ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Tajland 10400 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Novotel Bangkok Platinum Hotel

Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kupaonica Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Predvorje Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao Centar Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Ulaz Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sadržaji Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pogled Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba
Područje Pratunam Broj soba: 283
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2771recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (2771)
Razvrstati po:
Weiming A. Parovi Singapore, 20. srpnja 2014.
very good..

location, clean, accessible
9,3
Boon S. Grupe Singapore, 20. srpnja 2014.
Perfect location

Great location good breakfast helpful service staff
8,3
Good experience. Hotel staff was very helpful and friendly.
Tay L. Grupe Singapore, 19. srpnja 2014.
Great!

Friendly, gd location for food and shopping.
7,7
Choy H. Grupe Singapore, 19. srpnja 2014.
This hotel is awesome

Modern hotel, staff very polite, good ABF and nice swimming pool with a children corner.
10
Always travel to BKK and Novotel platinum pratunam is my first choice .
Ronara R. Poslovni putnici Cambodia, 16. srpnja 2014.
everything was fine, no complain

the pool, in balance massage and lunch at the square
8
everything was okay. staffs were performing their work well. No complain
Eelin K. Parovi Singapore, 15. srpnja 2014.
Comfortable stay

Directly located above platinum mall's new wing, comfortable & accessibility
9
Totally awesome! Staff were friendly and attentive, room was comfortable. The staff sent us a small complimentary cake when we mentioned that it was our anniversary trip. Novotel Platinum will always be my first choice of hotel to stay during my visit to bkk.
Shih H. Grupe Singapore, 15. srpnja 2014.
Nice n comfort room! Centrally located!

Clean, comfortable and staffs are friendly.
6
Better than expected! We will go bk n stay again!!
Brian E. Parovi Malaysia, 15. srpnja 2014.
Great Hotel - Conveniently located

Location, Food, Shopping
9,3
The staff was friendly and the best thing about itwas the location - centrally located
Belinda C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. srpnja 2014.
Fully enjoyable, nice and cosy room

Location, breakfast, nice room
9
I have always enjoyed staying in Novotel hotels and this doesn't disappoint me. Enjoy the stay very much, though the tv is slightly small to watch the World Cup.
Melissa L. Grupe Singapore, 14. srpnja 2014.
Awesome! I will definitely be back again!

1) Right next to Platinum mall. 2) Friendly staff. 3) Reasonably,priced rooms of good standard.
8
Very pleasant and I will definitely be staying there again!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KupaonicaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PredvorjeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao CentarNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UlazNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PogledNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02