Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Tajland 10400 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kupaonica Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Predvorje Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bazen Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sadržaji Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hrana i piće
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kupaonica Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Predvorje Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao Centar Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Ulaz
Područje Pratunam Broj soba: 283
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 4011recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4011)
Razvrstati po:
Edward W. Poslovni putnici Indonesia, 27. kolovoza 2015.
Worthwhile Place to Stay

Location is excellent as it is attached to Platinum. Central World is just next door and Siam Paragon is at the back of it. BTS Station is also nearby
9
Convenient and Location would be the first things that people would think of. However I was surprised that the room is quite clean, stylish and well decorated. I didn't expect that to a 4 star hotel which just adjacent to a wholesale mall. Food was also good.
Prijavi ovu recenziju
Cindy O. Parovi Malaysia, 24. kolovoza 2015.
pleasant stay

comfortable , cleanliness , location
8
We have been staying novotel pratunam bangkok since 3 years ago. This trip is together with my family with elderly. There is some misunderstanding happened between the stay during first check in and 2nd day for breakfast. The communication was totally loss. I was a bit frustrated because I was expected in 4 stars hotel the staff English level should be able easily understand. Other than that, we are pleased with the stay there.
Prijavi ovu recenziju
Cindy O. Parovi Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Location

location , cleanliness, comfortable
8,7
We had a pleasant stay at novotel. To our surprise they do offer free tuk Tuk service this time. Which brings more convenient for our stay as we travel with elderly. Definitely recommend to friends or families. But we had a unpleasant experience during check in. Other than that we have no issue with the service.
Prijavi ovu recenziju
Kwee L. Parovi Singapore, 24. kolovoza 2015.
Wonderful Stay

Location, service, cleaniness
9,7
Good. Wonderful experience with Novotel. Upon my arrival at the hotel, I was greeted by the staff by my name and escorted to the reception for check in. My bags were handed over to them and was already in my room before I entered. Very good service.
Prijavi ovu recenziju
Ronara R. Poslovni putnici Cambodia, 22. kolovoza 2015.
Everything is ok. Premier Lounge staffs seem lazy

location room and breakafst
6
everything is ok.
Prijavi ovu recenziju
Ronara R. Poslovni putnici Cambodia, 22. kolovoza 2015.
seem ok ok

location room and breakfast
6,7
everything is ok. 0
Prijavi ovu recenziju
William C. Parovi Singapore, 22. kolovoza 2015.
Fantastic Hotel

good location, clean & comfortable room and friendly & helpful staff
10
Prijavi ovu recenziju
Zainal A. Poslovni putnici Singapore, 22. kolovoza 2015.
Fantastic view

The polite staffs, the room view and the pool.
2
Prijavi ovu recenziju
Pek L. Grupe Singapore, 18. kolovoza 2015.
Best location for shoppers

Next to platinum, 24 hours mac, easy access to taxis
7
Other than a late check out request that was agreed but not recorded, the rest of the stay was great!
Prijavi ovu recenziju
Riccardo M. Poslovni putnici Italy, 18. kolovoza 2015.
Nice room, clean and great location

Nice room, clean and great location
8,3
Nice room, clean and great location
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KupaonicaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PredvorjeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hrana i pićeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KupaonicaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PredvorjeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao CentarNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UlazNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PogledNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05