ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Tajland 10400 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kupaonica Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Predvorje Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao Centar Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Ulaz Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sadržaji
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pogled Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcije Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela
Područje Pratunam Broj soba: 283
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 3630recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (3630)
Razvrstati po:
Fern F. Solo putnici Singapore, 18. travnja 2015.
Awesome location for food,shopping & meeting point

Location, spacious room and affordability. Staff are well train and friendly.
8,3
It was good and pleasant. Except when I wanted to book the hotel directly from the reservation department, their response was slow. I was not happy because my air ticket has been booked and concern no room will be available if it is last minute. I must say this is the only comment I have. Other than this, my stay has been pleasant. I am planning for my return trip again in June 15!
Shirley T. Grupe Singapore, 15. travnja 2015.
Worth the value

Staff friendly,good location,room comfortable
10
Hotel is good,friendly staff,room is clean,good location. I would say it is value for money,convenient to all of the shoppin mall.Just below the hotel got cafe & beside is famous platinum mall.
Tatcha N. Solo putnici Thailand, 15. travnja 2015.
Perfect View

shower view pool
10
like in the movie.
Kian H. Parovi Malaysia, 14. travnja 2015.
worth of money,

Food, friendly staff and location
7
Satisfied
Jack O. Solo putnici Singapore, 13. travnja 2015.
Awesome staff, superb service!

All the staffs were super polite and helpful, always eager to provide their service.
10
I actually forgot my passport in the safe in the hotel room, and I left for my 8am flight. Halfway through the journey, I realised it and I contacted the hotel immediately. The concierge immediately sent someone up to the room, picked up the passport and sent it down to the airport for me. If not for that I wouldn't have made my flight. Customer service and satisfaction is always their priority. They go all the way. Kudos!
Cherene W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 13. travnja 2015.
Nice hotel I've stayed at

Clean beautiful room, friendly helpful staff and just above platinum fashion mall
8,7
The room was indeed spacious clean and smells very nice. The hotel is just right above platinum mall which is great however it will be best if the hotel is much nearer to the bts station. Overall its a pretty good hotel and I totally enjoyed my stay there. Thumbs up!
Seong P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. travnja 2015.
Location,Convenience & Easy Access

No 'fuss' hotel. Simple, clean and neat deco.
8
No complaints. My family and l stayed due to location. Adjacent to Platinum Mall and short walk to Central World. Nice, clean hotel. Good wifi connectivity in the room. Bath/toilet clean. Will consider staying again on my next trip to bangkok.
Tng S. Solo putnici Singapore, 11. travnja 2015.
shopping paradise

great place to shop.
7,7
comfortable bed. good location. I always stay same hotel every bangkok trip
Zhen Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. travnja 2015.
Good place to stay

Location, Food, Transport
6
Well stayed
Chia T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 11. travnja 2015.
Clean and staff are very friendly

Reception staff and concierge very impressive. Friendly and helpful.
9
Great and will return again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KupaonicaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PredvorjeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao CentarNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UlazNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PogledNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pogled


AS-AGWEB-3A07