ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur 168727 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nostalgia Hotel Singapur - Kafić Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Kupaonica Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji
Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Pub/salon Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Predvorje Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 419recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (419)
Razvrstati po:
Yong J. Parovi Singapore, 28. ožujka 2015.
Good location

Comfortable, good location, friendly
8
Natalie V. Parovi Australia, 23. ožujka 2015.
Good choice

Value for money. China Town
8,7
Excellent staff, very friendly and helpful
Vinnakota P. Parovi United Kingdom, 18. ožujka 2015.
Disappointing

Air conditioning
4
The room we booked was supposed to be superior room but it was very small for our liking.
Glynis B. Parovi United Kingdom, 12. ožujka 2015.
3 night stay

Good, competitively priced food. Very friendly and helpful staff. Organised trips and pick-up.
3,7
Overall a very good stay. Would go again.
John H. Solo putnici United States of America, 11. ožujka 2015.
Small but cozy hotel

staff, location
7,3
good.
Gabriel S. Solo putnici United States of America, 11. ožujka 2015.
Decent Hotel

Location, Price
7
Garry B. Parovi Australia, 9. ožujka 2015.
nostalgia hotel stay

bus stop at front door, friendly staff ,great location
10
great,lovely staff,good clean rooms,because we flu out at 1.45 at night did not stay to enjoy breakfast so it was only to have a quick sleep and showers but the staff and room was great will be sure to stay there next time we go to Singapore also close to Chinatown.
Zi Q. Parovi Singapore, 6. ožujka 2015.
Improvement to be done

Good facilities in room, cosy and vintage
7
Great experience but the maintence of the room should be check more thoroughly as certain things are not functioning as it should be
Ryoichi N. Poslovni putnici Japan, 4. ožujka 2015.
no

no
4,7
Margaret Y. Solo putnici United Kingdom, 4. ožujka 2015.
Big dissapointment

free tea and coffee,clean towels ,nice bedding
3,7
the hotel looked very nice on your website but not very good on arrival it looked grubby and uninviting from the outside . We arrived at 10.30pm after a long flight from New Zealand the receptionist gave us the room no. then commented that we may like to leave are travel bags downstairs, we asked why and she said the room wasn't very big.we refused as we needed some of the items out of them. On arriving at the room we looked in it was so small and dark there was hardly enough room for both of us it was claustaphobic. We had no choice but to sleep in it as it was so late. Next morning we asked for the manager and told him we wanted to move he said he would see what he could do would go back to the hotel later in the day which we did and then had to wai another hour and a half before the room was available we also had to pay extra for an upgrade . By the time we got sorted out the first day of our holiday was nearly over. I feel the hotel is very tired looking and certainly would not recommend it to anyone. there were two other couples there having the same problem. we were two ladies travelling together as friends and needed single beds not easily found.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nostalgia Hotel SingapurNostalgia Hotel Singapur - KafićNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Pub/salonNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - PredvorjeNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Kupaonica


AS-AGWEB-3A03