessing local attractions.
Hannah T. Parovi United Kingdom, 15. veljače 2015.
Excellent

Great staff, great location, great hotel
10
We had a lovely stay at the hotel. it is extremely clean, smells great, staff are friendly and welcoming and it is in a fab location next to China town. We will definitely stay there again!!
Ang T. Parovi Singapore, 15. veljače 2015.
Pleasant Stay

great location with well-mannered staff
8,3
I enjoyed my stay here!
John N. Parovi Australia, 13. veljače 2015.
Nice location

Location, good value, comfortable bed
7,3
Satisfied
Nattakarn S. Solo putnici Thailand, 12. veljače 2015.
Nice

Nice staffs, clean, good location
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nostalgia Hotel SingapurNostalgia Hotel Singapur - KafićNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Pub/salonNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - PredvorjeNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Kupaonica


AS-AGWEB-3B03