Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Cairo Airport Hotel

P.O.Box 8 Cairo Airport 11776, Kairo, Egipat (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Novotel Cairo Airport
Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotela Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Kupaonica Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotela Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Restoran Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Bazen Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Bazen Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Apartman Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastanke Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotela Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Bazen Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Dvorana za fitness Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastanke Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Apartman Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastanke Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Restoran Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Spa centar
Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastanke Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Recepcija Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Restoran Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Restoran Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotela Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Apartman Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Bazen Novotel Cairo Airport Hotel Kairo - Predvorje
Područje Ostalo Broj soba: 207

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 133recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (133)
Razvrstati po:
Nadim M. Solo putnici Egypt, 30. lipnja 2015.
Great value for money

Price, room comfort and location
7,7
The sole purpose of staying in this this hotel should be for transit purposes for its convenient location near the airport, the room is great and the tv channel selection is the best I had ever seen so far in egypt. The staff are terrible though, I personally dont pay attention to staff performance but if you do then you are screwed. The food was also terrible as I felt the breakfast was worthy of a charity event. In conclusion stay in this hotel if you are travelling the next day but avoid otherwise
Maitham A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 7. lipnja 2015.
Good location for business trip

Location, bad internet connection
8,7
Maitham A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 23. svibnja 2015.
Business oriented, good location for short trip

good location if the travel is short and for business only
8,3
Salim A. Poslovni putnici Oman, 2. travnja 2015.
Staff were not cooperative. Room was not clean.

Location, restaurant and airport shuttle.
6,3
I would say my stay was moderate. More attention should be made for customers while checking in.
David B. Poslovni putnici Australia, 30. ožujka 2015.
Convenient

Location, value for money, good facilitirs
8,7
This my third visit and very consistent, some of the older rooms need some upgrading but the new rooms great. I'll be back many times
Dimittrios T. Poslovni putnici Greece, 4. ožujka 2015.
clean hotel with good food in good location and fl

location, friendliness, food
8
almost perfect
Geoffrey T. Parovi United Kingdom, 3. ožujka 2015.
Excellent for a flight on the airport

Easy for airport plus shuttle bus rooms good and food good
10
Excellent
Emily E. Solo putnici New Zealand, 28. veljače 2015.
Will definitely stay here again

Location, comfortable room and really helpful and friendly staff
8,3
Syed Q. Poslovni putnici United Kingdom, 22. siječnja 2015.
Very close to the airport

Food, Open view to the pools, friendly staff
8,7
Rooms were a bit small for my Loking. The heaters were not working. Otherwise the seat was pleasant and it was very good value for money. Remember that although close, you are better advised to take a taxi from the airport, it costs 50 Egyptian pounds.
Syed Q. Poslovni putnici United Kingdom, 22. siječnja 2015.
Good if you are stopping over for a night

Restaurants, Lobby and open air pools
8,3
Generally good stay. Only complaint is the time it took to prepare food in the Italian Restaurant. The room was small and the heater in the room was not working at a time when outside temperatures were reaching 10-11 C. The outside open air pools were excellent and so was the gym. The hotel has its own mosque. Recommend taking a taxi to the hotel and make sure that the driver drops you of at the right hotel!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Cairo Airport Hotel KairoNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotelaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - KupaonicaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotelaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - RestoranNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - BazenNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - BazenNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - ApartmanNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastankeNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotelaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - BazenNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Dvorana za fitnessNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastankeNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - ApartmanNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastankeNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - RestoranNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Spa centarNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Soba za sastankeNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - RecepcijaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - RestoranNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - RestoranNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Eksterijer hotelaNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - ApartmanNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - BazenNovotel Cairo Airport Hotel Kairo - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6B06