ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Tajland 10400 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kupaonica Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Predvorje Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao Centar Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Ulaz Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sadržaji
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pogled Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcije Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela
Područje Pratunam Broj soba: 283
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 3493recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (3493)
Razvrstati po:
Hui H. Parovi Singapore, 3. ožujka 2015.
Very noisy hotel, no air condition in lift

Location is good
8
The hotel is not suitable for those who want quietness and exclusive, as there are many people at lobby, guests lobby no privacy as they don't require access card to rooms, toiletries in room not complete , as there is no supply of toothbrush and comb. Other than that, location is good for shopping and food, rooms spacious and bed comfy.
Gah S. Solo putnici Singapore, 2. ožujka 2015.
Great location

Excellent location, comfortable rooms, nice hotel staff
9,3
Very good. Definitely will choose this hotel for my next Bangkok trip
Seow L. Parovi Singapore, 1. ožujka 2015.
Repeat stay at this hotel

Location, location and location
8,7
Ideal location as it is linked directly to the platinum mall. You can easily go back to drop your shopping bags before continuing with more shopping.
Seow C. Parovi Malaysia, 27. veljače 2015.
Great Location , Clean

Location
9
Guys out there to check in early should sent special request after payment in agoda , as i had reach hotel in 11 am bangkok time but needed wait 2 hours to check in , isnt a problem to me as i went shopping . Location is great . from 5 am There is a lot to shop , Cross the Patumun Bridge in the Macdonal Row . Afternnon Patumun wholesale Shopping centre , Night there is alot just outside Hotel doorsteps . Lots of good Local food to explore . I didnt try hotel food so nth to comment . Hotel was clean to me . Bed was soft .
Hock S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. veljače 2015.
Value for money

Location, value for money, good service.
8,7
Tan P. Parovi Singapore, 27. veljače 2015.
Great stay with Novotel @ Plantinum Pratunam

Good services, Comfy room & Good location
9,3
It was my 2nd time staying at Novotel. The last time I went the hotel is still very new and now it was so much better. The stay was awesome & will definitely go back again. I went with my bf this time round for anniversary celebration and it was so thoughtful of them to give us a cake for celebration! I would also like to compliment their staff for the good and polite services they provided. I would highly recommend to stay in this hotel.
Tan C. Parovi Singapore, 26. veljače 2015.
good

location
8
good
Siok H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. veljače 2015.
Good location, friendly staff n comfy bed

Location
8
Elysa E. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. veljače 2015.
super comfortably stay

nice food, perfect location for shopping, good customer service
9
Liling A. Parovi Singapore, 23. veljače 2015.
Hotel is just above platinum mall Convinent

Convinent , easy to locate , shopping area
8
the hotel bed is comfortable Easy to access to food and shopping

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KupaonicaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PredvorjeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao CentarNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UlazNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PogledNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pogled


AS-AGWEB-3C03