Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Tajland 10400

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 4372recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (4372)
Razvrstati po:
Juman J. Parovi Singapore, 7. veljače 2016.
My stay at the hotel were fabulous..omg!

The skyview on lvl 9,the hotel breathtaking views and near to all shopping area
9
I wish i could have stayed longer in thailand and platinum novotel..the room was so comfortable n great design..me n my partner was wow the minute we step in our room!we wanna return bck for prolong stay in novotel
Prijavi ovu recenziju
Guonian H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 6. veljače 2016.
Comfort Stay

Near Shopping Mall
9,3
Prijavi ovu recenziju
Jane K. Parovi Singapore, 31. siječnja 2016.
Great stay

Clean. Convenient. Comfortable stay.
10
Prijavi ovu recenziju
Diana L. Parovi Singapore, 31. siječnja 2016.
Excellent hotel with good location

Location, rooms, shops
9
Excellent hotel with good location
Prijavi ovu recenziju
Noel C. Parovi Philippines, 30. siječnja 2016.
Location and comfort

It has the best location and breakfast. It is clean and the staff atttentive.
8,3
Comfortable and pleasant
Prijavi ovu recenziju
Odkhuu D. Obitelji sa malom djecom Mongolia, 28. siječnja 2016.
Hotel direct in shopping area

Location, clean and big rooms
10
This hotel is clean and with good location. . For shopping, we have direct access from Hotel to the Fashion Mall with many famous brand shops. We were satisfied that stayed at Novotel Hotel
Prijavi ovu recenziju
Odkhuu D. Obitelji sa malom djecom Mongolia, 28. siječnja 2016.
hotel in shopping area

good location, clean and comfortable rooms
10
We were satisfied that stayed at Novotel Hotel
Prijavi ovu recenziju
Soak M. Parovi Singapore, 24. siječnja 2016.
Excellent service

Great location, excellent hotel
9,7
Prijavi ovu recenziju
Wei S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 24. siječnja 2016.
Decent value

- Good location in shopping area. - Good service from staff.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Lin K. Parovi Singapore, 24. siječnja 2016.
Great Customer Service

Great Staff, Good Service & ambience
8,7
Although the distance to nearby BTS station was quite a distance away, the staff working in the hotel were on top of their game with very good services. That actually scored lots of points from me for this trip.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - OkružjeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao CentarNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KupaonicaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RecepcijaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PredvorjeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao CentarNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UlazNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PogledNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06