ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Tajland 10400 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kupaonica Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Predvorje Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao Centar Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Ulaz Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sadržaji Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pogled Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcije
Područje Pratunam Broj soba: 283
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 3077recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (3077)
Razvrstati po:
Ong W. Solo putnici Singapore, 21. listopada 2014.
Review of novotel

Good location, Good staff service, moderately clean
7,7
Initially I was displeased becoz the hotel had given me a corner room and the bed was very near to the door as I had checked in late and the hotel was experiencing full occupancy. However we had went to the front desk and very fortunately we had met this staff named Zusi and she was very helpful in helping to arrange a room upgrade the next day and had reserved a better room location for us. I would like to extend my compliments to Zusi as she had really gone the extra mile for me and we are very appreciative of her service.
Heren P. Grupe Singapore, 18. listopada 2014.
Good location & service

Location, service, clean room
8
Good
Wendy L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. listopada 2014.
Location

Clean, convenience and comfortable
8,7
Pleasant
Shemaiah T. Parovi Singapore, 18. listopada 2014.
good location and room was clean and comfortable..

cleanliness, location and comfort of room
9
Room was clean and comfortable and location was good
Lu Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. listopada 2014.
Excellent location with great shopping n food

Comfortable room, great location, great restaurants and shopping
8,3
Edwin N. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. listopada 2014.
Clean and good location!

Good location, clean, nice view.
8
Overall stay was good. Location was fantastic as Platinum Mall is just located below the hotel. Room was clean and comfortable. Only bad thing was that the room was not well-lighted (too dark).
Chng X. Poslovni putnici Singapore, 15. listopada 2014.
Excellent Location

Location, value for money and friendly staffs
7,7
Near shopping malls like Big C, central world, street markets. Room was abit dim.
Hoye S. Poslovni putnici Malaysia, 14. listopada 2014.
excellent

staff very friendly , dining very nice and location is best!
9,7
Comfortable
Soon K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. listopada 2014.
Excellent location for shoppers

Location, breakfast, shopping
8
Excellent location for shoppers at platinum mall. Not BTS but 5 min walking distance to Central World, Big C, and famous 4 face Buddha shrine. Buffet breakfast is 5 star. Service is great.
Chee P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 13. listopada 2014.
Good Location & Friendly Staff

Convenient, Comfortable & Clean
9,7
It was our first time staying in Novotel Bangkok Platinum Pratunam. We booked 3 rooms with this hotel via Agoda.com. The front desk staff was friendly and efficient. We were given a connecting room as requested. Rooms are comfortable and clean. The hotel is above Zone 3 of Platinum Mall after which they are linked to Zone 1 & 2. Good location for shopper. We had a great time staying there and will be back again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KupaonicaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PredvorjeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao CentarNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UlazNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PogledNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bazen


AS-AGWEB-3B02