ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Century Hong Kong

No. 238 Jaffe Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Bazen Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Bazen Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Restoran Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Bazen Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije
Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Područje Wanchai Broj soba: 511

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 706recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (706)
Razvrstati po:
Shen C. Poslovni putnici Taiwan, 12. studenog 2014.
Could recommend to other customers

1.check in process very quickly. 2. location perfect for exhibitions.
6,3
Overall it's good, but the cleaning needs to be enhanced, especially for shower.
Ho S. Poslovni putnici Hong Kong, 6. studenog 2014.
Good
10
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Bhavna R. Obitelji sa malom djecom India, 3. studenog 2014.
spoiling the name "novotel"
3
the smallest room i have ever seen in all my foreign trips....with kids...it is the worst place to stay. the breakfast was something one should avoid....it is not a novotel at all
Michael P. Poslovni putnici United Kingdom, 21. listopada 2014.
A reliable regular

Location is good and this is a realiable option
6,7
This hotel is well located on HK island, not flash but reasonable standard offering good value for money. It gets very busy and my food on this visit was of variable quality (even ordering the same dish on two separate occasions so a direct comparison). But I will still again as it ticks many of the boxes
Bhaskar T. Solo putnici India, 7. listopada 2014.
Good stay, value for money.

Value for money, confortable, good location
6,3
Nice peaceful stay with good connectivity near the hotel.
Paresh A. Poslovni putnici Australia, 6. listopada 2014.
clean, spacious and comfortable

breakfast, rooms size and service
9
great concierge, excellent rooms for the price and a solid breakfast... location is good as the wanchai district isnt too far if you want to enjoy the night life
Daniel T. Grupe United Kingdom, 5. listopada 2014.
No free wifi in rooms is a disgrace

No free wifi in rooms will stop self & friends staying with Novotel again!
5,7
Just average
Kwok K. Parovi China, 4. listopada 2014.
normal
7
na
Thuy D. Poslovni putnici Vietnam, 29. rujna 2014.
good hotel

location, food, staff
8
good
Sha S. Parovi China, 25. rujna 2014.
good for the price I pay, close to subway

big room at reasonable price, breakfast is good, free shuttle bus to central every 20 mi
8,7
Wanchai subway exit A1, turn right 2 blocks on your left, not much to shop but major shopping center in 1 stop. I like the room size, rate is not over-priced.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Century Hong Kong Hong KongNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BazenNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BazenNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - RestoranNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BazenNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - KupaonicaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B02