ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Bangkok Impact Hotel

94 Popular Road, Banmai Sub District, Pakkred, Don Muang / Impact, Bangkok, Tajland 11120 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Predvorje Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sadržaji Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sport i aktivnosti Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastanke
Područje Don Muang / Impact Broj soba: 380
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 1239recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (1239)
Razvrstati po:
Michelle O. Poslovni putnici Singapore, 28. siječnja 2015.
Hotel condition getting worse

Free wifi, quite location, near to my customer office
4
The condition of the room was getting worse, the table was dusty. I never tried the sofa, but it doesn't look clear as well. toilet condition was bad as well, it was not properly wash as the side of the shower room was full of dirt!! This was my third stay and i felt the condition of the hotel was deteriorating.
Akbar H. Parovi Indonesia, 25. siječnja 2015.
the staf is helpfull

location, cleaness, and value
8
Elaine H. Parovi United Kingdom, 25. siječnja 2015.
The staff Cosby have been more helpful

Location staff
9,7
Fantastic
Chaiyot S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 25. siječnja 2015.
Great as always

location, room, cleanliness
8,7
We stayed here for a night so that we don't have to drive home late at night after a concert. The hotel is about 5 minutes walk from Impact Arena so it's very convenient. The room is nicely designed and clean. Staff are all helpful. We'll definitely come back again when we have a chance!
Fadzhairi A. Poslovni putnici Malaysia, 25. siječnja 2015.
Very comfortable

Quiet
7
Great
Fabio F. Solo putnici France, 20. siječnja 2015.
lucky me I decided for this hotel

Polite staff, clean, great location
9,3
Pariya P. Poslovni putnici Thailand, 18. siječnja 2015.
Feel comfortable and friendly staffs

Food, room, staffs
7,7
Convenient to go to the convention at Impact Muang Thong Thani
Huda M. Poslovni putnici Singapore, 18. siječnja 2015.
business trip

great location great staff n great facility
9
Good experience
Apinya K. Parovi Thailand, 14. siječnja 2015.
The hotel is very fantastic.

Security, luxury and clean.
10
Marilyn B. Grupe Philippines, 12. siječnja 2015.
overall, it's nice

nice
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Bangkok Impact Hotel BangkokNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - PredvorjeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sport i aktivnostiNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Spa centarNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sport i aktivnostiNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sport i aktivnostiNovotel Bangkok Impact Hotel Bangkok - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3A04