ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Bangkok Impact Hotel

94 Popular Road, Banmai Sub District, Pakkred, Don Muang / Impact, Bangkok, Tajland 11120 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Predvorje Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sadržaji Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sport i aktivnosti Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastanke
Područje Don Muang / Impact Broj soba: 380
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1258recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1258)
Razvrstati po:
Karl P. Solo putnici Canada, 19. veljače 2015.
One night stay

Cleanliness, close-ish to ISB, staff are friendly
9
Stayed in the suite, which was nice and modern.
Lisanne B. Parovi United States of America, 18. veljače 2015.
Large, impersonal property

close to airport, free wi fi, spacious
7
Stayed one night, got upgraded. The property is expansive as it is used for conventions, events and large meetings. For these reasons, I think it is perfect. Close to the airport, the rooms are well laid out, the bed very comfortable and the furnishings very modern. Good was satisfactory, the staff pleasant and taxi availability was good. The Bellman however could have advised that the taxi was not metered and a flat rate from the hotel. Important for some to know.
Cornelius H. Solo putnici South Africa, 17. veljače 2015.
Awesome value

friendly staff and reliable service.
9
I am very grateful to the staff. They were very helpful and kind. Rooms are clean and well maintained.
Mikhail L. Parovi Australia, 14. veljače 2015.
All good

Location service
10
Perfect
Chang C. Solo putnici Taiwan, 13. veljače 2015.
Views r a little different forom the website

Staff are nice
8
Art H. Solo putnici Canada, 13. veljače 2015.
stay at the impact novotel

1; staff, very helpful. 2. clean, exceptionally clean. 3. food great breakfast
8,7
The staff performance is great, they are very caring and always there to help you. The rooms are a bit small, but they are very comfortable, the bed is very comfortable. The breakfast is great, there is a wide variety of food available, plus a chef to cook what you ask for. The hotel is close to the Riverdale and Bangkok Resort golf courses, it is 100 baht taxi to get to each course. I will stay there each time I visit Bangkok
Edward R. Grupe United States of America, 10. veljače 2015.
Ood

Pool bicoastal wii
9
Great
Watcharin D. Poslovni putnici Thailand, 8. veljače 2015.
Good location

Location
10
Very good for location
Watcharin D. Poslovni putnici Thailand, 8. veljače 2015.
Lication

Business for location
10
Location for work
Michelle O. Poslovni putnici Singapore, 28. siječnja 2015.
Hotel condition getting worse

Free wifi, quite location, near to my customer office
4
The condition of the room was getting worse, the table was dusty. I never tried the sofa, but it doesn't look clear as well. toilet condition was bad as well, it was not properly wash as the side of the shower room was full of dirt!! This was my third stay and i felt the condition of the hotel was deteriorating.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Bangkok Impact Hotel BangkokNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - PredvorjeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sport i aktivnostiNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Spa centarNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sport i aktivnostiNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sport i aktivnostiNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3B07