ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Kineska četvrt, Singapur 168727 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Nostalgia Hotel Singapur - Kafić Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Kupaonica Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji
Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Sadržaji Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Pub/salon Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Predvorje Nostalgia Hotel Singapur - Gostinjska soba Nostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotela Nostalgia Hotel Singapur - Bazen Nostalgia Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Kineska četvrt Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 424recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (424)
Razvrstati po:
Andy S. Parovi Australia, 17. travnja 2015.
Nice little hotel

Clean ,location and staff
8
Our stay at Nostalgia was fine we were only there for two nights so the location and the hotel suited us well.We had a balcony room so our space was a little bigger than most , but as for the room size it was very small but clean ,we had two suitcases that took up most of the spare room . all in all we enjoyed our stay
Lee K. Parovi Hong Kong, 8. travnja 2015.
Good accomodation

All the staff are friendly and helpful. The location is not very close to MRT station but to numberous bus stops. The hotel is also nearby Tiong Bahru Market and Tiong Bahru Cafe.
8
Yong J. Parovi Singapore, 28. ožujka 2015.
Good location

Comfortable, good location, friendly
8
Susan D. Parovi Australia, 28. ožujka 2015.
Small hotel even smaller rooms

Reliable connection to Free Wifi . Very close to Tiong Bahru Markets. Bus stop right out the front
7,7
Generally speaking it was a pleasant stay with good staff and clean surroundings. However the size of the room was extremely small despite it being a balcony room (supposedly being their largest rooms). There was nowhere to place your suitcases in the room and one side of the double bed was pushed hard up against a wall which would be extremely impractical for an older couple. Minimal storage space to unpack your suitcase into. What cupboard space there was, was out of reach (too high). Probably more suited to the single traveller than a couple.
Natalie V. Parovi Australia, 23. ožujka 2015.
Good choice

Value for money. China Town
8,7
Excellent staff, very friendly and helpful
Vinnakota P. Parovi United Kingdom, 18. ožujka 2015.
Disappointing

Air conditioning
4
The room we booked was supposed to be superior room but it was very small for our liking.
Glynis B. Parovi United Kingdom, 12. ožujka 2015.
3 night stay

Good, competitively priced food. Very friendly and helpful staff. Organised trips and pick-up.
3,7
Overall a very good stay. Would go again.
John H. Solo putnici United States of America, 11. ožujka 2015.
Small but cozy hotel

staff, location
7,3
good.
Gabriel S. Solo putnici United States of America, 11. ožujka 2015.
Decent Hotel

Location, Price
7
Garry B. Parovi Australia, 9. ožujka 2015.
nostalgia hotel stay

bus stop at front door, friendly staff ,great location
10
great,lovely staff,good clean rooms,because we flu out at 1.45 at night did not stay to enjoy breakfast so it was only to have a quick sleep and showers but the staff and room was great will be sure to stay there next time we go to Singapore also close to Chinatown.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Nostalgia Hotel SingapurNostalgia Hotel Singapur - KafićNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - SadržajiNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Pub/salonNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - PredvorjeNostalgia Hotel Singapur - Gostinjska sobaNostalgia Hotel Singapur - Eksterijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - BazenNostalgia Hotel Singapur - Interijer hotelaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - KupaonicaNostalgia Hotel Singapur - Kupaonica


AS-AGWEB-3B07