Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Cairo Airport Hotel

P.O.Box 8 Cairo Airport 11776, Kairo, Egipat (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Novotel Cairo Airport
Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Restoran Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Restoran Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Interijer hotela Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Gostinjska soba Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastanke Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastanke Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastanke Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastanke Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Restoran Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Pub/salon Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Bazen Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Dvorana za fitness Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Restoran Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Kupaonica Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Dvorana za fitness Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Restoran
Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastanke Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Gostinjska soba Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Plesna dvorana Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Plesna dvorana Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Kupaonica Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Kafić Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotela Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Bazen Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Recepcija Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotela Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotela Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotela
Područje Ostalo Broj soba: 207

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 141recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (141)
Razvrstati po:
Siong C. Parovi Malaysia, 13. prosinca 2015.
Hotel inside airport compound

Near airport , security and food
6,3
Provide shuttle bus to and fro airport but delay half an hour on the day 13th December 2015 . Food at BBQ restaurant is excellent .
Prijavi ovu recenziju
Gary M. Grupe Canada, 5. listopada 2015.
Run down rooms with poor service

location, fitness centre, free shuttle bus
5,3
Rooms in the old wing were ridiculously small (relative to the price they charge). Furniture inside the room was either worn-out or dirty. People at the front desk were not particularly helpful - give an impression of "couldn't care less, I am just doing my job". (Except a young fellow during the day shift, who was cheerful and helpful). The opening hour of the swimming pool was also a joke: from 10am till sunset - which means most of the business traveller will not have a chance to use it. And if you asked different persons, they will give you different answers of the opening hours of the pool: a guy working at the pool told us from 8am (but then another guy said 10am), a manager told us it is really 9am,despite the sign said 10am, he said"just ignore it".....
Prijavi ovu recenziju
Wael C. Parovi Egypt, 17. rujna 2015.
Nice Hotel

Good stuff. Excellent location. Clean
9
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Mohamed S. Poslovni putnici Malaysia, 10. rujna 2015.
Its near to the airport, very convenient...

Location, clean and comfortable room
7
Great no comment...
Prijavi ovu recenziju
Faten H. Solo putnici Kuwait, 9. rujna 2015.
Cleanliness

near airport. non smoking room, the stuff
6,3
i got the room with dirty bathroom they did not clean it, lack of Towels. i tried to call the reception no one answer me so I called in my own number and they finally answered. I wait for 20 min for luggage service. I was very upset for this stay.
Prijavi ovu recenziju
Nadim M. Solo putnici Egypt, 30. lipnja 2015.
Great value for money

Price, room comfort and location
7,7
The sole purpose of staying in this this hotel should be for transit purposes for its convenient location near the airport, the room is great and the tv channel selection is the best I had ever seen so far in egypt. The staff are terrible though, I personally dont pay attention to staff performance but if you do then you are screwed. The food was also terrible as I felt the breakfast was worthy of a charity event. In conclusion stay in this hotel if you are travelling the next day but avoid otherwise
Prijavi ovu recenziju
Maitham A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 7. lipnja 2015.
Good location for business trip

Location, bad internet connection
8,7
Prijavi ovu recenziju
Maitham A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 23. svibnja 2015.
Business oriented, good location for short trip

good location if the travel is short and for business only
8,3
Prijavi ovu recenziju
Salim A. Poslovni putnici Oman, 2. travnja 2015.
Staff were not cooperative. Room was not clean.

Location, restaurant and airport shuttle.
6,3
I would say my stay was moderate. More attention should be made for customers while checking in.
Prijavi ovu recenziju
David B. Poslovni putnici Australia, 30. ožujka 2015.
Convenient

Location, value for money, good facilitirs
8,7
This my third visit and very consistent, some of the older rooms need some upgrading but the new rooms great. I'll be back many times
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Cairo Airport Hotel KairoNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - RestoranNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - RestoranNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Interijer hotelaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Gostinjska sobaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastankeNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastankeNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastankeNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastankeNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - RestoranNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Pub/salonNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - BazenNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Dvorana za fitnessNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - RestoranNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - KupaonicaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Dvorana za fitnessNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - RestoranNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastankeNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Gostinjska sobaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Plesna dvoranaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Plesna dvoranaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - KupaonicaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - KafićNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotelaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - BazenNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - RecepcijaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotelaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotelaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotelaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01