Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Tajland 10400 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kupaonica Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Predvorje Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao Centar Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Ulaz Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastanke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sadržaji
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salon Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pogled Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska soba Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcije Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotela
Područje Pratunam Broj soba: 283
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 3649recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (3649)
Razvrstati po:
Su-Ping L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. travnja 2015.
Excellent stay at Novotel Platinum Hotel

Location, price & customer service
8
Excellent stay at the Suite room on 23rd floor. Access to the premium lounge and the staff there are extraordinary great in customer service. Went there with my husband and 14 month old toddler. Friendly staff that entertained my ever energetic child. Room was large and spacious for my child to roam freely. Nice and friendly housekeeping staff. View from the room was great. Will definitely go back there again.
Ramesh H. Parovi Australia, 24. travnja 2015.
Good Staff

Staff very helpful
8,3
Great
Kua J. Parovi Singapore, 21. travnja 2015.
Good location

Location, comfort, value
9,7
Great stay. Always been my choice whenever I visit Bangkok. Fantastic location, friendly staff, great variety of breakfast.
Clara S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. travnja 2015.
BEST ONE

Food, location and services
8
I am happy staying there, will stay there again when I visit bangkok
Irene T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. travnja 2015.
Hotel with awesome location

Location room size beds
9,3
Was superb.. Cud not find anything to complain .. The beds were soft n comfy
Lim C. Grupe Malaysia, 20. travnja 2015.
good location

good location, comfort stay, good service of staff
9,7
Ting H. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
Fantastic stay with Novotel

Friendly, warm and surprise
9,7
Fantastic. Will like to stay again when I visit Bangkok
Esther N. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
will definitely revisit

1. very helpful and friendly staff. 2. location is very good. 3. very comfortable bed
8,7
Fern F. Solo putnici Singapore, 18. travnja 2015.
Awesome location for food,shopping & meeting point

Location, spacious room and affordability. Staff are well train and friendly.
8,3
It was good and pleasant. Except when I wanted to book the hotel directly from the reservation department, their response was slow. I was not happy because my air ticket has been booked and concern no room will be available if it is last minute. I must say this is the only comment I have. Other than this, my stay has been pleasant. I am planning for my return trip again in June 15!
Karen M. Poslovni putnici Singapore, 15. travnja 2015.
Room & location

Room & location
5,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KupaonicaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuzni salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PredvorjeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Posao CentarNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UlazNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dječji klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Soba za sastankeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PogledNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eksterijer hotelaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SadržajiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salonNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pogled


AS-AGWEB-3A08