ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Tajland 10400 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kupaonica Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Predvorje Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao Centar Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Ulaz Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sadržaji Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pogled Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcije
Područje Pratunam Broj soba: 283
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 3000recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (3000)
Razvrstati po:
Guolung T. Parovi Malaysia, 29. rujna 2014.
enjoy

location, comfort, clean
10
enjoy myself at here, and hotel are located nearby the shopping mall !!!
Cheng S. Solo putnici Malaysia, 29. rujna 2014.
Value for money. Good location and near to Siam.

1. hotel location - walking distances to Erawan, central world and Siam.2.The room rate value for money, clean and comfort.
8
The hotel staffs was friendly and helpful.Having a wonderful time at the lobby bar while watching live football match.
Shu W. Grupe Malaysia, 29. rujna 2014.
I've my pleasant stay at Novotel during my trip!

Staff, Cleanliness of the room & location
9,3
Nurul H. Parovi Singapore, 28. rujna 2014.
Good location and clean!

Location is great, near to shopping centers and subway. Very convenient
9,7
The hotel is good, clean and warming staffs
Ken N. Grupe Malaysia, 28. rujna 2014.
conviniency at its best.

cleaniness, prime location & affordable
7,3
So good for the ladies. Closed to erawan for praying the 4 face buddha. Shops around everywhere, good food and nevertheless public transport is everywhere
Pay H. Solo putnici Singapore, 28. rujna 2014.
The staff is very helpful and friendly.

Location, cleanliness and service.
8,7
It was awesome, I like it very much and will not hesitate to recommend to my friends who are travelling to Bangkok. I used to stay in service apartment whenever I visit Bangkok but because of my first experience with Novotel, it is going to be my best recommended place I will ever introduce my friends. Location is fantastic as it is just next to Platinum Mall and accessible everywhere I go. The service from the staff, from concierge to counter to room staff are all so friendly and helpful. They deserve a 'A' for their performance. Well done Novotel, for providing excellent room stay and making my stay so comfortable, as if I m at home.
Chor N. Parovi Cambodia, 28. rujna 2014.
shopping and health check up

close to shopping area .value for money .friendly staff
8
I am really enjoy my stay at the Golden House hotel and i will gonna go to stay there again for my next holiday
Chor N. Solo putnici Cambodia, 28. rujna 2014.
shopping and health check up

close to shopping area .value for money .friendly staff
8
I am really enjoy my stay at the Golden House hotel and i will gonna go to stay there again for my next holiday
Jocelyn L. Poslovni putnici Singapore, 27. rujna 2014.
Excellent Hotel

location, cleanliness, convenient
10
the best hotel in BKK, located besides platinum mall opposite the hotel is pratunam market. walking distance to central world. its very safe during the night. hotel staff is very friendly and helpful. the room is very very clean and comfortable. Worth the value!
Chee H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 27. rujna 2014.
Hotel stay for travellers

Friendly staffs, great value and close to shopping
7,7
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KupaonicaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PredvorjeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao CentarNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UlazNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PogledNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bazen


AS-AGWEB-3A03